15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Novi vodja OCC zahteva pregled pravil o kriptovalutah

Novi vodja OCC zahteva pregled pravil o kriptovalutah

Novi vodja urada OCC meni, da kripto pravila pri Brianu Brooksu niso bila opravljena v celoti v sodelovanju z vsemi zainteresiranimi stranmi.

7518 Skupno ogledov

13 Skupno število delnic

New OCC head requests review of cryptocurrency rules

Ameriški bančni regulator, urad nadzornika valute, naj bi po odhodu Briana Brooksa pregledal sprejemanje predpisov, povezanih s kriptovalutami.

Michael Hsu, novoimenovani vršilec dolžnosti nadzornika valute, je kot del svojega pričevanja pred House Financial Financial Services zaprosil za osebni pregled nekdanje zakonodaje OCC glede kripto industrije. Odbor v sredo.

V pripravljenih pripombah je Hsu prosil osebje OCC, da pregleda njegove ukrepe, povezane s kriptovalutami, kot je posodabljanje okvira za zakup nacionalnih bank in skrbniških družb, razlaga storitev kripto skrbništva kot del bančnega poslovanja in ustanovitev urada za inovacije. »Na OCC je bil poudarek na spodbujanju odgovornih inovacij. Prosil sem osebje, naj pregleda te ukrepe, “je dejal uradnik.

Hsu je trdil, da je cilj pregleda oblikovanja kripto pravil OCC namenjen obravnavi razdrobljenega pristopa od agencije do agencije. pomembne finančne trende in določiti ustrezen regulativni obseg. “Kolikor obstaja medagencijsko usklajevanje, je običajno taktično za reševanje perečih vprašanj, kot je Facebook Diem,” je opozoril in nadaljeval:

“Moja širša skrb je, da te pobude niso bile izvedene v popolnem usklajevanju z vsemi zainteresiranimi stranmi. Zdi se tudi, da niso bili del širše strategije, povezane z regulativnim obodom. Menim, da bi moralo biti reševanje obeh nalog prednostna naloga. «

Novi nadzornik valute je poudaril, da se bo osredotočil na to, da banke pod nadzorom OCC “delujejo varno in zdravo, izpolnjujejo kreditne potrebe svojih skupnosti, pravično ravnajo z vsemi strankami in spoštujejo zakone in predpise.”

Brooks je januarja 2021 zapustil OCC po pridružitvi marca 2020. Brooks je tudi nekdanji vodja pravne skupine kripto borze Coinbase, ki kotira na borzi Nasdaq, zdaj pa je izvršni direktor Binance US, hčerinske družbe največje kripto borze Binance na svetu.

OCC je sprejel številne pomembne regulativne odločitve za kriptoindustrijo v Brookovem mandatu, vključno z dovoljenjem zveznih ameriških bank, da imajo rezervne valute za stabilkovance. Aprila je OCC večji stabilkocoin družbi Paxos podelil zvezno listino za ustanovitev nacionalne skrbniške banke.