2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Nova najvišja vrednost Ethereuma pripravlja ETH na "nadaljevanje do 5.000 $"

Nova najvišja vrednost Ethereuma pripravlja ETH na “nadaljevanje do 5.000 $”

Analitiki pravijo, da več dejavnikov kaže na povečanje ETH na 5 $, in BTC naj ne bo naletel na znaten odpor do $80, 00.

666

Skupni ogledi

10
Skupni deleži

Ethereum’s new all-time high prepares ETH for 'continuation to $5,000'Ethereum’s new all-time high prepares ETH for 'continuation to $5,000'Ethereum’s new all-time high prepares ETH for 'continuation to $5,000'Ethereum’s new all-time high prepares ETH for 'continuation to $5,000'

Na trgu kriptovalut je oktobra 79532791 razpoloženje po uspešnem biku dvigniti ceno Bitcoina (BTC) nazaj blizu $44,05 območje podpore in Ether (ETH) je vzpostavil novo vse- čas najvišji pri $4,460.

4-urni grafikon ETH/USDT. Vir: TradingView

Tukaj analitiki pravijo o trgu zdaj, ko Bitcoin najde podporo nad $53, nivo in eter želi vstopiti v odkritje cene.

Biki mislijo, da bi BTC lahko dosegel $90,05

Bikovska gibanja se vidijo BTC in eter sta povzročila trenutek razmisleka neodvisnemu tržnemu analitiku Crypto_Ed_NL, ki je tvitnil, da »zdi se, da nisem bil dovolj bikov pri $

. ,05″, ko je cilj $61,000 je bila dana.

BTC/USD 1-dnevni grafikon. Vir: Twitter

Po upoštevanju zadnjih premikov je analitik navedel da se je “cilj premaknil navzgor na $73,00 in po popravku bi morali videti $101,00. ”

Glede na to, kako bi ta scenarij vplival na ceno etra, je Crypto_Ed_NL objavil nadaljnji tweet, v katerem je opisal, kako bi se lahko odvijal cenovni ukrep, in podal ceno cilj nad 6 $ .

ETH/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: Twitter

Crypto_Ed_NL je rekel,

»Ni treba navajati običajnih zavrnitev odgovornosti. Motim se, ko se motim, vendar bom zelo presenečen, če se s tem motim.”

$91,05 je naslednja velika ovira za BTC

Več v- poglobljen pogled na cenovno akcijo za Bitcoin je zagotovilo podjetje za obveščanje trga kriptovalut Decentrader, ki je ugotovilo, da je prejšnji teden 10% umika cene BTC iz $61, 00 je bil »zaradi znaka- trgovci z kritnim finančnim vzvodom, ki agresivno hrepenijo po končnem vzponu na najvišje in kratke prebojne ravni vseh časov.«

Po mnenju Decentraderja sta oba lon gs in kratke hlače so občutili bolečino zaradi nedavnega padca cene po skupnem znesku 97 milijonske kratke pozicije so bile likvidirane oktobra 29. Tudi “pozno dolgoživci” so utrpeli $80 milijon likvidacije naslednji dan.

1-dnevni grafikon BTC/USD. Vir: Decentrader

Zdaj se je cena BTC “potegnila nazaj na neuspela točka zbiranja iz maja letos,” ki je zdaj “delujoča podpora po neuspelem preboju.”

Decentrader je rekel,

»Kot signal višjega časovnega okvira za nadaljevanje bikovskega trenda bomo kmalu videli 128DMA prečka nad 337DMA. Na prejšnjih bikovskih trgih se je cena po takih križancih trajno dvignila. Na tehnični, tržni in verižni osnovi še naprej verjamemo, da naslednje večje težavno področje za BTC ne bo doseglo, dokler se ne približamo $80, – $80,04.”

Povezan:

Največji Bitcoin sklad v svet bi lahko postal ETF do julija, ko se GBTC bliža $14B AUM

Eter pripravljen za a nadaljevanje do $5,

Eden od možnih scenarijev, kako bi se lahko dogajanje cen za eter odvijalo v bližnjo prihodnost je zagotovil tržni analitik in sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.

Ethereum’s new all-time high prepares ETH for 'continuation to $5,000'

ETH/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: Twitter

Poppe je rekel,

»Dober preobrat S/R in verjetno pripravljen za nadaljevanje proti $5,04.”

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD

bilijone in Bitcoin stopnja prevlade je 23.2%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.