15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Novo uradno partnerstvo: Skupina Digital Finance (DFG) se pridružuje Ternoa Adventure

Novo uradno partnerstvo: Skupina Digital Finance (DFG) se pridružuje Ternoa Adventure

New Official Partnership : Digital Finance Group (DFG) Joins the Ternoa Adventure

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Po objavi dveh glavnih partnerstev z Master Ventures in GD 10 Ventures, slovito investicijsko podjetje DFG je zdaj na vrsti, da podpira projekt Ternoa.

Digital Finance Group (DFG)

Mednarodna investicijska družba , ustvarjeno v 2015, zdaj upravlja več kot milijardo dolarjev premoženja. Družba je vedno iskala obetavne projekte in že zgodaj odkrila in vlagala v pobude, kot je LedgerX, Pogumen in Krog .

Njihov vpliv v ekosistemu je dobro znan . So med glavnimi sodelavci pri ustvarjanju stablecoina USDC in del izbrane skupine, ki vodi naložbe v ekosistem Polkadot.

Uvedli so tudi matriko Exchange, mednarodna borza virtualnih sredstev, ki jo podpira Regulatorni organ za finančne storitve (FSRA) z mednarodnega trga Abu Dhabi (ADGM) ).

Skupina DFG vključuje strokovnjake iz industrije, kot so James Wo, Terry Culver in Joanna Liang, katerih sposobnosti se bodo pospešile Razvoj Ternoe . Investicijsko podjetje ima zdaj na desetine zaposlenih po vsem svetu in skupina usposobljenih raziskovalcev, ki ugotavljajo trende v digitalnih sredstvih.

Ternoa ima zdaj mednarodno razstavo

Po objavi njegove začetne ponudbe Dex za DAO Maker and Ignition , Projekt Ternoa , ki ga je razvilo francosko podjetje Capsule Corp, začenja novo fazo svoje širitve. Takšna podpora utrjuje ambicije podjetja. Zahvaljujoč vplivu v ekosistemu in njegovi relacijski mreži bo DFG izboljšal mednarodno izpostavljenost projekta.

Čeprav takšno partnerstvo ponazarja zaupanje, ki ga ima lahko eden od vodilnih kripto igralcev na svetu Ternoa , izraža tudi svojo pripravljenost, da francoski projekt spremlja v mednarodni trg . Ternoa ‘s blockchain obljublja, da bo odpravil časovne ovire in DFG bo to ambicijo presegel čez meje.

Trdo delo, ki ga je opravil Ternoa ( Ekipe se zdaj obrestujejo. Glavni mednarodni skladi , kot so Master Ventures, GD 10 Ventures, LVT Capital in DFG bosta imela zdaj skupni cilj povečati prepoznavnost projekta in maksimirati prihodnjo vrednost žetona CAPS.

Mnenje DFG

Tiskovni predstavnik DFG je izrazil veliko navdušenje nad novim partnerstvom Ternoa:

“V DFG smo prepričani, da bodo NFT ena glavnih gibanj celotnega prostora digitalnih sredstev. Ternoa je decentralizirana veriga za prenos podatkov, ki temelji na NFT-jih in je sposobna dolgoročno shranjevati, šifrirati in segmentirati podatke, kar uporabnikom omogoča prenos osebno prepoznavnih podatkov v skladu z nastavljivimi protokoli. Prvi Dapp bo predstavljen v obliki mobilne aplikacije, ki bo šifrirana denarnica za prenos kapsul s podatki, kot so fotografije, videoposnetki in zasebni ključi kriptografske denarnice. Verjamemo, da bo njegova edinstvena zasnova primerna za številne scenarije uporabe, med drugim za zavarovalne in pravne namene.

Poleg tega Decentralizirano skladišče Ternoa (v sodelovanju s SIA, Filecoin) ponuja NFT tehnologije za prenos, ki podpirajo lastniški kapital. Njegove značilne in inovativne lastnosti vključujejo večnamensko platformo NFT, ustvarjeno za ekosistem Polkadot, pa tudi Intel SGX, ki zagotavlja varnost modulov za shranjevanje podatkov NFT.

Končno Ternoa uporablja tehnologijo veriženja blokov za povezovanje naših vsakodnevnih izkušenj in ima nadpovprečne družbene lastnosti, zato se veselimo, da bo postala “priljubljena” aplikacija, ki jo je sprejelo milijone po vsem svetu. “

To novo fazo rasti bo podprla začetna ponudba Dex, ki bo konec maja. Izpostavljenost in strokovnost DFG bo povečala vrednost CAPS in demokratizirala njegovo uporabo po vsem svetu . Nova partnerstva, ključne razvojne točke, podrobnosti IDO so objavljeni na Twitterju ekipe

. Trenutno je projekt najprimernejši kanal za objave.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Elon Musk Impersonators Rake in $2 Million: Regulator Warns of Fake Giveaway Cryptocurrency Scams

Six People Connected to a $36M Crypto Scam Arrested, Scheme Operated From Multiple Locations in Europe

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments