0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Novoizvoljeni župan New Yorka Eric Adams bo prejel prve 3 plače v...

Novoizvoljeni župan New Yorka Eric Adams bo prejel prve 3 plače v bitcoinih, obljublja, da bo v New Yorku ustvaril center kriptovalut

New York City Mayor-Elect Eric Adams Will Take First 3 Paychecks in Bitcoin, Promises to Make NYC Center of Crypto

Izvoljeni župan mesta New York Eric Adams pravi, da bo svoje prve tri plače vzel v bitcoinih. Obljubil je tudi, da bo NYC postal središče kriptovalute. “NYC bo središče industrije kriptovalut in drugih hitro rastočih inovativnih industrij,” je dejal.

Eric Adams’ Bitcoin and Crypto Promises

Izvoljeni župan New Yorka Eric Adams je dejal, da želi spremeniti NYC v kripto prijazno mesto in bo tudi vzame prve tri plače v bitcoinih.

Odgovor na tweet župana Miamija Francisa Saureza, da bo vzel 14 % njegove naslednje plače v bitcoinih je Adams zapisal: »V New Yorku smo vedno veliki, zato bom Vzemi svoje prve tri plače v bitcoinih, ko postanem župan.” Dodal je: “NYC bo središče industrije kriptovalut in drugih hitro rastočih inovativnih industrij.”

Mnogi ljudje na Twitterju vidijo Adamsovo izjavo kot zelo bikovsko. V času pisanja je bil njegov tvit všečkal .1K-krat in 2-krat 720 retweetal. Mnogi so v odgovor preprosto tvitnili “bikovsko”. Generalni direktor Galaxy Digital Mike Novogratz je zapisal: “Ljubim NY.”

Angelski investitor Balaji Srinivasan je tvitnil:

Impresivno. Z zeleno lučjo župana bi lahko vsakemu mestnemu uslužbencu dovolili, da vzame del svoje plače v BTC. In razveljavite Bitlicense, da bo NYC bolj konkurenčen na spletu3.

Adams je vodil tudi »prijateljsko tekmovanje« z županom Suarezom, ki se aktivno trudi spremeniti Miami v bitcoin središče ZDA in sveta. Suarez je bil tudi ponovno izvoljen za župana Miamija.

V intervjuju za Bloomberg v sredo je novoizvoljeni župan New Yorka pojasnil, da ima Suarez “Miamicoin, ki mu gre zelo dobro .” Dodal je: “Iskali bomo v smeri, da to izpeljemo.” Adams je poleg tega obljubil, da bo “preučil, kaj preprečuje rast bitcoina in kriptovalute v našem mestu.”

Junija je Adams svojim podpornikom obljubil: “V enem letu je en leto, boste videli drugo mesto … Sem bomo pripeljali podjetja. Postali bomo središče znanosti o življenju, središče kibernetske varnosti, središče samovozečih avtomobilov, dronov, središče bitcoinov. Postali bomo središče vse tehnologije.”

Kaj menite o obljubi Erica Adamsa, da bo NYC postal kriptocenter, in izjavi, da bo svoje prve tri plače vzel v bitcoinih? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Electronic Arts CEO Thinks NFTs and Play-to-Earn Are Part of the Future of the Gaming Industry

Electronic Arts CEO Thinks NFTs and Play-to-Earn Are Part of the Future of the Gaming Industry

FBI Public Service Announcement Warns of 'Increased' Crypto ATM, QR Code Fraud

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments