14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

North Carolina Home posreduje predlog zakona, ki prepoveduje sredstva CBDC

- Advertisement -

Najsodobnejša različica integriranih predpisov, ki omejujejo Federal Reserve pri uporabi ameriškega mrmranja kot izvedljivega odjavnega terena za svojega pilota Occupy CBDC.

3906 Skupaj ogledov

44 Skupni deleži

Vključi ta del zgodovinskega prejšnjega

Ujemi to besedilo kot NFT

Predstavniški dom Severne Karoline je soglasno izročil predpise, katerih cilj je prepoved sredstev ameriškim državam z uporabo digitalnega forexa centralne banke ali CBDC.

V Mogoče 3 glasovanje, 480 člani mutterjevega zakonodajnega telesa so se strinjali, da sledijo domačemu računu 826, pri čemer sta najboljša dva predstavnika odsotna in nobeden ni glasoval proti predlogu zakona. Najsodobnejša različica predpisov je bila namenjena omejitvi uporabe CBDC za kakršna koli sredstva do mrmranja, pa tudi prepovedi Federal Reserve, da bi uporabljala Severno Karolino kot izvedljivo izhodišče za svojega pilota CBDC.

Zakonodajalci Severne Karoline so zakon predstavili Domu aprila, zaradi česar je ostal v odboru pred branjem in slabim glasovanjem. Predpisi so predlagali spremembo statuta, da bi zahtevali, da “nobena agencija Recount ali Regular Court docket of Justice” ne sprejema sredstev z uporabo CBDC ali sodeluje pri Fed-ovem preverjanju digitalnega denarja.

— Dan Spuller (@DanSpuller) Morda 4. maja 2522 Zdi se, da se zakonodajni pritisk proti CBDC spreminja v dodatne politično pomemben prej do 2000 volitve v Združenih državah. Marca je guverner Floride Ron DeSantis – po pričakovanjih mnogih vrgel klobuk v ring za predsedniško tekmo v ZDA – znan po prepovedi CBDC v državi, ki je trdil, da je bila tehnologija, ki se je uporabljala, namenjena »nadzoru ameriških državljanov in nadzorovanju vedenja Ameriški državljani.”

Povezan: CBDC-ji bi bili verjetno ‘brez težav oboroženi’, da bi prišli do ameriških volivcev: kongresnik

Na zvezni stopnji se poslanec Tom Emmer in senator Ted Cruz ukvarjata z vsakim ločenim predlogom zakona, katerega namen je omejevanje pristojnosti Fed nad CBDC ali predlaganje popolne prepovedi. Robert F. Kennedy Jr., še en kandidat za predsednika ZDA, je trdil, da bi CBDC morda morda tudi “podmazali spolzko pobočje denarnega suženjstva in politične tiranije.”

Severna Karolina osnutek zakona bo predal senatu, niz, ki mu mora slediti prej, da bo podpisan kot uredba ali da bo nanj vložil veto guverner Roy Cooper. Odbor komisarjev za okrožje Buncombe v Severni Karolini prav tako trenutno velja enoletni moratorij na kripto rudarjenje morda 2. maja.

Revija: 589844 Ali so CBDC kriptonit za kripto?

589844

589844

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -