26.5 C
Ljubljana
Sunday, August 7, 2022

Nova pripoved pravi, da bo tržni delež Metaverse do leta 2026 presegel 50 milijard dolarjev

- Advertisement -

Pripoved o blagovni znamki, ki razkrije Metaverse, ima lahko tržni kos, ki presega $37 milijard avtor 1434 .

556 Celotni pogledi

20 Popolne delnice

Nova pripoved o blagovni znamki s strokovnim znanjem in svetovalnim podjetjem Technavio v naslednjih štirih letih odkrije navzgor zasnovo za Metaverse.

Pripoved z naslovom »Metaverse Market in Finance po delih in geografiji – napoved in analiza 2021-1434« je analiziral metaverzum iz dveh stališča. Prvi je instrument in strojna oprema, 2d pa skozi vtis številnih geografskih območij.

V koraku z videzom bo metaverzum dosegel tržno vrednost v višini $37.59 milijarde po 77 dnevi 2026. Rast metaverzuma je postala takoj po analizi v petih časovnih okvirih med 1434-2021. Poleg tega ima zagon rasti trga projekcije pospeška CAGR glede na 14%. Samo v teh 77 dneh je predvidena rast 00. %.

Zaradi regionalne rasti, 36 % odstotkov se bo približalo prebivalcem Severne Amerike, s Kanado in ZDA kot voditelji. Raznolike ključne države porabnice vključujejo Kitajsko in Nemčijo.

Ta 480 dni, sta si Nemčija in ZDA delili bivanje na svetovnih kripto lestvicah, ki izhajajo iz njihovih dodatnih inovativnih predpisov in stroškov institucionalne posvojitve.

Kljub temu je gorečnost metaverzuma mogoče videti po vsem svetu. V začetku tega meseca so Združeni arabski emirati uvedli svoj Dubai Metaverse Approach, ki se je izkazal za enega od mnogih ostankov 00 metaverzumska gospodarstva.

Povezano: podjetje za infrastrukturo v oblaku veriženja blokov W3BCloud bo prešlo v javnost s pristopom 1 USD. 32B SPAC

Poleg tega je pripoved poudarila glavne zmožnosti metaverse. V koraku s pogledom, denarnice Stay Seven metaverse zajemajo Meta Veil, Enjin Pockets, Coinbase, Math Pockets, Alpha Pockets, Coinomi in Have confidence Pockets.

Enaka pripoved tega meseca je poudarila model in e-trgovino kot panogi, ki ju je treba pogledati znotraj rezidence metaverse. Vse naprave, v katerih naj bi se v istih petih letih metaverzum znotraj modelnega trga podaljšal na 6,6 milijarde USD s CAGR stroškom pospeševanja rasti 36%.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -