17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Nov indeks izpostavljenosti Bitcoinu za sledenje delnicam, ki poslujejo kot BTC

Nov indeks izpostavljenosti Bitcoinu za sledenje delnicam, ki poslujejo kot BTC

Melanion Bitcoin Exposure Index spremlja delniško košarico z največjo korelacijo in izpostavljenostjo do prihodka Bitcoinu.

534 Skupno število ogledov

4 Skupaj delnice

New Bitcoin exposure Index to track equities that perform like BTC

Institucionalni vlagatelji iščejo načine, kako sodelovati na kripto trgu, ne da bi šli iz reguliranega prostora ali obvladali napredno tehnologijo, ki stoji za Bitcoinom (BTC), upravljavci premoženja pa najdejo alternativne rešitve, da bi zadostili potrebam.

Pariško podjetje za upravljanje naložb Melanion Capital se je v skladu z informacijami, ki jih je posredovalo Cointelegraph, v sodelovanju z indeksno platformo Bita ustanovilo indeks izpostavljenosti Melanion Bitcoin.

Indeks sledi beta-ponderirani košarici lastniških vrednostnih papirjev, ki kaže najvišjo korelacijo in izpostavljenost do dohodka do BTC, da sledi največji uspešnosti kriptovalut v tradicionalni obliki investicijskih skladov.

Melanion Bitcoin Exposure Index je zasnovan tako, da vlagateljem zagotavlja “izpostavljenost dnevnim gibanjem cen Bitcoinov skozi raznoliko košarico lastniških vrednostnih papirjev, ki ustreza tradicionalnim standardom investicijskih skladov,” piše v sporočilu . Indeks bi bankam in upravljavcem premoženja omogočil, da svojim strankam ponudijo izpostavljenost do Bitcoinov v različnih ovojnicah, kot so investicijski skladi, skladi, s katerimi se trguje na borzi, certifikati ali strukturirani izdelki v evropski obliki, skladni z zakonodajo.

Z uporabo podjetij s sedežem v Evropi in Severni Ameriki, ki poslujejo ali vlagajo v kripto prostor, je indeks sestavljen iz 30 podjetja, ki so najbolj povezana z Bitcoinom, z ustrezno razporejenimi utežmi. Za zagotavljanje stabilnosti in razširljivosti indeksa se uporabljajo likvidnostni filtri in omejitve teže.

Povezano: Kripto potrebuje decentralizirano dnevno referenčno stopnjo

Opominjanje, da so evropski regulatorji Previdnostni pristop onemogoča, da večina izdelkov, s katerimi se trguje z izmenjavo Bitcoin, ne izpolnjuje pogojev za institucionalne vlagatelje in sklade. Predsednik Melanion Capital Jad Comair je dejal, da indeks izpostavljenosti Bitcoin-a Melanion Bitcoin zapolnjuje vrzel med Bitcoin-om in predpisi EU. “Ta indeks je pravi most med dvema svetovoma,” je dodal.

Ker natančno spremlja delovanje BTC v raznoliki košarici in odpravlja običajna tveganja, kot sta izguba ali vdori, indeks ima svoj nabor prednosti v primerjavi z neposredno naložbo v Bitcoin, je dejal Comair.

“Bitcoinovi glavni pomisleki za institucionalne vlagatelje so kramp, kraja, izguba, shranjevanje, varnost ali kriminal . Z vlaganjem v delnice, ki podvajajo uspešnost Bitcoinov, lahko vlagatelji dosežejo raznoliko dodelitev sredstev, ki prej ni bila na voljo. «

128018

Prejšnji članekDon’t accept chat invitation on Reddit
Naslednji članekCena Ethereum Classic se je skoraj podvojila dni po stavi skupine Digital Currency Group v višini 50 milijonov USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments