17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nizozemski profesionalni nogometni klub AZ "samozavesten" o prihodnosti Bitcoinov ohranja BTC na...

Nizozemski profesionalni nogometni klub AZ “samozavesten” o prihodnosti Bitcoinov ohranja BTC na bilanci stanja

Dutch Professional Football Club AZ 'Confident' About Bitcoin's Future, Keeps BTC on Balance Sheet

Nizozemski profesionalni nogometni klub AZ ima je ustanovil ekskluzivno partnerstvo z regulirano platformo za izmenjavo kriptovalut Bitcoin Meester. Del sponzorskega zneska se plača v bitcoinih, AZ pa bo kriptovaluto med sodelovanjem pustil v bilanci stanja. Klub pravi, da je prvi nizozemski klub, ki je to storil.

  • Profesionalni nogometni klub AZ Alkmaar (znan tudi kot AZ) in Bitcoin Meester sta v četrtek neodvisno objavila svoje uradno in “ekskluzivno partnerstvo.”
  • Dve podjetji sta sklenili triletni sporazum in bosta povezani vsaj do 2024. Bitcoin Meester je pojasnil, da je “osrednjega pomena za partnerstvo nadaljnje trženje kripto v nogometnem svetu.”
  • Bitcoin Meester je ponudnik storitev kripto izmenjave, registriran pri nizozemski centralni banki De Nederlandsche Bank. Platforma uporabnikom omogoča nakup, prodajo in shranjevanje 200 različne kriptovalute, podrobnosti o njeni spletni strani.
  • Komercialni direktor AZ, Michael Koster, je komentiral: „Trg kriptovalut cveti, s eksponentna rast uporabnikov v zadnjih letih. To je privlačno, vendar je ravno na novem trgu pomembna neka smer. «

  • Podrobnosti objave:

Tako AZ kot Bitcoin Meester sta prepričana v prihodnost bitcoinov. Zato se del sponzorskega zneska plača v digitalni valuti. AZ bo to pustil v bilanci stanja med sodelovanjem in je prvi nizozemski klub, ki je to storil.

Kaj menite o tem nizozemskem nogometnem klubu, ki vodi bitcoin v svoji bilanci stanja? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Financial Advisor Survey: 26% Plan to Recommend Cryptocurrencies Over Next 12 Months

There Are Now Twice as Many 2021 'Bitcoin Deaths' Compared to 2020's BTC Obituaries List

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Bitcoin Meester, AZ

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments