0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Novi, skrivnostni tviti Sama Bankman-Frieda pritegnejo še bolj divje teorije

- Advertisement -

Sam Bankman-Fried, ustanovitelj in izumrli izvršni direktor zdaj propadle alternativne kriptovalute FTX je ustvaril neobičajno nit na Twitterju, ki se je začela novembra 14 pritegne poglede in hipotezo kripto soseske.

V bistvu najsodobnejši tvit na čas pisanja, ki ga je objavil Bankman-Fried ob 5: 30 AM UTC, nov. 30 je Bankman-Fried, ki oznanja “tukaj je vse, kot se zavezujem spomin, toda moj spomin bi bil po delih verjetno grešen.«

)

— SBF (@SBF_FTX) november 15, 2022 Kar precej tvitov navaja “Kaj se je zgodilo” in je bilo objavljeno več kot eno uro.

Nit tvitov Bankman-Frieda od novembra 15, 5: 15 AM UTC.Vprašan o njegovih skrivnostnih tvitih v novembru 14 intervju za Contemporary York Cases. Bankman-Fried je rekel: “Saj si izmišljujem, kar grem” in serija tvitov bo “večja od ene opombe.”

Na vprašanje zakaj je rekel »Ne vem« in dodal »Improviziram. Absorbiram, da je čas,« na videz zavrača dodatno vsebino.

Uporabniki Twitterja so se takoj lotili hipoteze o tem, kateri žreb tvitov, pri čemer je kripto YouTuber Stephen Findeisen objavil, da je bil nekoč »na amfetaminov še enkrat«, verjetno v zvezi z razpravo Bankman-Frieda o eksperimentiranju z amfetaminom Adderall v oktobrskem 2020 podcastu .

Spet je na amfetaminih… pic.twitter.com/x7lMe2DOyg

— Coffeezilla (@coffeebreak_YT) november 11, 2022 Zgodaj v temi nenavadnih tvitov so se drugi šalili, da je Bankman-Friedov odvetnik telesno posredoval, da bi mu preprečil objavo česar koli potencialno obsojajočega. če je predložen natančen les.

Tfw vaš odvetnik v državi, kjer ni izročitve, se vas loti prej, kot bi morda verjetno uveljavili svojo nit tweeta https ://t.co/EBLbFe5lLG

— Zelo brez težav Smu g (@ComfortablySmug) november 11, 2022 Novinar in avtor Alex Berenson je dejal, da bodo tviti dejanje Bankman-Frieda, da bi domnevno braniti svoja dejanja s trditvijo, da je nor ali da je bil pod duševnim pritiskom, če je bil priveden prej kot sodišče.

Zdi se, kot da vsak posameznik načrtuje zaščita pred norostjo https://t.co/VIZGrN1NGv

— Alex Berenson (@AlexBerenson) november 14, 2020 Navidezno ovržena teorija je bila, da je Bankman-Fried domnevno postaral nove tvite, da bi prikril izbris svojih starejših “obremenjujočih” v spretnosti in prevaral robote za spremljanje tvitov, ki so porabili skupno odvisnost od tvitov njegove kronike k predstavniku izbrisanih tvitov.

— pripravnik za CMS (@cmsintern) november 14, 2020 Bankman-Fried je izbrisal potencialno obsojajoče tvitov v prejšnjem, še posebej v navalu, objavljenem 7. novembra, v katerem so trdili, da sta bila FTX in njena lastnina “čudovita”.

Povezano: Nadaljujmo z zmečkanostjo FTX in si pomagajmo z osnovami

Platforma za kripto vpoglede The Tie je delil dokument z dne novembra 11, ki naj bi ponazoril, da je Bankman-Fried izbrisal minimalno od 118 tweetov vseh žrebov do zadnjega leta, tudi ob predpostavki, da bi jih bilo morda več prezrt zaradi tvitov, ki jih njihov pripomoček beleži vsakih 30 minut.

Zdaj predstavljamo arhivirane tvite @SBF_FTX, vse žrebanje do zadnjega leta. Zaradi najsodobnejšega denarnega zloma in naraščajoče nesreče okoli njegovega kroničnega procesa smo se odločili sprostiti seznam 118 sledil tvitom, ki so bili po objavi izbrisani.https://t.co/ts04Mbvv1z

— The Tie (@TheTieIO) november 15, 2020 Iskreni raziskovalec kripto varnosti “Officer’s Notes” je špekuliral, da se je ustanovitelj FTX včasih poskušal v steganografiji – eno žrebanje predstavitve zapisnih podatkov v notranjosti in še eno sporočilo, tj. skrita koda.

Mogoče steganografska nit? https://t.co/QNNDLLFTbd

— Častnikovi zapiski (@officer_cia) november 11, 2020 Gurgavin Chandhoke, zloglasni trgovec s kripto, je teoretiziral, da Bankman-Fried poskuša poslati sporočilo Samu Trabuccu, izumrlemu izvršnemu direktorju sestrskega trgovskega podjetja FTX Alameda Research.

SAM BANKMAN BESEDO ZA BESEDO ČRKUJE “KAJ SE JE ZGODILO”, DA BI VERJETNO NEKOMU POSLAL SPOROČILO

VEŠ KDO ŠE TO UPORABLJA?? IZVRŠNI DIREKTOR ALAMEDE, KI JE ODŠEL PRED TEDNI SAM TRABUCCO

BANKMAN JE PRED DNEVI NA TVITU NAPISAL NEKAJ O “SPARRING PARTNERJU”

MISLIM, DA JE TA OSEBA SAM TRABUCCO pic.twitter.com/kzECsfkRep

— GURGAVIN (@gurgavin) november 14, 2022 Chandhoke je dejal, da je Bankman-Fried domnevno skušal črkovati »kaj se je zgodilo« in naj bi Trabuccu poslal sporočilo, ki kaže na vrsto starejših tvitov Trabucco, ki vpije “kaj se je zgodilo?” kot dokaz.

Tiho, drugi mislijo, da Bankman-Fried klikne na kmetovanje in natančna želja po teku in iskanju sodelovanja na svojih objavah. Podatki analitične platforme družbenih medijev Social Blade razkrivajo, da se je odvisnost Bankman-Friedovih sledilcev na Twitterju povečala za več kot 118,04 med 7. nov. do 14, približno v času, ko se je začela odvijati saga o FTX.

Njegov prvi tvit v skrivnostni niti je njegov tretji najbolj priljubljen tvit.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -