15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Norton Crypto Mining: Protivirusna programska oprema za pridobivanje kriptovalut

Norton Crypto Mining: Protivirusna programska oprema za pridobivanje kriptovalut

Norton Crypto Mining: Antivirus Software to Mine Cryptocurrency

Norton je dodal rudarjenje kriptovalut funkcija protivirusne programske opreme. Uporabniki bodo lahko rudarili ethereum, medtem ko bodo njihovi računalniki nedejavni. Rudarji lahko svoj kripto zaslužek spremljajo in prenesejo v svojo Norton Crypto Wallet.

Protivirusna programska oprema lahko mine Crypto

Nortonlifelock (NASDAQ: NLOK), svetovno podjetje za kibernetsko varnost, je v sredo napovedalo začetek Norton Crypto, funkcije za pridobivanje kriptovalut na Nortonu platforma. Podjetje je razložilo:

Norton Crypto zagotavlja varno in zanesljivo pot za potrošnike, da pridobijo ethereum … Ko je kriptovaluta zaslužena , lahko kupci zaslužek prenašajo v svojo Norton Crypto Wallet, ki je shranjena v oblaku, tako da je ni mogoče izgubiti zaradi okvare trdega diska.

V skladu s pogoji in določili Norton Crypto funkcija šifriranja “omogoča uporabo računske moči vašega osebnega računalnika za pridobivanje kriptovalut z majhnim obsegom, hkrati pa ohranja visoko raven zaščite, ki jo zagotavlja vaša naročnina.” Rudarska programska oprema se bo izvajala, kadar koli računalnik miruje.

“Vašo dodelitev kripto, če sploh, bomo prenašali v digitalno denarnico, ki jo izdelamo za vas,” je pojasnil Norton . »Vsak od teh prenosov (splošno znan kot» izplačila «) je predmet naše pristojbine za zagotavljanje programske opreme za rudarstvo Norton Crypto. Naša provizija je trenutno 13%% kripto, ki vam je bila prenesena. ” Norton ima v lasti in upravlja svoj lastni rudarski bazen.

Vincent Pilette, izvršni direktor podjetja Nortonlifelock, je komentiral: „Ker kripto gospodarstvo še naprej postaja pomembnejši del življenja naših strank, smo bi jih želeli pooblastiti za pridobivanje kriptovalut z Nortonom. “

Gagan Singh, glavni produktni direktor podjetja Nortonlifelock, je izjavil:

Ponosni smo, da smo prvo podjetje za varstvo potrošnikov na področju kibernetske varnosti, ki kovancem ponuja možnost varnega in enostavnega spreminjanja prostega časa na svojih računalnikih v priložnost za zaslužek z digitalno valuto.

Družba je še pojasnila, da je od četrtka “Select Norton 360 bodo kupci Nortonovega programa za zgodnje posvojitve povabljeni k rudarjenju za ethereum, “in dodal, da bo” Norton Crypto predvidoma na voljo vsem Nortonom 360 stranke v prihodnjih tednih. “

Bi uporabili Nortonovo programsko opremo za pridobivanje ethereuma? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Alternative Mining Algorithms Reap Higher Profits Than Bitcoin Mining in 2021

Canaan Expects $250M Revenue in Q2 — Yields and Mining Rig Deliveries to 'Increase Substantially'

Oznake v tej zgodbi

protivirusna programska oprema, mine eth, mine ether, mine cryptocurrencies, norton bitcoin, norton crypto, norton crypto mining, norton cryptocurrency, rudarstvo kriptovalut norton, norton ethereum, norton mines ethereum

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments