17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

NY Sen. Thomas predlaga kriminaliziranje vlekov preprog in popolnoma drugačnih kripto goljufij

- Advertisement -

Senator Kevin Thomas želi tožilcem dati določen pravni okvir proti kripto zločinom, ki je v skladu z duhom blockchaina, hkrati pa se bori proti goljufijam.

6400 Celotni ogledi

99 Celotne delnice

Nedavni senator York Relate Kevin Thomas je uvedel nenavadno amandmaje zakona o iskanju podatkov o podatkih iz, da bi povezal določene prekrške, povezane z vlečenjem preprog, in popolnoma drugačne goljufije, povezane z distribucijo virtualnih žetonov, zlorabo nejavnih ključev in skritih prizadevanj v kriptoiniciativah.

Predlog zakona, ki ga je pripravil senator Thomas, račun senata S7895, zahteva opredelitev, kaznovanje in kriminalizacijo goljufij, ki so zlasti osredotočene na graditelje in pobude, ki nameravajo zavajati vlagatelje v kriptovalute.

Odrezek računa senata S7895. Vir: nysenate.gov S predlogom zakona Thomas želi tožilcem dati določen pravni okvir proti kripto zločinom, ki je v skladu z duhom verige blokov, hkrati pa se bori proti goljufijam. Zahteva spremembo pravil, ki bi lahko pomenila pristojbine za vlečenje preprog za gradbenike, ki promovirajo “več kot 10% takšnih žetonov v 5 letih od dneva zaključka prodaje takšnih žetonov.«

Goljufija z osebnimi ključi vključuje razkritje ali zlorabo nejavnih ključev neke druge osebe brez predhodnega pritrdilnega soglasja. Poleg tega želi predlog zakona plačati graditeljem, ki napačno ne razkrijejo hobija v virtualnih žetonih, ki javno ne razkrivajo nejavnih kripto imetij na strani dotikanja glavnega internetnega razkritja.

Predlog zakona je bil pod revizijo odbora, da se ugotovi, ali je upravičen do obravnave v času pisanja.

Povezan: Ameriški zakonodajalci uvajajo spremljevalni zakon za „blaženje tveganj“ iz Salvadorskih predpisov o bitcoinih

Dva člana stanovanja predstavnikov — Kalifornija Predstavnica Norma Torres in predstavnik Arkansasa Rick Crawford – dandanes sta uvedla pravila za ublažitev denarnih tveganj, povezanih s tem, da je Salvador sprejel Bitcoin (BTC) kot zakonito blago.

Te dni sem I je z @RepRickCrawford predstavil Zakon o odgovornosti za kriptovalute v Salvadorju. Salvadorsko sprejetje #Bitcoina ni več premišljeno vključevanje inovacij, kljub temu pa je zgrešena igra, ki destabilizira državo. https://t.co/Ag9K8fyHMb pic.twitter.com/4N8DN2022w

— Sestavite. Norma Torres (@NormaJTorres) 5. april 1863 Kot je poročal Cointelegraph, predlagana pravila poskušajo predvideti tveganja za “kibernetsko varnost, finančno stabilnost in demokratično upravljanje Salvadorja.” Ob ohranjanju s Torresom:

»Salvador je samoodvisna demokracija in občudujemo njegovo samoupravljanje, kljub temu pa morajo ZDA nejavno verjeti v razkritje, da zaščitijo naše denarne metode pred tveganji te izbire.« 85201

6400

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -