18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Novo poročilo: El Salvadorjeva bitcoin črpalka za zdaj ni privabila pametnega denarja

Novo poročilo: El Salvadorjeva bitcoin črpalka za zdaj ni privabila pametnega denarja

Bitcoin (BTC) je v sredo zabeležil svoje najboljše dnevne rezultate od 8. februarja, na dan, ko je Tesla objavil, da je v svojo bilanco stanja dodal BTC v vrednosti 1,5 milijarde USD.

Vodilna kriptovaluta prenapetost 11. 93% do $ 28, 573 potem, ko je predsednik Salvadorja Nayib Bukele sprejel zakonodajo, ki jo je potrdila kot zakonito plačilno sredstvo. Skratka, država Srednje Amerike bo zdaj lahko cene blaga in storitev v BTC in celo sprejemala kriptovaluto za plačilo davkov.

Medtem je Bukele pojasnil, da njegova vlada vlagateljem v Bitcoin ne bo uvedla davka na kapitalski dobiček. Napovedal je tudi, da bo El Salvador za izkoriščanje kriptovalute uporabil pretirano vulkansko energijo, nekaj tednov po tem, ko je Teslin izvršni direktor Elon Musk končal podporo za plačilo Bitcoinov zaradi njenih alarmantnih ogljičnih odtisov.

Pravkar sem predsedniku @LaGeoSV (našega državnega geotermalnega podjetja za električno energijo) naročil, naj pripravi načrt za ponudbo objektov za # Bitcoin rudarstvo z zelo poceni, 100% čisto, 100% obnovljivih virov energije, 0 emisij energije iz naših vulkanov

To se bo hitro razvijalo ! pic.twitter.com/831DV4YwT

– Nayib Bukele (@nayibbukele) 9. junija, 2021

Prevladuje medvedje čustvo

Toda primerjalni korak El Salvadorja za legitimacijo Bitcoina kot prihajajočega skladišča vrednosti ni uspel povzročiti bikovskih reakcij “pametnih” vlagatelji, je povedal Lennard Neo, vodja raziskav pri stack skladu, kripto investicijskem skladu s sedežem v Singapurju.

Pooblaščeni finančni analitik je dejal, da so srednja vzpona na Bitcoin trgu ostala šibka tudi po El Novice iz Salvadorja. Priljubljeni indeks strahu in pohlepa je opozoril na “skrajni strah”, medtem ko so bile pogodbe o izvedenih finančnih instrumentih Bitcoin iz pametnega denarja med BTC / USD neto kratke 11. 98% rally.

Izvedeni finančni instrumenti CME v sredo so bili večinoma kratki. Vir: Ecoinometrics

Tudi trgovalna dejavnost je bila videti šibka, je dejal Neo in dodal:

“Ne smemo pričakovati pomembnega vpliva na Bitcoin za državo z BDP na prebivalcev ZDA manj kot 7%, v ZDA pa je njegovo gospodarstvo najhuje padlo v zadnjih desetletjih lani. “

Ben Lilly, analitik pri Jarvis Labs, je podal dodatne anekdote o tem, zakaj medved nadaljevanje ostaja resnično tveganje, čeprav Bitcoin objavlja svoje najboljše dnevne sveče v mesecih. Utripal je pri najnovejšem skoku v BTCUSD Shorts, naboru podatkov, ki beleži število obrobnih kratkih pozicij na borzi Bitfinex, istega dne, ko se je par zbral na promptnih trgih.

“Bele navpične črte se povežejo z velikimi spremembami zanimanja za kratke spore.”

Dramatično stopnjevanje kratkih hlač BTCUSD običajno vodi do upada Bitcoin promptne stopnje. Nasprotno pa trkajoče kratke hlače BTCUSD kažejo na skorajšnje rasti cen.

Spot Bitcoin korelacija z BTCUSD Kratke hlače. Vir: TradingView

Pablo, kitovi itd.

Medtem je Lilly tudi vrnila “Pabla” v svojo medvedjo analogija.

Analitik je lani zasnoval domišljijo, da bi se skliceval na lastnika denarnice Bitcoin, ki je po njegovih besedah ​​imel ob različnih priložnostih, vključno z marcem, pomembno vlogo pri dampingu in črpanju trgov BTC / USD. 2020 sesutje.

Lilly je opozorila, da anonimni trgovec še vedno sedi na vrhu Bitcoin-a, ki bi ga lahko kasneje odložil. Dodal je:

“Videti je, da Pablo ni povsem dokončan. Od ponedeljka redno premika in še vedno zaseda v dvorani.”

Kazalnik CVD je dodan medvedji pristranskosti na trgu Bitcoin. Kazalnik, ki ga je delila Lilly, je pomenil povečanje prodajnih nalogov za Bitcoin, katerih obseg je bil med $ 100, in $ 10 M.

Kitovi Bitcoin-ovi prodajni nalogi močno narastejo. Vir: Jarvis Labs

Lily je dejala, da dejavniki gibanja trga ne zaostajajo za cenovno črpalko El Salvador Bitcoin, in poudarila, da “puščajo, da se cena giblje neobremenjeno.”

“Kamor koli pristane, pristane.”

Medtem se je indeks prevladujoče vrednosti Bitcoin, merilnik za merjenje moči referenčne kriptovalute v primerjavi s konkurenčnimi kripto valutami, povzpel iz 37. 28% do 40. 11%.

Indeks prevlade bitcoinov se dviguje po novicah iz Salvadorja. Vir: BTC.D na TradingView.com

Premik navkreber je nakazoval, da so trgovci raztovarjali svoje altcoin pozicije, da so iskali priložnosti na trgu Bitcoin, še posebej, ker je kriptovaluta postala uradno zakonito plačilno sredstvo v Salvadorju.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments