29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Novi igralec na trgu, TecraCoin - kriptovaluta, ki dopušča nihanje trga

Novi igralec na trgu, TecraCoin – kriptovaluta, ki dopušča nihanje trga

New Player on the Market, TecraCoin - the Cryptocurrency That Tolerates Market Fluctuation

sponzorirano

Kripto trg je bolj zaseden kot kdaj koli prej. Vse več žetonov in kriptovalut preplavlja borze in postaja težko prepoznati najboljše možnosti trgovanja. Večina žetonov in altcoinov, ki so na voljo na trgu, ne predstavlja nobene resnične vrednosti. Zdi se, da ima nova kriptovaluta, ki bo kmalu uvrščena na novi CEX, rešitev te težave. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o TecraCoinu in si ogledati širšo sliko ekosistema Tecra.

Bullish Run on Uniswap

Po zadnjih novicah je Tecra na

dodala likvidnostni sklad Uniswap , trg se je odzval z močnim dvigom. Po dodajanju dodatnih sredstev v bazen se je cena povečala za približno 150% v 3 dneh. Trenutno se cena drži pozitivnih novic pri 3 USD, kar bi trgu lahko dalo priložnost, da še naprej raste. Uvrstitev na novi CEX lahko kmalu pripelje do močnega bikovega trenda na TCR.

Tecra-jeva inovacija na kripto trgu

Z nepovratnimi sredstvi, prejetimi od Evropske unije, ima družba jasne, ambiciozne cilji, ki jih je treba doseči – povečanje vrednosti žetonov, s katerimi se trguje, in pozitivne spremembe v svetu. Tecrain projekt brezhibno vključuje različne hitro rastoče sektorje: naložbe, kripto, fintech, tehnološki razvoj in še več. Prejšnji članek

o dejavnosti podjetja je bralce seznanil z ekosistemom Tecra – njihovo valuto (TecraCoin), platformo za množično financiranje (Tecra Space) in decentralizirano borzo (Tecra DEX). Tokrat se bo članek osredotočil na TecraCoin in njegovo tokenomiko – kakšna je resnična vrednost tega kovanca, kako je povezan z drugimi elementi Tecrainega ekosistema in po čem se natančno razlikuje od drugih altcoinov, ki so na voljo na trgu.

Vrednost in mehanika TecraCoin

Glavna funkcionalnost TecraCoin je povezana s platformo za množično financiranje TecraSpace. Valuta se uporablja za nakup žetonov projektov z aktivnimi zbiralci sredstev na spletnem mestu. Žetoni služijo kot potrditev vašega sodelovanja v projektu in sklenitve dogovora med vami (investitorjem) in ustvarjalcem projekta. Žetoni, ki jih lahko dobite na Tecra Space, predstavljajo resnična podjetja v zgodnji fazi, zato je v ozadju oprijemljiva vrednost tako žetona kot valute TecraCoin . Tako se Tecra odziva na trenutni trend žetonov z neomejeno ponudbo in brez prave uporabe.

Vrednost TecraCoin je neposredno povezan z žetonom Tecrainega projekta. Za razliko od drugih kriptovalut se cena TCR ne spreminja glede na špekulacije na trgu, ampak nanjo vpliva razvoj in uspeh resničnih podjetij in projektov na Tecra Space.

Poleg kovanca na Tecra-jevem izvornem blockchainu je podjetje posebej ustvarilo še ERC – 10, ki temelji na žetonu TecraCoin za hitrejšo in enostavnejšo integracijo z novimi izmenjavami ter za pospešitev globalne širitve projekta.

Zaloga TecraCoin v obtoku je omejena. Popolnoma razredčena zaloga je 80 milijonov kovancev – večina jih je namenjenih razvoju podjetja in zaklenjenih. Trenutno na trgu kroži 5,7 milijona kovancev, pri čemer 81. 4% zaklenjenih v denarnicah svetovalcev. Obstaja 1 000 kovanci, ki so na voljo na Uniswap – na tej borzi ne bo več dodanih kovancev Trenutna tržna kapitalizacija Uniswap-a je 3 milijone USD. Jasno je, da je projekt v sedanji fazi močno podcenjen. Dodatne podrobnosti o zaklepanju in dodelitvi bodo kmalu objavljene.

Trenutno ustvarjalci projekta izvajajo poslovne rešitve o tem, kako olajšati kroženje kovancev na trgu in med verigami blokov.

Vpliv TecraCoin v resničnem življenju

Ena največjih prednosti, ki jih ima TecraCoin v primerjavi s številnimi drugimi kriptovalutami, je ta, da uporabnost tega kovanca presega meje sveta kripto. Pridobitev TecraCoin vam omogoča sodelovanje v številnih zanimivih projektih na Tecra Space, kar pomeni, da valuta resnično pozitivno vpliva na svet. S projekti, kot je obsežna fotovoltaična kmetija podjetja Expanse Plus, vam TecraCoin omogoča podporo tehnološkemu razvoju, trajnostni proizvodnji energije in še veliko več.

Kakšne koristi imate od projektnih žetonov?

Prvi način, da imetniki žetonov izkoristijo sodelovanje pri projektih, so provizije na Tecra Space. 3% sredstev, zbranih med akcijo, bodo razdeljeni med imetnike žetonov in 2% bo namenjenih za zapisovanje domačih TCR-jev z borz, kar se bo povečalo njihova tržna vrednost.

Drugi način je ponovna prodaja žetonov ustvarjalcem projektov. Ustvarjalci so pogodbeno zavezani, da bodo svoje žetone odkupili s trga v obdobju 10 – 20 let, ko projekt vstopi v fazo komercializacije. Na primer, projekt fotovoltaične kmetije podjetja Expanse Plus je izjavil, da prispeva 80% njihovih prihodkov za odkup žetonov s trga v obdobju 06 let. Odkupi žetonov se izvajajo četrtletno na Tecra DEX od časa, ki ga je predhodno določil ustvarjalec projekta.

Nenazadnje so žetoni, ki predstavljajo podjetja v zgodnji fazi, dragoceno kripto-sredstvo sami po sebi. Z njimi je mogoče trgovati na Tecra-jevi namenski decentralizirani borzi Tecra DEX. Zagon izmenjave je predviden za zgodnji čas 2022.

Prednosti TecraCoin:

  • možnost sodelovanja v množičnem financiranju z nizko vstopno oviro (od 1 USD )
  • pridobivanje projektnih žetonov resničnih podjetij
  • sodelovanje v projektih, ki dosegajo preboj v tehnološkem razvoju
  • cena ne niha glede na tržne špekulacije, temveč glede na izmerljivo vrednost dejanskih podjetij
  • množica trgovalnih priložnosti – s TCR se lahko trguje na CEX, DEX in (v prihodnosti) na lastni borzi Tecra.

New Player on the Market, TecraCoin - a Cryptocurrency That Tolerates Market Fluctuation


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

XCarnival Secures $2 Million Seed Investment

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments