19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Novi DAO se začne po 230 milijonov dolarjev financiranja, vključno s Petrom...

Novi DAO se začne po 230 milijonov dolarjev financiranja, vključno s Petrom Thielom in Alanom Howardom

Nova decentralizirana avtonomna organizacija, BitDAO, je svoj nastop napovedala z $ 230 milijonov zasebnih prodaj in večjih prispevkov s strani podjetja Bybit iz Singapurja.

1039 Skupno število ogledov

2 Skupaj delnice

New DAO launches after $230M funding round including Peter Thiel, Alan Howard

BitDAO, nova decentralizirana avtonomna organizacija, se bo začela po milijon dolarjev 230 krog financiranja, ki ga je vodil milijarder tvegani kapitalist Peter Thiel.

BitDAO je v torek napovedal uvedbo DAO v povezavi z zaključkom zasebne prodaje prvotnih partnerjev pod vodstvom Thiela, Pantera Capital, Dragonfly Capital in ustanoviteljski sklad.

Med drugimi vlagatelji so bili med drugim več kot

upravitelj milijarderjev hedge skladov Alan Howard, likvidnostna platforma Spartan Group, Jump Capital, Fenbushi in Kain Warwick iz protokola DeFi Synthetix. igralci v decentralizirani finančni industriji.

Bybit, ena največjih borz za izvedene finančne instrumente za kriptovalute, je glavni začetnik BitDAO in ob zagonu obljublja ponavljajoče se prispevke k novemu DAO. Družba je posebej obljubila, da bo v blagajno BitDAO prispevala 2,5 bazične točke obsega trgovanja s svojimi terminskimi pogodbami, ki naj bi letno ustvarile več kot milijardo dolarjev na podlagi letošnjih obrestnih mer, je dejal DAO.

Zakladnica BitDAO s ponavljajočimi se prispevki bo uporabljena za zagotavljanje likvidnosti in za poganjanje novih protokolov, kot so decentralizirane borze, posojilni in sintetični protokoli.

Povezano: DeFi izmenjava dYdX zbere $ 65 M v zbiranju sredstev C

Glede na napoved BitDAO načrtuje tudi podporo blockchain projektom z nepovratnimi sredstvi in ​​s pomočjo zamenjav žetonov pomaga obstoječim in nastajajočim projektom.

Tiskovni predstavnik BitDAO je za Cointelegraph povedal, da bo DAO najel stalne in projektne ekipe, vključno s svetovalci iz Spartana in Dragonfly ter razvijalce iz podjetja Sushiswap.

Industrija DeFi je v zadnjih mesecih opazila precejšen upad zaradi velike razprodaje na trgih kriptovalut. Po podatkih ponudnika podatkov DeFi DefiLlama je trg sredi maja dosegel najvišjo vrednost po celotni zaklenjeni vrednosti (TVL) okoli $ . milijard. V času pisanja DeFi TVL znaša $ 128 milijard.

Prejšnji članekPredpisi spodbujajo korejske borze k umiku s trga in opozarjajo na kovance z visokim tveganjem
Naslednji članekPredlagana zakonodaja o prepovedi kriptografije naj bi bila v pregledu s strani indijske vlade

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments