14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Notranja Mongolija vzpostavi vročo linijo za poročanje o domnevnih rudarjih kripto

Notranja Mongolija vzpostavi vročo linijo za poročanje o domnevnih rudarjih kripto

Oblasti v Notranji Mongoliji nadaljujejo z nadaljnjim zatiranjem kriptokopov, ki lahko ogrozijo prizadevanja regije za zmanjšanje emisij ogljika.

10369 Skupno ogledov

26 Skupaj delnice

Inner Mongolia sets up hotline to report suspected crypto miners

Nova napoved Komisije za razvoj in reforme avtonomne regije Notranja Mongolija ali DRK je javnost obvestila, da imajo zdaj neposreden način poročanja o vseh oddaljenih kriptovalutah v regiji.

Kot smo že poročali, je bila v Notranji Mongoliji nekoč obširna mreža operaterjev kripto rudarjenja, ki so skupaj šteli 7. 71% svetovne hitrosti razpršitve Bitcoin (BTC) med septembrom 2019 in aprila 2020.

Kot del pekinškega vse bolj proaktivnega in ambicioznega dnevnega reda za zmanjšanje emisij ogljika so kitajske oblasti vse bolj preučile območje notranje Mongolije, bogato s premogom, kjer Ap električna energija ostaja odvisna od fosilnih goriv. Po poročilu Greenpeacea s konca marca letos je Notranja Mongolija odobrila največjo količino novih zmogljivosti za elektrarne na premog med 2016 in 2020 katerega koli DR Kongo na Kitajskem.

Današnja napoved jasno kaže, da poskušajo regionalne oblasti spremeniti tok na energetskem področju, delno s krepitvijo zatiranja nezakonitih in energetsko intenzivnih kriptokopov. Namenska telefonska vroča linija, e-pošta in poštna služba bodo lokalni javnosti zagotovili način poročanja, s katerim lahko oblasti obvestijo o kakršnih koli sumih dejavnosti kripto rudarjenja v regiji.

Objava ugotavlja, da se osumljeni subjekti morda predstavljajo za podatkovna središča in uživajo preferencialne politike pri davkih, cenah zemljišč in električne energije, medtem ko se nezakonito ukvarjajo z rudarjenjem kriptovalut.

Vzpostavitev odprte telefonske linije je le zadnja v prizadevanjih lokalnih oblasti, da se v njihovi jurisdikciji lotijo ​​preostalih rudarskih dejavnosti. Avgusta 2020 so uradniki razmišljali o izvajanju politike, ki bi preprečevala, da bi rudarji kriptofone uporabljali poceni elektriko, ki jo subvencionira država. Do marca letos je osnutek predloga predlagal, da bi do konca aprila “temeljito očistili in zaprli projekte rudarjenja navideznih valut”. Današnja napoved odmeva isto besedilo, ki kaže, da je regija zavezana k odpravi svojih prejšnjih neuspehov pri izpolnjevanju ciljev varčevanja z energijo, ki jih je določil Peking.

Prejšnji članekZnižanje cene bitcoinov pod 40 tisoč dolarjev stane Tesli skoraj 100% dobička BTC
Naslednji članekNovi zakon bi od kandidatov na ruskih volitvah zahteval, da razglasijo kripto

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments