0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Novoizvoljeni župan New Yorka želi, da bi šole poučevale kripto, pravi, da...

Novoizvoljeni župan New Yorka želi, da bi šole poučevale kripto, pravi, da je Bitcoin nov način plačevanja blaga in storitev


New York Mayor-Elect Plans for Schools to Teach Crypto, Sees Bitcoin as New Way of Paying for Goods and Services

Izvoljeni župan mesta New York Eric Adams namerava narediti NYC središče kriptovalute in inovacij. Pravi, da moramo odpreti naše šole za poučevanje kriptovalut in tehnologije veriženja blokov, pri čemer ugotavlja, da je bitcoin “nov način plačevanja blaga in storitev po vsem svetu.”

Izvoljeni župan NYC želi, da bi šole poučevale Bitcoin, Crypto, Blockchain

New York Novoizvoljeni mestni župan Eric Adams je v intervjuju za CNN Business Sunday govoril o tem, da bi NYC postal center za inovacije in kriptovalute. Pojasnil je tudi razloge za svojim tvitom, češ da bo svoje prve tri plače vzel v bitcoinih.

Adamsa so vprašali: »Ali bi spodbudili podjetja v New Yorku, da sprejmejo bitcoin ali druge kriptovalute?” Odgovoril je: »To bomo pogledali. Hodili bomo previdno. Popravili bomo.«

Nadaljeval je z razlago: »Želim poslati signal. To mesto je bilo Empire State … To je središče inovacij, samovozečih avtomobilov, razvoja dronov, kibernetske varnosti, znanosti o življenju. Ko sem torej govoril o blockchainu in bitcoinu, so se mladi na ulici ustavili in me vprašali: ‘Kaj je to? Za kaj gre?’”

Izvoljenega župana so nato prosili, naj pojasni, kaj točno je bitcoin. Ob ugotovitvi, da bodo »celo strokovnjaki imeli izziv pri tem,« je Adams odgovoril:

Gre za kriptovaluto. To je nov način plačevanja blaga in storitev po vsem svetu. In to je tisto, kar moramo storiti: odpreti naše šole za poučevanje tehnologije in učiti ta nov način razmišljanja, ko gre za plačilo blaga in storitev.

Junija je Adams svojim podpornikom obljubil: »V enem letu, enem letu boste videli drugo mesto … Sem bomo pripeljali podjetja. Postali bomo središče znanosti o življenju, center kibernetske varnosti, središče samovozečih avtomobilov, dronov, središče bitcoinov. Postali bomo središče vse tehnologije.«

Adamsa so prosili za komentar tvit o njem Jasona Furmana, profesorja na univerzi Harvard in predsednika Sveta ekonomskih svetovalcev v času Obamove administracije.

Odziv na Adamsovo napoved, da bo prve tri plače v BTC, je Furman v četrtek tvitnil: “Ne samo, da je to slaba gospodarska strategija za NYC in slaba naložbena odločitev, zdi se tudi navzkrižje interesov.” Pojasnil je: »Kot župan, ki je napovedal ‘Kupujem veliko delnic Amazona in bom nato uvedel politike, ki bodo koristile Amazonu’«

Ne da bi to omenil. , za razliko od Amazona, bitcoin ni podjetje in ni izvršnega direktorja bitcoina, ki bi imel koristi od porasta BTC, je Adams poudaril, da uporablja svoj osebni denar. Izvoljeni župan je povedal:

Izgubil sem na tisoče dolarjev na borzi med zlomom borze v moj pokojninski sklad. Nestanovitnost je del nekaterih naložb, ki jih izvajamo.

“Ima svojo analizo. Imam svojo analizo,« je poudaril Adams. »In želim se prepričati, da to mesto postane središče inovacij, ne glede na to, kakšna je ta inovacija. Za to gre za človeški duh – ne bojimo se pogledati na vsako področje inovacij, ko premikamo svojo državo in mesto naprej.«

Kaj menite o komentarjih Erica Adamsa o kriptovalutih in bitcoinih? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Athletic Shoe Giant Nike Looks Poised to Tackle Metaverse and NFTs: Report

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments