17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice "Nimam ničesar": zaprti John McAfee trdi, da njegove kripto bogastva ni več

“Nimam ničesar”: zaprti John McAfee trdi, da njegove kripto bogastva ni več

John McAfee je na zaslišanju o izročitvi v Španiji zatrdil, da so obtožbe za utajo davkov, usmerjene proti njemu, politično motivirane.

1769 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

'I have nothing': Imprisoned John McAfee claims his crypto fortune is gone

Pionir protivirusne programske opreme John McAfee je milijonu svojih sledilcev na Twitterju povedal, da njegovega celotnega kripto bogastva ni več – čeprav priznava, da ne bodo vsi verjeli, da govori resnico.

Ustanovitelj protivirusnega programa McAfee je od oktobra v zaporih v Španiji 2020 – ko je bil aretiran zaradi utaje davkov – vendar mu to ni preprečilo, da bi skoraj vsak dan objavljal na Twitterju.

25 – letnik je danes danes tvitnil, da “nimam ničesar. Vendar ničesar ne obžalujem, “in opozoril, da:

” ZDA verjamejo, da imam skrito kripto. Želim si, da bi se, vendar se je ta razpustil v številnih rokah ekipe McAfee (vaše prepričanje ni potrebno), moja preostala sredstva pa so zasežena. Moji prijatelji so zaradi strahu pred združevanjem izhlapeli. “

Ameriška vlada trenutno išče izročitev McAfeeja z sodba naj bi v prihodnjih dneh prišla s španskih sodišč.

McAfee ima zoper njega obdavčitve, vključno z domnevnim delovanjem dveh kripto prevar, povezanih s “pump and dump”, ki so vlagatelje prevarali iz $ 13 milijonov.

Če bo izročen, bo McAfee pred sodiščem obtožen zaradi utaje davkov med 2014 in 2018, potem ko ni prijavil dohodka iz več tokov prihodkov, kot so kripto dobički, plačane kripto promocije, svetovalno delo in prodaja pravic do njegovega dokumentarnega filma o življenjski zgodbi.

Vidim majhen košček neba nad visokimi betonskimi stenami zaporniškega dvorišča. Zdi se, da stene uokvirjajo globoko modro nebo in puhaste oblake, ki plujejo po njem.

To majhno nebesno okno spremeni v dragulj izjemne lepote.

– John McAfee (@officialmcafee ) Maj 25, 2021

Zdi se, da je McAfeejevo življenje za rešetkami premišljeno, saj redno tvita sporočila z toni, ki preklapljajo med žalostjo in sprejemanjem njegovih okoliščin, pomešano z iskricami agresije do ameriških upravnih organov.

V tweetu 9. junija ugotavlja, da “po neštetih tožbah in dosegu FED zdaj nimam ničesar. Toda znotraj teh zaporov se še nikoli nisem počutil bolj svobodnega. Stvari, za katere verjameš, da si lastnice, so v resnici tvoje. “

Imam milijon spremljevalcev, vendar bi bil presenečen, če bi se celo 1% trudil brati moje tvite.

Vpadi starca, izgubljenega v skoraj neskončnem verzu na Twitterju – kot solze v dežju.

Kot ugibate, imam dober dan.

– John McAfee (@officialmcafee) 8. junij, 2021

Je močan kontrast prejšnjim letom McAfeeja, ko je njegova neto vrednost narasla na $ 100 iz njegovega uspešnega podjetja za protivirusno programsko opremo. McAfee je imel v lasti dvorec v vrednosti več kot 5 milijonov dolarjev v Colorado Springsu in je celo živel na luksuzni jahti v vodah Dominikanske republike, ki jo je poimenoval “čoln svobode”

Glede na junijsko 2020 obtožbo davčnega oddelka ministrstva za pravosodje in tožilcev Tennesseeja se McAfee sooča z najmanj pet let za vsako točko davčne utaje in eno leto najmanj za vsako točko namerne neizpolnitve davčne napovedi.

Glede na starost bo serijski podjetnik verjetno preživel preostanek svojega življenja za rešetkami, če bo kriv.

McAfee je ta teden na prvem zaslišanju postopka za izročitev govoril na španskem višjem sodišču in zatrdil, da so obtožbe ameriških upravnih organov politično motivirane zaradi njegovih dveh poskusov Kandidat Libertarijanske stranke na ameriških predsedniških volitvah. Pravi, da je IRS opozoril v 2018, ko:

“Prav tako sem sporočil, da bom ciljal na IRS in njeno korupcijo, dva meseca kasneje pa je IRS vložila obtožbo proti meni.”

Španski tožilec Carlos Bautista je to trditev zavrnil in McAfeeja opisal kot “davčnega upornika, nič drugega. Milijonar, ki noče plačevati davkov. “

V zaporu je veliko žalosti, prikritega kot sovražnost.

Žalost je jasno vidna tudi v najbolj jeznih obrazih.

Star sem in zadovoljen s hrano in posteljo, toda za mlade zapor je groza – odsev misli tistih, ki so spočeli njih.

– John McAfee (@officialmcafee) junij 10, 2018

Prejšnji članekUslužbenci indonezijskih centralnih bank, ki izvajajo prepoved kriptoplačil
Naslednji članekTajski XSpring Capital zbere 225 milijonov dolarjev za izgradnjo integriranega finančnega trga

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments