2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Nizozemska multinacionalka ING razmišlja o vstopu v industrijo posojil DeFi

Nizozemska multinacionalka ING razmišlja o vstopu v industrijo posojil DeFi

Podjetje za finančne storitve kot zavarovanje v svoji posojilni rešitvi DeFi, ki je v razvoju, upošteva le nehlapna sredstva.

75723

Skupno število ogledov

26

Skupaj deleži

Dutch multinational ING considers entering DeFi lending industry Dutch multinational ING considers entering DeFi lending industry Dutch multinational ING considers entering DeFi lending industry Dutch multinational ING considers entering DeFi lending industry

Annerie Vreugdenhil, glavna direktorica za inovacije pri ING, je v predstavitvi, opravljeni med Singapurskim Fintech Festivalom, napovedala, da podjetje dela na preizkusu svojega decentraliziranega financnega protokola ali DeFi, protokola enakovrednega posojanja z nizozemsko upravo za finančne trge. . Vreugdenhil je v zvezi z razvojem, kot poroča Ledger Insights, povedal naslednje:

Iščemo medsebojno sodelovanje -enakomerno posojanje v nastavitvi DeFi. Ampak potem ne na bitcoine. Zanimivo nam je, kako lahko verjetno ustvarite enakovredno posojilo ali odprete posojilne zmogljivosti z različnimi vrstami zavarovanja. Torej z različnimi načini za to namesto z nestanovitnimi Bitcoini.

ING je nizozemska multinacionalka za finančne storitve z več kot 1 bilijonom dolarjev celotnega upravljanega premoženja. V beli knjigi, objavljeni v začetku tega leta, je ING posebej omenil posojilni protokol Aave, ki je zgrajen na blockchainu Ethereum (ETH), kot eno nedavno inovacijo v industriji. S pametnimi pogodbami Aave omogoča posojilojemalcem, da položijo kriptovalute kot zavarovanje in najamejo posojilo s stabilnimi kovanci.

Mehanizem se lahko uporablja kot tradicionalno posojilo za premoženje, tj. plačati za vsakodnevne stroške, medtem ko se njegova naložba še povečuje. V skladu s pomisleki družbe ING glede uporabe nestanovitnih sredstev kot zavarovanja, Aave omogoča tudi izposojanje in posojanje stabilnih kovancev. V času pisanja tega pisanja lahko posojilojemalci zaslužijo približno 3-odstotne obresti na leto z deponiranjem svojih DAI v skupine s spremenljivo obrestno mero, medtem ko posojilodajalci plačujejo 4-odstotne obresti na leto in obratno.

Medtem ko ING hvali DeFi za njena plačila brez meja, / 7 operacij in hitrosti transakcij, je njena bela knjiga opozorila na več pomanjkljivosti. Ker protokoli najemanja in posojanja zahtevajo zavarovanje, zlasti ne omogočajo ustvarjanja novega denarja za pobude, kot so financiranje podjetij in podjetnikov.

Kljub temu se je ING zavzemal za zanimanje za industrijo blockchain v zadnjih letih. Ob koncu 1434 se je ING pridružil Blockchain Education Alliance. Podjetje se je začelo ukvarjati tudi s skrbništvom digitalnih sredstev v 1434 in med konferenco razpravljalo o številnih razvojih stabilnih kovancev. aprila letos.