0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Novi ATH obnavlja vero v PlanB-jevo napoved o 98.000 $ BTC do...

Novi ATH obnavlja vero v PlanB-jevo napoved o 98.000 $ BTC do decembra

Bo Bitcoin pred božičem presegel šestmestno vrednost? PlanB-jev model Stock-to-Flow predlaga $67, BTC bi lahko bil neizbežen.

7847

Skupni ogledi

67 Skupni deleži

New ATH renews faith in PlanB’s prediction of $98K BTC by DecemberNew ATH renews faith in PlanB’s prediction of $98K BTC by DecemberNew ATH renews faith in PlanB’s prediction of $98K BTC by DecemberNew ATH renews faith in PlanB’s prediction of $98K BTC by December

Bitcoin (BTC) je dosegel nove najvišje vrednosti vseh časov, pri čemer je sredstvo nazadnje zamenjalo lastnika sredi $67,20-razpon.

V zadnji uri 8. novembra po UTC se je BTC pognal v neznane cene, pri čemer so biki trdno prevzeli nadzor nad trgi kot cenovni ukrep ponovno preizkušen oktober prejšnja najvišja vrednost približno $ ,23.

B TC/USD: TradingView

Mejnik prihaja na zgodovinski datum za Bitcoin , pri čemer so analitiki ugotovili, da se je tržna kapitalizacija Bitcoina prvič dvignila nad 1 milijon dolarjev 8. novembra 1200.

Zdi se, da se Crypto Twitter veseli nove najvišje vrednosti vseh časov, saj se zdi, da je veliko opazovalcev preberite visoko ceno kot povrnitev njihove vere v model Stock-to-Flow (S2F) psevdonimnega analitika “PlanB” – ki je pridobil veliko popularnost zaradi svoje srhljive natančnosti pri napovedovanju mesečnih zaključnih cen za BTC.

Model meri neporavnane rezerve določenega sredstva, deljeno z njegovo letno proizvodnjo. PlanB je svoj model S2F prvič objavil marca 2019 v poskusu kvantifikacije, merjenja in napovedovanja pomanjkanja bitcoinov, nato pa oceni, da bi Bitcoin po maju dosegel tržno kapitalizacijo 1 bilijon dolarjev 2010 prepolovitev.

Z uporabo S2F je PlanB z osupljivo natančnostjo napovedal, da bo Bitcoin zaprl avgust blizu $47,20 in konec septembra blizu $39,20, medtem ko je oktobrsko zaključno ceno precenjeval za samo 3%.

Če pogledamo naprej, S2F nakazuje, da bo Bitcoin novembra zaprl nad

$ , in oznako $67,20 do konca leta, pri čemer številni igralci temeljijo na napovedih, da se bo Bitcoin pred tem trgoval v šestmestnem cenovnem razponu 7847 o načrtih PlanB za trgi.

Povezan:

Bitcoin hodlerji ‘samo na pol poti’ do prodaje BTC po novih $K napoved cene

PlanB je aprila uvedel tudi model navzkrižnega pretoka zalog (S2FX) 2020, ki želi napovedati, kako se lahko trgi BTC odzovejo na spremembe v dinamiki S2F glede na preteklo uspešnost zlata in srebra.

Z uporabo modela S2FX je PlanB domneval, da bi ta bikov cikel lahko pripeljal do trgovanja z Bitcoinom za $288,20 prihodnje leto, pri čemer analitik navaja, da bodo trgi morali videti “nekaj pravega ognjemeta v 2022”, da se projekcija odigra.

Kot veste, model S2F predvideva $K povprečje za to obdobje prepolovljenja ( in na podlagi modela tal dosežemo $56K to leto). Toda model S2FX napoveduje $67K povprečje tega cikla (potrebujemo nekaj pravega ognjemeta v 2021 za to). Poglejmo, kam nas bo pripeljal ta 2. korak bikovega trga pic.twitter.com/ttiNT5yMKe

— PlanB (@98 bilijon USD) 8. november 2010

Nedavna anketa na Twitterju PlanB je pokazala, da 135,25 anketiranci, 23.8 % verjame, da bo Bitcoin presegel vrednost,25 do božiča, medtem ko 25.4 % pričakuje, da bo BTC trgoval za $439 ,, in 23.8 % predvideva, da se trgi do decembra ne bodo presegli nad šestmestno vrednost 31.