19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga NYDIG naj bi Bitcoin sprejel v 650 ameriških bank in kreditnih zadrug

NYDIG naj bi Bitcoin sprejel v 650 ameriških bank in kreditnih zadrug

Zdi se, da bo NYDIG izpolnil svojo obljubo, da bo milijonom Američanom omogočil nakup Bitcoinov s svojih bančnih računov v 2021.

166 Skupno ogledov

2 Skupaj delnice

NYDIG set to bring Bitcoin adoption to 650 US banks and credit unions

New York Digital Investment Group (NYDIG) je v sodelovanju s podjetjem NCR s sedežem v Atlanti omogočil storitve Bitcoin (BTC) za banke in kreditne zadruge v ZDA.

Po poročanju Forbesa v sredo bodo posel videli 650 banke in kreditne zadruge v ZDA, ki lahko svoje storitve za trgovanje z bitcoini zagotavljajo svojim čezmernim uporabnikom 24 milijonov kupcev.

NCR naj bi poleg trgovanja z bitcoini za svoje stranke v banki in kreditni uniji spremljal tudi plačilne storitve BTC za skoraj 200, 000 maloprodajne stranke.

NYDIG naj bi ponudil je v-ho uporabite rešitev skrbništva Bitcoin in odstranite glavno regulativno oviro za banke v skupnosti in druge finančne institucije, ki želijo trgovati s kriptovalutami.

Novica hitro sledi partnerstvu NYDIG z digitalnim bančništvom ponudnik storitev Q2 ter globalni plačilni kanal Fiserv in oprema za elektronsko bančništvo v oblaku Alkami, ki bankam omogoča, da ponujajo trgovanje z bitcoini po ocenah 18 milijonov kupcev.

Dejansko, kot je prej poročal Cointelegraph, NYDIG bank solutions šef Patrick Sells je že maja 2021 izjavil, da ameriške banke želijo ponuditi trgovanje z bitcoini 2021. Takrat je Sells menil, da je pomemben odliv sredstev na borze, kot je Coinbase, prisilil posojilodajalce v državi, da ponovno preučijo svoje prejšnje stališče proti BTC.

Povezano: NYDIG in partner v drugem četrtletju omogočita trgovanje z bitcoini za 18 M banke ameriških bank

Po besedah ​​vodje digitalnega bančništva NCR Douglasa Browna so bančne stranke podjetja redno poročale o velikih odlivih prihrankov strank na kripto borzah. Za Browna bo ponudba možnosti trgovanja z BTC NCR-jem in njenim strankam pomagala zajeti del trga v višini 1,4 bilijona dolarjev. stranke v bančništvu in kreditni uniji. V začetku leta je 137 – letnik podjetje za plačilna podjetja je kupilo programsko podjetje Terafina za izboljšanje vgrajevanja strank prek fizičnih kanalov, klicnega centra in digitalnih kanalov za odpiranje računov.

NCR naj bi načrtoval skrbništvo nad Bitcoinom za svoje stranke, hkrati pa raziskal uporabo primeri za aplikacije, ki niso kripto blockchain.

Prejšnji članekRuska centralna banka bo preučevala kripto naložbena tveganja
Naslednji članekPočasno, a ne stabilno: stališče Indije do bitcoinov in kripto se spreminja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments