15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Novi zakon bi od kandidatov na ruskih volitvah zahteval, da razglasijo kripto

Novi zakon bi od kandidatov na ruskih volitvah zahteval, da razglasijo kripto

Predlog zakona mora še vedno dvakrat prebrati v Dumi, preden gre v svet federacije.

5179 Skupno ogledov

29 Skupaj delnice

New bill would require candidates in Russian elections to declare crypto

Ruska državna duma je v prvi obravnavi odobrila nov osnutek zakona, ki bo od kandidatov na volitvah zahteval, da razkrijejo svoja kripto imetja, izdatke in nakupe.

Osnutek zakona tudi poziva volilne kandidate, navedite vir dohodka za nakupe kriptovalut in zahteva kripto izjave ne le dejanskih kandidatov, temveč tudi njihovih zakoncev in mladoletnih otrok v zadnjih treh letih.

Uvedeno marca 2021, osnutek zakona vključuje sklop sprememb obstoječe ruske zakonodaje, kot so tiste o predsedniških volitvah in volitvah v državno dumo, jamstva volilnih pravic, pa tudi glavni državni račun za kriptovalute, „O digitalnih finančnih sredstvih“ uradno en je deloval januarja letos. Naslednji korak pri pripravi osnutka zakona bo obravnava morebitnih sprememb sredi junija.

Volitve v državno dumo so predvidene za september 2021, s prokremljevsko vladajočo stranjo Zedinjena Rusija, ki naj bi prevzela dve tretjini Dume 450 sedeži.

Duma je očitno zaskrbljena zaradi kripto dejavnosti novih poslancev, saj je ruska opozicija splošno znana po sprejemanju Bitcoinov (BTC). Ruska “Fundacija za boj proti korupciji” – ki jo je ustavil kritik Kremlja Aleksej Navalny in je zdaj razglašena za ekstremistično organizacijo – je od 5179 sprejemala donacije Bitcoina .

Ruska vlada je v začetku tega leta za javne uslužbence uvedla zahteve glede kripto poročanja, nekatere pa je celo prisilila, da so prodali kripto.

Prejšnji članekNotranja Mongolija vzpostavi vročo linijo za poročanje o domnevnih rudarjih kripto
Naslednji članekBitcoin $ 5K 'kimchi premium' se vrne, medtem ko cene zlata v Koreji naraščajo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments