0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Novi žeton Ethereum Name Service že ima popolnoma razredčeno zgornjo mejo 3,1T...

Novi žeton Ethereum Name Service že ima popolnoma razredčeno zgornjo mejo 3,1T USD

V mestu danes govorijo o sveže izpuščenem žetonu upravljanja $ENS storitve Ethereum Name Service.

3341

Skupno število ogledov

22

Skupaj deleži

Ethereum Name Service's new token already has a fully-diluted cap of $3.1TEthereum Name Service's new token already has a fully-diluted cap of $3.1TEthereum Name Service's new token already has a fully-diluted cap of $3.1TEthereum Name Service's new token already has a fully-diluted cap of $3.1T

Uradna objava ENS na Mirrorju navaja, da bo $ENS uporabljen za glasovanje o predlagani ustavi in ​​urejanje parametrov protokola. Prva vprašanja, o katerih lahko imetniki glasujejo v novem ENS DAO, so orakel o cenah in kako razporediti obstoječa in prihodnja zakladniška sredstva skupnosti.

Uporabniki denarnice Ethereum, ki so ustvarili ENS domene v preteklosti lahko zahtevajo $ENS na spletnem mestu zahtevkov do 4. maja 2021. Žetoni, ki niso bili zahtevani, bodo poslani v zakladnico DAO. Domena ENS preslika enostavno berljiva imena, ki se končajo na .eth (kot je “alice.eth”), na naslove Ethereum.

Ena četrtina celotne zaloge $ENS je bil na voljo imetnikom domene .eth, da lahko zahtevajo v celoti. Vsaka denarnica je prejela različno količino $ENS glede na to, kako dolgo je imela domeno, datum poteka in ali je nastavil primarni ENS.

Takrat pisanja, zbiralnik kripto podatkov CoinGecko ocenjuje, da je ENS uvrščen kot 53to največje kripto sredstvo s tržno kapitalizacijo $56 milijona in ogromno popolnoma razvodnjeno vrednotenje 3 $. bilijon.

Žeton je doživel izjemno nestanovitnost cen in devetmestni obseg trgovanja, nazadnje je zamenjal lastnika pri $

.53 za 235% dnevnega dobička od tega pisanja.

SushiSwap se je premaknil spodbuditi uporabnike, da zagotovijo likvidnost svojemu naboru WETH/ENS in kmetom ponudijo nagrade SUSHI.

Sveži suši za naše .eth homie $ENS pic.twitte r.com/bLvnFphvgP

— Jiro (@0xJiro) 8. november 1434

Storitev imen Ethereum (ENS) je danes predstavila svoj žeton upravljanja $ENS, ki bo uporablja se za nadaljnjo decentralizacijo priljubljene storitve domene za denarnice Ethereum.

Ethereum Name Service's new token already has a fully-diluted cap of $3.1T

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments