15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Nvidia razširja omejitve kriptokopavanja na najnovejše igralne grafične kartice

Nvidia razširja omejitve kriptokopavanja na najnovejše igralne grafične kartice

Svetovni vodja trženja GeForce pri Nvidii je dejal, da znižana hitrost razpršitve “velja samo za novo izdelane kartice”, ne pa tudi za že kupljene grafične kartice.

9192 Skupaj ogledov

31 Skupaj delnice

Nvidia extends limits on crypto mining to newest gaming graphics cards

Velikan grafičnih kartic Nvidia je dejal, da je omejevalnik hitrosti razpršitve na svojem RTX 3060 grafične kartice bi bile predstavljene tudi v drugih RTX Grafični procesorji serije v poskusu odvračanja od kripto rudarjev.

V sporočilu družbe Nvidia v torek je družba dejala, da bo uporabila znižano stopnjo zgoščevanja Ethereum za novo proizvedeni GeForce RTX 3080, RTX 3070 in RTX 3060 Ti grafične kartice. Modeli bodo označeni z oznako “Lite Hash Rate” ali LHR, katere namen je, da svoje enote za obdelavo grafike ali grafične procesorje pripelje do ciljnih kupcev in ne do rudarjev kriptovalut.

“Ta znižana hitrost razpršitve velja samo za novo izdelane kartice z identifikatorjem LHR, ne pa tudi za že kupljene kartice,” je povedal Matt Nuedia, vodja trženja GeForce, Matt Wuebbling. “Verjamemo, da bo ta dodatni korak igralcem povsod prinesel več kartic GeForce po ugodnejših cenah.”

Nvidia je omejila hitrost razpršitve pri nekaterih svojih prejšnjih modelih GPU , ki je februarja objavil, da so spremembe zmanjšale zmogljivost rudarjenja za 50%. Vendar je marca posodobitev gonilnika proizvajalca grafične kartice nenamerno odstranila omejevalnik, kar je nekaterim kripto rudarjem omogočilo hitrost razpršitve 118. 9 megahašev na sekundo za rudarske žetone z uporabo Nvidijine RTX Serija .

Številni uporabniki, ki so se odzvali na novice na spletnem mestu z računalniškimi novicami VideoCardz, se je zdelo, da verjamejo, da je razširjeni hash omejitve obrestnih mer bi zmanjšale spodbudo za kupce Nvidie, da takoj prodajo svoje grafične procesorje kripto rudarjem za dobiček.

“Cena, ki bi jo rudar plačal za te kartice, bi morala zdaj tudi pade tudi malo bolj na polovico, “je dejal uporabnik VideoCardza ​​Manicdan. “Če je bila običajna cena eBay $ 2000 , novi naj bo bližje $ 1000. To je lahko precej nad prvotno ceno $ 500 – $ 600, vendar upam, da tudi zmanjša željo po skalperji, da se tako potrudijo in morda bolj pridejo v roke igralcev v trgovini in ne na eBayu, saj morajo skalarji za precejšen dobiček prodati kartico, da pokrijejo pristojbino za eBay, svoj čas in davke. “

Uporabnik Prince FA je dodal:

“Rudarji ne bodo vabljeni plačati noro tekoče cene za polovico donosnosti. “

Družba bo začela pošiljati nov RTX 3080, RTX 3070 in RTX 3060 Ti grafične kartice konec maja z oznako LHR na seznamih prodajnih izdelkov in na škatli.

Prejšnji članekPlatforma DeFiFi s sedežem v ethereumu zbere 5 milijonov dolarjev za strateške naložbe
Naslednji članekMicroStrategy kupi dip in pridobi 10 milijonov dolarjev Bitcoinov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments