19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Nizozemska nogometna ekipa AZ Alkmaar za zadrževanje Bitcoinov in plačevanje igralcev v...

Nizozemska nogometna ekipa AZ Alkmaar za zadrževanje Bitcoinov in plačevanje igralcev v BTC

AZ Alkmaar naj bi postal prvi profesionalni nogometni klub na Nizozemskem, ki bo igralcem plačeval plače v bitcoinih.

2919 Skupaj ogledi

12 Skupaj delnice

Dutch Football Team AZ Alkmaar to hold Bitcoin and pay players in BTC

AZ Alkmaar naj bi postal prvi profesionalni nogometni klub na Nizozemskem, ki bo igralcem izplačeval plače v bitcoinih (BTC).

V izjavi, objavljeni na spletnem mestu kluba v četrtek, Stran Eredivisie, ki je končala na tretjem mestu 2020 / 2021 Nizozemska nogometna sezona je do sredine objavila kripto posrednika Bitcoin Meester kot svojega ekskluzivnega in uradnega kriptovalutnega partnerja – 2024.

V sporočilu je sponzorska pogodba z bo v celoti dokončan v Bitcoinih, pri čemer bo nizozemski klub izrazil namero, da bo v svoji bilanci stanja obdržal vsoto BTC.

AZ Alkmaar naj bi tudi začel plačevati svojim igralcem v Bitcoinu in se pridružil naraščajoči seznam športnih franšiz, ki sprejemajo BTC za plačevanje profesionalnih športnikov.

Za komercialnega direktorja AZ Michaela Kosterja je pritožba Bitcoina in kriptosporja nedvomna, zato je odločitev kluba, da sprejme BTC. “Trg kriptovalut cveti, v zadnjih letih pa eksponentno naraščajo uporabniki,” je dodal Koster.

Koster je dodal, da nekripto entitete, kot so nogometne ekipe, zahtevajo vodstvo uveljavljenih udeleženci na trgu, kot je Bitcoin Meester. Kripto posrednik je namreč eno redkih licenc nizozemske centralne banke za kriptovalute.

Predpisi o kriptovalutah so glavna tema razprave med nizozemskimi oblastmi, z enim vladnim uradnikom, ki je pred kratkim pozval k popolni prepovedi Bitcoinov.

Povezano: Tom Brady in Gisele Bündchen prevzameta lastniški delež v kripto borzi FTX

Kripto podjetja vse pogosteje sklepajo sponzorske pogodbe s športnimi ekipami, da bi povečala prepoznavnost blagovne znamke in razvijajo svoje podjetje. Kot je že poročal Cointelegraph, je Crypto.com pred kratkim napovedal globalno partnerstvo s Formulo 1.

Od Major League Baseball do National Basket Ball Association, več ameriških športnih franšiz in zvezdniških športnikov sprejemajo tudi Bitcoin in kripto. Junija je sedemkratni prvak Super Bowla Tom Brady sklenil pogodbo o kripto-odobritvi slavnih z velikanom kripto izmenjave FTX.

Prejšnji članekBitcoin se odbija v ključnem območju zaradi upanja, da se bo cena BTC izognila “veliki nuklearki”
Naslednji članekHuobi naloži 24-urno zamudo pri umiku kripto, da bi ublažil špekulacije

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments