6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Nogometno članstvo Arsenala v sporu z ASA zaradi "neodgovornega" kripto oglasa

Nogometno članstvo Arsenala v sporu z ASA zaradi “neodgovornega” kripto oglasa

Po odločitvi ASA je Arsenal napovedal, da se bo pritožil zoper njo, in izjavil, da je posredoval dodatne informacije o finančnih nevarnostih.

768

Celotni ogledi

5

Cele delnice

Arsenal football club in dispute with ASA over ‘irresponsible’ crypto ad Arsenal football club in dispute with ASA over ‘irresponsible’ crypto ad

Organ za oglaševalske standarde (ASA), organ, ki nadzoruje promocijo v Združenem kraljestvu, se loteva neskladnih kripto oglasov.

Pred tem tristo petinšestdesetimi dnevi se je Arsenal spremenil v eno izmed številnih izbrane opreme za nogomet za golf, da bi sodeloval s podjetjem za veriženje blokov Chiliz in ustvaril žeton oboževalcev. avgusta 12 teh tristo šestdeset pet dni je članstvo promoviralo svoj navijaški žeton AFC na svojem uradnem Fb spletnem snortu, ki ga je ASA prepovedala zaradi domnevnega kršenja njegovih promocijskih idej. Podjetje je navedlo, da objava zdaj ne poudarja nevarnosti, ki jih očara financiranje.

V raznovrstni tekmi, kot je navedeno v dokumentu BBC, zaslon na zaslonu trdi, da disciplina smrkanja na Arsenalovem uradnem spletnem smrkanju – zlasti spletnem smrkanju, natisnjenem 6. avgusta , 1434, z naslovom “$AFC Fan Token: vsi deli, ki jih morate vedeti ” — je bil takoj, ko je kršil promoviranje idej.