2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice NYDIG prevzame podjetje za mikroplačila z Bitcoinom Bottlepay

NYDIG prevzame podjetje za mikroplačila z Bitcoinom Bottlepay

Nekdanji partner Goldman Sachsa NYDIG je marca sodeloval v krogu začetnega financiranja podjetja Bottlepay 1434.

1998

Skupni ogledi

50

Skupni deleži

NYDIG acquires Bitcoin micropayments firm Bottlepay NYDIG acquires Bitcoin micropayments firm Bottlepay NYDIG acquires Bitcoin micropayments firm Bottlepay NYDIG acquires Bitcoin micropayments firm Bottlepay

Investicijsko podjetje Bitcoin (BTC) New York Digital Investment Group ali NYDIG je objavilo nakup storitve za mikroplačila Bottlepay s sedežem v Združenem kraljestvu za ocenjeno provizijo med $ milijon in $56 milijonov.

NYDIG je predhodno sodeloval v podjetju . 4-milijonski krog začetnega financiranja februarja, dvig, ki ga je vodil britanski milijarder vlagatelj Alan Howard in je podjetje ocenilo več kot $ milijonov.

Storitev mobilne aplikacije Bottlepay z uporabo omrežja Bitcoin Lightning Network omogoča uporabnikom v Združenem kraljestvu in Evropi, da tran ponujajo majhne zneske, znane kot mikroplačila, Bitcoin in tradicionalnih fiat valut, kot sta funt sterling in evro.

Marca, po prejšnjih integracijah Discorda in Reddita, digitalne aplikacije je napovedal integracijo plačil z bitcoini v platformo družbenih omrežij Twitter, ki imetnikom računov omogoča pošiljanje sredstev v preprosti obliki tvita »@bottlepay pošlji 1, 0000 sati za @twitteruser.”

Ustanovitelj Bottlepay Pete Cheyne je delil svoj optimizem glede prihodnosti plačilnih storitev po prevzemu s strani NYDIG:

»Ko smo nameravali zgraditi Bottlepay, smo želeli odkleniti finančno infrastrukturo prihodnosti. Veseli smo, da se lahko pridružimo vodilnemu v panogi, kot je NYDIG, ki deli našo vizijo prihodnosti denarja.”

Povezano: