18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nobelovo nagrajeni ekonomist Robert Shiller razmišlja o tem, kako postati aktiven na...

Nobelovo nagrajeni ekonomist Robert Shiller razmišlja o tem, kako postati aktiven na trgu Bitcoin

Nobel Prize-Winning Economist Robert Shiller Mulls Over Getting Active in the Bitcoin Market

Nobelov nagrajenec in profesor na Yale Univerzo Roberta Shillerja mika kripto trg. Razmišlja o vlaganju v kriptovalute, da bi izkusil trg. »Nikoli nisem kupoval bitcoinov. Mogoče bi moral biti aktiven na tem trgu, «je dejal.

Profesor z Yalea in dobitnik Nobelove nagrade se premišljuje Getting Into Crypto

Nobelov nagrajenec Robert Shiller je v nedeljo v intervjuju za CNBC spregovoril o kriptovaluti. Shiller je leta 2013 skupaj z Eugenom Famo dobil nagrado Sveriges Riksbank za ekonomske vede v spomin Alfredu Nobelu, Lars Peter Hansen “za njihovo empirično analizo cen premoženja,” podrobnosti o spletnem mestu Nobelove nagrade. Trenutno je sterling profesor ekonomije na univerzi Yale.

Shiller je zaskrbljen nad trenutnim stanovanjskim trgom, zalogami in kriptovalutami, pri čemer navaja, da med vlagatelji vidi miselnost “divjega zahoda” na teh trgih.

Zlasti o kripto trgu je Shiller dejal, da je to zelo psihološki trg. To je impresivna tehnologija. ” Trdil pa je, da je “končni vir vrednosti tako dvoumen, da ima veliko opraviti z našimi pripovedmi in ne z resničnostjo.”

Kljub temu je dejal, da ga je zamikalo priti v kripto. Nobelov nagrajenec je delil:

Razmišljal sem, da bi jih kupil, da bi izkusil učinek. Veliko ljudi to dejansko počne. Nikoli nisem kupoval bitcoinov. Mogoče bi moral biti aktiven na tem trgu.

Shiller je bil vedno bitcoin dvomljiv. V 2017 je dejal, da je najboljši primer “iracionalne razkošnosti ali špekulativnih mehurčkov” bitcoin. V 2018 je dejal, da je videti kot mehurček, in se vprašal, ali bo kriptovaluta v 100 let. Kljub temu je opozoril: “Ne mislim zanemarjati bitcoina,” in dodal, da iz kriptovalute lahko izide nekaj dobrega.

Medtem je drugi nobelovec Paul Krugman nazadnje dejal teden, ko se je odrekel napovedovanju skorajšnje smrti bitcoina, in izjavil, da »se zdi, da je vedno nov pridelek vernikov. Mogoče samo pomislite na to kot na kult, ki lahko preživi v nedogled. “

Ali menite, da bi moral Nobelov nagrajenec Robert Shiller kupovati bitcoin? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

USDC Attestations Run Late, Raising Alarms in the Crypto Community

Flash Loan Attacks Drain 2 Binance Smart Chain Defi Projects for $6 Million

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments