15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Novo poročilo razkriva vrhunske borze pri največji prevladi triletnega obsega

Novo poročilo razkriva vrhunske borze pri največji prevladi triletnega obsega

Poročilo CryptoCompare je za zaključek svojih ugotovitev razvrstilo uspešnost več borz kriptovalut po metrikah, kot sta varnost in raznolikost sredstev.

New report reveals top-graded exchanges at three-year peak volume dominance

Nedavni podatki tržnega analitičnega podjetja CryptoCompare razkrivajo, da je bilo vodilnih šest borz kriptovalut po analitičnem modelu podjetja odgovornih za triletno največjo količino spotov v mesecu avgusta.

Meritev ocenjuje vse izmenjave kriptovalut na številnih področjih – vključno s pravnimi/regulativnimi primeri, zagotavljanjem podatkov, varnostjo in kakovostjo trga, med druge – in jih ustrezno uvrsti na seznam.

Priljubljene borze Coinbase, Gemini, Kraken, CrossTower, Bitstamp in itBit so vse v avgustovskem obdobju prejele status ocenjevanja AA z oceno od 218. 26 do 75. 42.

Poročilo zaključuje: »Avgusta se je obseg spotov najvišje stopnje povečal 43. 6% na 2,4 til USD in povečanje obsega spotov nižje stopnje 23. 4% na $ 751 bn. Vrhunske borze zdaj predstavljajo 480. 7% vseh spot spot. ”

Čeprav so podatki je razkril, da je Binance poročal o 76% povečanju v 3-mesečnem količinskem spotu z vodilno številko $ 992 B, Nerešeni regulativni pomisleki v številnih svetovnih jurisdikcijah so pomenili, da je bila izmenjava huda pomanjkljivost na zgornjem seznamu, uvrščenem v 23 drugo mesto z oceno 65. 12.

Povezano: Coinbase namerava z zbiranjem dolgov zbrati 1,5 milijarde USD

Svet je velik st kripto borza po obsegu trgovanja je bila zasidrana na področjih kakovosti/raznolikosti sredstev, pa tudi v negativnih poročilih, vendar je bila pri zagotavljanju podatkov razumno uspešna, tretja pa je bila zaradi varnosti.

Pred dvema mesecema je organ za finančno ravnanje Združenega kraljestva (FCA) odredil prekinitev vseh dejavnosti trgovanja do preiskave borzno dovoljenje in posledično trgovanje sta zadovoljivo zaključena.

Borza je v odgovor sporočila, da “obvestilo FCA UK nima neposrednega vpliva o storitvah, ki jih ponuja Binance. “

Prejšnji članek2 ključni metriki cen Ethereum podpirata zaupanje trgovcev v 3.800 USD ETH
Naslednji članekAfriški kripto trg se je od leta 2020 povečal za več kot 1.200%: Chainalysis

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments