2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Novi župan New Yorka želi, da bi kriptovalute poučevali v šolah

Novi župan New Yorka želi, da bi kriptovalute poučevali v šolah

Novi župan New Yorka Eric Adams meni, da bi morale šole pripravljati učence na krmarjenje po svetu kriptovalut in digitalnih sredstev.

1200 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Incoming NY mayor wants crypto taught in schoolsIncoming NY mayor wants crypto taught in schools
Izvoljeni župan New Yorka Eric Adams se zdi, da podvoji svojo pro-kripto držo in trdi, da bi morale šole vključiti študij kriptovalut v svoje učne načrte.

V intervjuju 7. novembra za CNN State of the Union je Adams opisal kriptovaluto kot »nov način plačevanja blaga in storitev po vsem svetu« in pozval lokalne šole za opremljanje študentov f ali »nov način razmišljanja«, ki ga prinašajo tehnologija blockchain in digitalna sredstva.

“Naše šole moramo odpreti za poučevanje tehnologije, za učenje tega novega načina razmišljanja. ” Adams je tudi anekdotično opozoril na presenetljivo nizko ozaveščenost o kriptovalutih med svojimi mladimi volivci. Govoril sem o blockchainu in bitcoinih, mladi so se na ulici ustavili in me vprašali: ‘Kaj je to?’,« je povedal

. -letni demokrat.

Nakazal je tudi načrte za spodbujanje novih Podjetja iz Yorka sprejmejo Bitcoin (BTC) in druge kriptovalute kot način plačila, češ da bo “pazljivo ravnal” in “pravil prav”. Novoizvoljeni župan je dodal, da mora New York ostati “center inovacij, ne glede na to, kakšna je ta inovacija.”

Adamsovi komentarji so bili mešani odzivi kripto skupnosti na družbenih medijih.

Uporabnik “nimadows” je izjavil, da kripto študije “morajo” vključiti v šolske učne načrte in trditi, da morajo biti novi vlagatelji opremljeni z »odprtim umom in zadostnim znanjem«, preden se je pogumno podal na trge digitalnih sredstev.

Drugi so kritizirali predlog, pri čemer je »InnocenceCapit1« kriptovaluto označil kot »špekulativno smeti«. ” Šole bi morale biti osredotočene na »uspešno poučevanje najprej matematika, zgodovina, znanost, jezik in dejanski finančni koncepti,« so dodali.

Ob sklicevanju na nedavne kritike harvardskega ekonomista Jasona Furmana na račun Adamsa je uporabnik Twitterja »OnlyAPrimate« opisal nedavno navijanje novoizvoljenega župana za digitalno premoženje kot »nekakšno umazano« glede na Adamsov namen, da prejme svoje prve tri županske plače v obliki BTC.

»Eric Adams mi je zelo všeč, vendar se mi ne zdi njegov opis delovnega mesta črpa kriptovaluto, ki bo [he] tik pred vplačilom. Zdi se, da je nekako nerodno,« so objavili.

Povezano: Izvoljeni župan NY Eric Adams bo svoje prve tri plače prejel v Bitcoin

Platforma politike prihodnjega župana vključuje preoblikovanje mesto v kripto središče ZDA. Adams je v sredo v intervjuju za radio Bloomberg povedal tudi, da namerava raziskati vzpostavitev mestni kripto kovanec v New Yorku, podoben MiamiCoinu.

New York ne bi bil prvo mesto v ZDA, ki bi izvajalo študijski program, ki vključuje kriptovalute. Predstavniški dom Georgia je marca letos sprejel zakon, ki poziva državne izobraževalne uradnike k izvajanju programa finančne pismenosti, ki vključuje kriptovalute v srednjih šolah.

Prejšnji članekKako previdno bikovski trgovci z bitcoini uporabljajo možnosti za ohranjanje izpostavljenosti BTC
Naslednji članekKripto trgi prvič označijo skupno tržno kapitalizacijo v višini 3 tisoč dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments