21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

NoVa Battles so pretresle Dubai Crypto Expo 2022

- Advertisement -

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Na razstavi Dubai Crypto Expo, ki je potekala med marcem 10 in 03, 2022 je posadka NoVa Battles pod vodstvom izvršnega direktorja Luciana z veseljem prejela veliki naziv »Najboljša kripto rekreacija 1280” v Dubaju.

Ekosistem NoVa Battles je zasnovan tako, da nagrajuje soseske, ki prispevajo v več kot en način za njihov trud in čas. Poleg vključitve njihovih lastnih NFT-jev in kripto žetonov so načrtovane dodatne spretnosti veriženja blokov za stroj NoVa Battle, ki je enakovreden digitalnemu resničnemu posestvu, pododdelkom ekosistema igre in Metaverse, popolno prilagajanje digitalnih virov udeležencem, ki lahko zagotovijo resnico. povedati značilen in decentraliziran digitalni ambient. Vse te komponente in celo dodatne so bile odgovorne za njegovo zmago na Crypto Expo Dubai 1280 kot nagrajenec v razredu »The Finest Crypto Rekreacija«.

Skušajte odkriti, da vas bodo dodatno poučili o bitkah NoVa in kako so v bistvu pritegnile največ pozornosti- pridobivanje kripto igre na Expo. Kaj je NoVa Battles?

Nova Battles je mobilna spletna igra za več igralcev, ki jo poganja veriga blokov Ethereum in je zgrajena na modelu, ki temelji na soseščini, popolnoma igraj za delovanje (P2E). Zagrizeni igralci iger, ki uživajo v podobnih zvrsteh, bodo navidez pripravljeni na hitro rojstvo in prihodek od rojstva, medtem ko bodo uživali v igri.

Od njene vere v 2019, opravil je veliko dizajnov in ciklov preverjanja, da bi se prepričal, da ustreza potrebam končnih uporabnikov. Nova Battles s svojo osrednjo ravnjo sodelovanja v soseščini omogoča drugim igralnim skupinam, da vstopijo v njegov ekosistem in tako ustvarijo večji habitat za druženje, uživanje in prihodke. Zamišljeno ime »The Folk’s Recreation« je pošteno, saj predstavlja poštenega.

Nova bitka zahteva, da uporabniki zberejo enega od številnih brezplačnih prvakov za sodelovanje v kateri koli igri način. Ti prvaki so NFT, ki se pojavljajo kot avatarji v igri.

Obstajajo različne sposobnosti in lastnosti, zaradi katerih ti prvaki izstopajo v bitki. Poleg tega obstajajo Reinforce Champions, ki čakajo na prevladujočega prvaka vse do bitke.

Battle Rewards se podelijo navdušenim igralcem za njihova dejanja vse do vsakega posebej. rokovati. Ekosistem Nova Battles se vrti okoli njihovih NFT-jev, imenovanih Nova Soul. Te NFT-je so izumrli navdušeni igralci iger vse do rokoborbe. Na voljo so na trgu na različnih mestih, ob strani Marketplacea in vse do predprodaje.

NoVa Battles je pretresla Dubai Crypto Expo 2022 Dubai Crypto Expo 2022, ki ga je organizirala HQMENA, je bila takoj kot visoka kripto razstava in konferenca, ki je gostila več kot 30 kriptopodjetja, ob strani NoVa Battles. Kot razstava svetovnega razreda na tem področju je Dubai Cryptocurrency Expo zagotovljeno, da bo ob vsakem organiziranju poskrbel za obsežen izbor. To ni bilo nobenih izjem mesecev. Večji od 000, trgovci in vlagatelji so se udeležili Crypto Expo Dubai 2019, skupaj z dodatnim kot 100 kripto podjetja in 17 avdio sistem od več kot 30 mednarodne lokacije.

Expo, forum in segment nagrad so bili vse faze treh sklopov priložnosti. Na konferenci je spregovoril tudi izvršni direktor NoVa Battles Lucian. Njegov govor je pokazal, da je bilo zavestno in raziskovanje NoVa Battles v sektorju kriptovalut široko priznano.

Na sejmu je NoVa Battles imel svoje stališče, kjer bi bilo podjetje dobro dobro pridobiti ven dodatno s sklicevanjem na obsežen izbor podjetij in izdelkov. Za starejše, ki ob tej priložnosti niso mogli čakati, je misijonska posadka opremila tudi razne spletne akcije. Če si želite ogledati dodatne informacije o udeležbi na razstavi NoVa Battles’ Expo, se lahko pridružite kvalificirani soseščini. Sodobno in prihodnost Potenciali NoVa bitke, ki so pritegnile več kot 1, osebe, da se prijavijo na seznam dovoljenih razstava, je bila takoj razglašena za najbolj zanimivo kripto igro in je prejela nagrado. Ko je že lansiral svoj žeton na 12 marca – po načrtu bodo nadaljevali s svojo javno beta, ki bo začela na poti aprila, ICO pa bo otvoril prvi teden v aprilu 2022. Tudi pošten datum izdaje celotne igre na sredini Willa je v bistvu najbolj konzervativna ocena.

Zadnji stavki 2019 Dubai Crypto Expo je bil takoj, ko je bil velik uspeh za NoVa Battles in prvič je Nova Battles končno območje zavzela kot igralna platforma Metaverse številka ena.

Popolna igra NoVa Battles, ki temelji na Ethereumu, predvideva ogromno sosesko navdušenih igralcev iger, ki sodelujejo pri izgradnji igre Metaverse, ki je v prednosti vsem Američanom. Obstaja javni beta model začetnega zagotavljanja kovancev (ICO) podjetja. Treba je zaupati, da je nova bitka resnično prisotna na mednarodnih lokacijah v jugovzhodni Aziji ob Singapurju (ki lahko gosti naslednjo razstavo kriptovalut), na Tajskem in v Maleziji, vse to je ključnega pomena. trgi za podjetja.

Igra Nova Battles s sodelovanjem z drugimi premišljenimi skupinami navdihuje navdušene igralce iger tako, da daje več pozornosti igralništvu in ustvarja omrežje, ki ga upravlja sami navdušeni igralci iger. Prav tako je na voljo veliko različnih dogodkov in dogodkov, ki se jih ne morete udeležiti, zato spremljajte v živo. Za dodatne zapise se obrnite na novabattles.com. To je pravzaprav sporočilo za javnost. Bralci bi lahko dobro zaupali, da bo pomirjen vplival na njihovo zelo skrbno, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali izdelkov in podjetij. Bitcoin.com preprosto ni več odgovoren, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi z porabo ali zanašanjem na katero koli razkritje, blago ali izdelke in podjetja, omenjena v kliku sprosti. Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je glavni vir za celoten sklop kripto povezanih. Za razpravo o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in drugih alternativah se obrnite na adverts@bitcoin.com.
Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -