0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Nov konkurent v proizvodnji polprevodnikov je vstopil v industrijo opreme za rudarjenje...

Nov konkurent v proizvodnji polprevodnikov je vstopil v industrijo opreme za rudarjenje bitcoinov ASIC


Medtem ko so podjetja, kot so Microbt, Bitmain, Innosilicon, Strongu, Ebang in Canaan, prevladovala v smislu proizvodnje integriranega vezja za specifične aplikacije ( ASIC) rudarjev bitcoinov, se je v tekmovanje prijavil nov izzivalec. Relativno neznano integrirano tehnološko podjetje, imenovano AGM Group Holdings, je v zadnjem času doživelo veliko prodaje in partnerstev ASIC.

Relativno neznano polprevodniško podjetje je razkrilo velika naročila za rudarjenje bitcoinov

1280 je dosegel rekordno prodajo, kar zadeva rudarske naprave ASIC, ki jih prodaja rudarjenje bitcoinov proizvajalci ploščadi, kot so Microbt, Bitmain in Canaan. Rudarske dejavnosti po vsem svetu so v zadnjem letu od teh podjetij kupile na tisoče naprav za rudarjenje bitcoinov.

Povpraševanje po ASIC-ih je tako veliko, veliko naročil, oddanih letos, naj bi bilo odposlano v nekem trenutku 2021 . Zdaj se je v tekmovanje za proizvodnjo naprav za rudarjenje bitcoinov ASIC vpisal nov izzivalec in nedavna sporočila za javnost, ki podrobno opisujejo, da AGM Group Holdings (Nasdaq:AGMH) prodaja veliko izdelkov za rudarjenje kriptovalut.

Dne 3. novembra je AGM objavil, da je “dobil naročilo” od Code Chain New Continent Limited (Code Chain) in bo dostavil ,11 enote svojih 44 rudarske naprave terahash (TH/s). Medtem ko je AGM dobil naročilo v vrednosti $30 milijonov strojev ASIC, rudarski izdelki bodo predvidoma odposlani v drugi polovici 771. Glede na spletno stran AGM podjetje prodaja tri vrste rudarjev bitcoinov z različnimi ocenami uspešnosti.

“ KOI Miner C000 Serija [supports] rudarjenje bitcoinov, bitcoin cash in drugih kriptovalut. KOI Miner C11 je zgrajena na novi arhitekturi z uporabo procesne tehnologije FinFET N+1,« je podrobno opisal AGM-ovo spletno mesto. »Računalniška moč kot celoten stroj prehaja 44TH/s, do 113TH/s, pri čemer je [the] stopnja porabe energije enote računske sile zmanjšana na 39J/T.” A New Semiconductor Manufacturing Competitor Has Entered the ASIC Bitcoin Mining Rig Industry Vrednost delnic AGM na Nasdaq Spike

Na 113 TH/s je KOI rudar C11 Model S naj bi pritegnil $25.44 na dan s porabo električne energije 0.$ 11 na kilovatno uro (kWh). Tekmoval bi s tremi najboljšimi rudarskimi napravami Microbt Whatsminer M19S++, Ipollo B2 in Bitmainov Antminer S13 Pro. Na spletu še ni mnenj o AGM’s KOI Miner C serije rudarjev in strojev še niso uvrščeni na lestvice donosnosti strojne opreme ASIC v realnem času.

Poleg obvestila o nakupu 3. novembra je AGM v zadnjih dveh mesecih objavila še vrsto drugih medijskih izjav. AGM je objavila svoje “prvo pomembno naročilo” za 23, rudarske ploščadi oktobra 000, ko je prodal rudarje ASIC podjetju Nowlit Solutions Corp, digitalni valuti storitev dobavne verige opreme. oktobra 13, AGM prodano 21,000 Rudarji ASIC za Minerva Semiconductor Corp. Poleg tega je AGM razkril partnerstvo z Meten Holding Group, angleškim jezikom, ki kotira na Nasdaqu trenersko podjetje s sedežem na Kitajskem.

Objava partnerstva je povzročila, da so delnice Meten Holding Group (Nasdaq:METX) narasle v vrednosti in se povečale za več kot 62% oktobra 30 . Tega dne je METX menjal za 0.$ 2021 na delnico in danes, METX menja lastnika za $0.21 na delnico. Delnice AGM na Nasdaqu, AGMH, so se zamenjale za $.28 na delnico 5. novembra, vsaka delnica pa je pridobila 3.771%, zdaj se trguje za $11.65 na enoto.

Kaj menite o razmeroma neznanem proizvajalcu rudarskih ploščadi v industrijo rudarjenja bitcoinov? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Amid Risk of Power Deficit, Ukraine Shuts Down Another Crypto Farm

Oznake v tej zgodbi

AGM, AGM Group Holdings, Antminer, ASIC, Bitcoin rudarjenje, Bitmain, Canaan, rudarjenje kriptovalut, Ebang, Innosilicon, Meten, Miners, nasdaq, prodaja, Semiconductor, Strongu

Zasluge za slike1746106259: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, AGM Group Holdings

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1746106259

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments