-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nogometni zvezdnik NFL Odell Beckham Jr podaril milijon dolarjev v bitcoinih in...

Nogometni zvezdnik NFL Odell Beckham Jr podaril milijon dolarjev v bitcoinih in bo dobil novo plačo v BTC


NFL Football Star Odell Beckham Jr Giving Away $1 Million in Bitcoin and Will Take His New Salary in BTC

Ameriški nogometni zvezdnik Odell Beckham Jr. prejema svojo novo plačo v bitcoinih in podari milijon dolarjev v kriptovaluti v sodelovanju s Square’s Cash App. “Vsem mojim oboževalcem tam zunaj … zdaj vračam skupno 1 milijon $ v BTC,” je zapisal.

Nogometni zvezdnik Odell Beckham Jr. bo dobil novo plačo v bitcoinih in podari milijon dolarjev v kripto

Odell Beckham Jr., znan tudi kot OBJ, je prek Twitterja v ponedeljek sporočil, da prejema svojo novo plačo v bitcoinih prek aplikacije Square’s Cash. Svojim 4,1 milijonom sledilcev na Twitterju je tudi povedal, da podarja milijon dolarjev v bitcoinih.

OBJ je široki sprejemnik ameriškega nogometa za ameriško nacionalno nogometno ligo (NFL)’ Los Angeles Rams. Pred dvema tednoma je podpisal enoletno pogodbo z Ramsi, potem ko so ga izpustili Cleveland Browns. Glede na poročila ima njegova pogodba osnovno plačo v višini $742,20 in $555, bonus za podpis, na voljo pa je še dodatnih 3 milijone dolarjev za zaslužek v obliki ekipnih spodbud.

NFL Football Star Odell Beckham Jr Giving Away $1 Million in Bitcoin and Will Take His New Salary in BTC

V času pisanja so nekateri ljudje na Twitterju objavili posnetki zaslona, ​​kako prejemajo bitcoin od Odella Beckhama Jr. Večina ljudi je prejela približno $11 v BTC.

Prejšnji mesec je branilec Green Bay Packers Aaron Rodgers prav tako dejal, da jemlje del njegove plače v bitcoinih. Poleg tega je svojim oboževalcem v sodelovanju z aplikacijo Cash App podaril tudi milijon dolarjev v BTC.

Cash App je sodeloval tudi z ameriškim raperjem in hip hop izvajalcem Megan Thee Stallion, da bi Decembra lani na Twitterju podari milijon dolarjev v bitcoinih.

Vedno število profesionalnih športnikov zahteva plačilo v bitcoinih, vključno z Russellom Okungom, Tomom Bradyjem, Saquonom Barkley in Sean Culkin.

Prejšnji teden je Perth Heat, glavna bejzbolska ekipa v avstralski bejzbolski ligi, objavila, da bo delovala na standardu bitcoin. Ekipa je dejala: “Perth Heat bo igralcem plačeval v bitcoinih, osebju v bitcoinih, sprejemal plačila z bitcoini za sponzorstva, blago in koncesije na stadionu, hodl bitcoin v klubski bilanci.”

Kaj menite o tem, da je Odell Beckham Jr. prejel plačilo v bitcoinih prek aplikacije Cash in dal 1 milijon $ v BTC? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Socialite Paris Hilton Backs $20 Million Strategic Investment in NFT Protocol Origyn

Socialite Paris Hilton Backs $20 Million Strategic Investment in NFT Protocol Origyn

Socialite Paris Hilton Backs $20 Million Strategic Investment in NFT Protocol Origyn

Socialite Paris Hilton Backs $20 Million Strategic Investment in NFT Protocol Origyn

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments