14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Novi DeFi 'potni list' bi lahko omogočil kriptoposojila, ki niso zavarovana s...

Novi DeFi 'potni list' bi lahko omogočil kriptoposojila, ki niso zavarovana s premoženjem

Arcx je izdal novo različico svojega “DeFi Passport”, Sapphire, obljubljajoč, da bo psevdonimni verižni kreditni pregled omogočil nove decentralizirane finančne produkte.

19897 Skupno ogledov

9 Skupaj delnice

New DeFi ‘passport’ could enable under-collateralized crypto loans

Protokol za decentralizirano financiranje (DeFi) Arcx je objavil lansiranje Sapphire v3, potnega lista DeFi, ki uporabnikom kripto omogoča psevdonimno gradnjo in preverjanje svojega ugleda v verigi.

Objavljeno 2. junija, potni list DeFi bo uporabnike ocenil na lestvici med 0 in 1, 00 0, pri čemer je Arcx napredoval, da potni list “spodbuja krepitev ugleda in utrjuje identiteto verige v DeFi.”

V odsotnosti potnega lista DeFi Arcx zatrjuje da “protokoli prepuščajo vsakemu uporabniku enako obravnavanje, občasno pa prednostno upoštevajo velikost denarnice, institucionalno podporo ali omejevalni KYC.”

Arcx pričakuje, da bo njegov potni list integriran v veliko protokolov DeFi, napoveduje Sapphire bo dovolil projektom, ki ponujajo „posojila z nizkim zavarovanjem in kmetije z visokim donosom“, namenjene uporabnikom z visoko kreditno oceno. Kot tak bi Arcxov potni list lahko olajšal rast v nastajajočem sektorju posojil s pod zavarovanjem, ki jih poganja DeFi.

V pogovoru s Cointelegraphom je izvršni direktor in soustanovitelj institucionalnega protokola za posojila z zavarovanimi posojili Maple Finance Sidney Powell komentiral, da bo “Arcxov potni list pomagal približati posojila pod zavarovanim za maloprodajne uporabnike DeFi-ja. “

Čeprav je Powell izjavil,” ni dvoma, da bi bil bolj ugled in identiteta pozitiven pri posojilih, zavarovanih z malo zavarovanji, “domneva, da je uporaba dokazila o ničnem znanju bi lahko pospešila sprejetje potnega lista, “tako da spodbujajo uporabnike, da delijo zunajverične podatke o sebi v zaupnosti, da ohranjajo zaupnost.”

Powell je dodal, da bi moral potni list Sapphire upoštevati “dostopnost posojila”, pri čemer je navedel:

“Na naslovu se je mogoče zelo dobro izplačalo $ 10 K posojil za Compound, kako kreditno sposobni pa bi bili za $ 250 K posojilo? To lahko Arcx sčasoma nagovori z več podatki. ”

V prihodnosti Arcx upa, da bo ocenil posamezne ocene za vrsto kriterijev, vključno z njihovo oceno “Airdrop Score”. “In” Rezultat kmetovanja pridelka “- ki ocenjujeta verjetnost, da bo naslov dolgoročno imel zrakoplove ali žetone na kmetijah in” oceno upravljanja “, ki bo ocenila, ali bo naslov verjetno sodeloval pri upravljanju na verigi.

Namen protokola je tudi zagotoviti “Ocene trgovcev”, s katerimi naj bi ugotovili, ali uporabnik uporablja bote za izvajanje poslov, pri čemer Arcx predlaga, da bi DEX lahko ponudili nižje provizije na naslove, za katere je preverjeno, da jih ne uporabljajo. boti.

Arcx je tudi razkril, da je pred kratkim zbral 1,3 milijona dolarjev od najboljših kripto vlagateljev, vključno z Dragonfly Capital in Scalar Capital, s čimer je skupni znesek zbral na 8,2 milijona dolarjev. Tom Schmidt iz Dragonfly Capital je izjavil:

“DeFi je danes kot divji zahod. Ljudje lahko stopijo do katerega koli naključnega protokola, vnaprej uporabnikov, naberejo kopico slabega sistemskega dolga in se odbijejo do naslednjega mesta. Če bomo zgradili nov svetovni finančni sistem, bomo potrebovali nekaj boljšega od psevdonimnih sistemov, ki jih imamo danes. «

19897

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments