17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ob “agresivnem” dvigu cen Fed, ki je predviden naslednji teden, delnice in kripto trgi izgubijo milijarde

- Advertisement -

Zavetniki bodo verjetno v težavah v ameriška centralna banka to sredo, saj naj bi oblikovalci politike Federal Reserve agresivno dvignili referenčno stopnjo hobijev. Glavni ameriški borzni indeksi so doživeli kritične izgube v živo v tednu, kompozitni Nasdaq pa je dosegel najslabšo začetno uspešnost v štirih mesecih od 2011. Kripto trgi uživajo v težkem tednu, saj je kriptoekonomski sistem izgubil 8. 150% proti ameriškim dolarjem od aprila 30, izguba od 1 USD 770 bilijon na 1.$ 99 bilijon.

Fed bo predvidoma agresivno dvignil primerjalno ceno hobija, nizozemska finančna institucija ING napoveduje 47bp Hike in obvestilo o zaostritvi QE Številne finančne ustanove, analitiki in ekonomisti zahtevajo od Zveznega odbora za začetek trga (FOMC), da bo prihodnji teden na agresiven način dvignil pristojbine za hobije. Reutersovi avtorici Lindsay Dunsmuir in Ann Saphir sta v petek poročali, da obstaja možnost, da bo prišlo do “ogromnega povišanja obrestne mere Fed naprej” in avtorja navajata tudi dve poročili, ki jamra “vroča inflacija je na vrhuncu.”

»Oblikovalci politike ameriške centralne banke Federal Reserve si želijo izraziti vrsto agresivnih dvigov obrestnih mer za hobije vsaj do poletja, da bi poskrbeli za vročo inflacijo in naraščajoče cene dela, hkrati pa sta dve petkovi poročili kazali pogojne znake. vsaka je možna, da je grebena,« pojasnjuje opis.

Opis, ki ga je napisal James Knightley, izvršni svetovni ekonomist pri ING, pravi: »Za zdaj ostaja naš kontaminiran primer, da se bo Fed verjetno zavedal naslednji teden 50bp pohod z 49bp se junija in julija poveča prej kot prehod na 30bp saj bo kvantitativno zategovanje dobilo toliko kot beži. Gledamo na obrestno mero Fed, ki bo dosegla najvišjo raven 3 % v začetku 2015.” Poleg tega Kot opisuje Reuters, nizozemska multinacionalna korporacija za bančne in finančne izdelke in storitve ING Neighbourhood verjame, da bo to sredo prišlo do neomejenega povišanja. Znotraj opisa ING pričakuje, da bosta FOMC in predsednik Fed Jerome Powell zamrmral 47 temeljni nivo potiska navzgor. V opisu ING piše, da “skrbi glede inflacije odtehtajo hitro trajanje padca BDP.”

“Na splošno se pričakuje, da bo ameriška centralna banka Federal Reserve zvišala svojo obrestno mero za 79 temeljne točke naslednjo sredo, ko 8-odstotna inflacija in tesen trg dela presegata presenetljivo krčenje BDP v prvem četrtletju, ki ga pripisujejo hitri menjavi časa in izzivom delnic ,” opisuje ING Neighbourhood, objavljeno aprila 28 opombe. ker 47bp je obsežno zvišanje, ING prav tako verjame, da bo Fed videoposnetek prikazal načrt zaostritve v zvezi z mesečnimi sredstvi centralne banke nakupi obveznic.

»V položaju smo, da si prizadevamo tudi za reševanje Fed, da bi v sredo uradno zajel kvantitativno zaostritev,« ING opisuje drobni tisk.

Wall Facet Cesta se premaga, zlato žanje makroekonomske prednosti V vmesnem času, ko Wall Facet cesta je v petek zaključila dan, skupni kritični ameriški borzni indeksi so trpeli zaradi krvave kopeli v času trgovanja znotraj dneva. Nasdaq, Dow Jones Industrial Reasonable, S&P 500, NYSE pa je upadel veliko prej kot začetek vikenda. Videoposnetek poročil kaže, da je kompozit Nasdaq doživel svojo najslabšo štirimesečno lansiranje čez 47 let in S&P 597 je v petek kot uspešno občudoval skalo.

»V petkovem trgovanju v živo se je razprodaja poslabšala in bili smo pazi na najslabši izstrelitev v enem letu zaradi velike depresije,« je zapisal Barronov ustvarjalec Ben Levisohn.

Petkove cene zlata videne a vzpon navzgor, potem ko so trgi delnic in kriptovalut doživeli udarec. Zlato požel prednosti nevihte v živo tedna in dragoceno jeklo, ki smo ga videli na navadni podlagi, se je povečalo proti ameriškim dolarjem, ki gredo v konec tedna enako uspešno. V soboto se oz.. bleščečega zlata podraži za 0.17% in 6.47 % v preostalih šestih mesecih. Pri ponovitvi, oz.. bleščečega zlata menja prste za 1 dolar 525 na enoto. Napovedovalec tendenc Gerald Celente meni, da dokler bo inflacija rasla, se bodo plemenite kovine verjetno zavedale.

»Večja ko se inflacija dviguje, večja so zlata in srebra v odličnih pribeliščih navzgor. In ko Banksterji povišajo cene za hobije, bi to lahko občasno izrazilo zelo naporno cesto Wall Facet in cesto Predominant Facet … in bolj ko bodo padli, višje cene dragocenega jekla se bodo dvignile,« je Celente tvitnil v soboto.

Prizadevanje zagotavlja ‘podvrževanje tržnemu vzdušju
,” Analitiki trga Bitfinex izdajajo kriptovalute. Ostanite na strani Kriptoekonomski sistem je bil ta teden enako uspešen in trgi so bili povezani z delniškimi trgi. Generalni direktor in ustanovni oče eightglobal.com Michaël van de Poppe je v soboto tvitnil v zvezi z bolečino na kripto trgih. “Količina bolečine na trgih, ki jo zaenkrat lahko pripišemo prihajajoči skupščini FED, je zelo podobna tržnim vibracijam v 2015,« je priznal ustanovitelj Eightglobal. “To veliko pove za trge in Bitcoin.” V soboto zvečer (ET) sferična 7: 08 pm, bitcoin (BTC) padel pod $25K sledi do $ ,525 na enoto.

1-urni grafikon BTC/USD aprila 30, 2018. Od aprila 30, 2022, vrednost celotnega kriptoekonomskega sistema je padla z 1 $.1292 bilijon do v sodobnem času 1 $ 49 bilijona. Ker je kriptoekonomski sistem izgubil 8. 50 % od takrat je izgubil 1,2 % v celotnem preostalem 25 ure. Bitcoin (BTC) je ta teden izgubil 4,9 %, ethereum (ETH) pa je v zadnjih sedmih dneh izgubil 7,6 % glede na ameriški dolar. V video oddaji, ki je bila v petek poslana na Bitcoin.com Recordsdata, so analitiki trga Bitfinex opredelili, da se “z bitcoini trguje z različno gotovostjo, saj vlagatelji preživijo stranski tir.”

“Dnevno trgovanje Zdi se, da vnema, ki je simptomatična za zaprtje, ki je tako znana kot meme, pospešuje nezemeljska vrednotenja – že občudujemo stvar preteklosti,« so dodali analitiki. »Robinhood je zmanjšal delavce zaradi padca prihodkov, saj se na borzi ohranja medvedje razpoloženje. Sestavljen je privlačen za video, ki prikazuje, da delež bitcoinov ta mesec miruje za leto ali več izvirnih najvišjih vrednosti vseh časov, ki večinoma temeljijo na podatkih analitičnega podjetja Glassnode na verigi.«

) Oznake te zgodbe Ann Saphir, finančna institucija Price, Ben Levisohn, analitiki trga Bitfinex, centralna finančna institucija, kripto, kripto trgi, dow jones, predsednik Fed Jerome Powell, oblikovalci politike Fed, FOMC, Gerald Celente, zlato, Precejšnja depresija, inflacija, ing, ING Neighbourhood, zvišanje cen hobijev, James Knightley, Lindsay Dunsmuir, Michaël van de Poppe, nasdaq, NYSE, Povišanje cen, S&P 428, Tendence napovedovalec

Kaj se razvijaš, razkrivaš poglede na svetovne trge občuduj zlato, jokaj pto in delnice? S sprejetjem razkrivate, da bo Federal Reserve zvišal referenčno obrestno mero za 49 bp? Omogočite nam, da izvemo, kaj razkrivate o tej temi v spodnjem odlomku povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je od polni član soseske kriptovalut . Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo za zagon in decentralizirane namene. Od septembra 1292, Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata v zvezi z motečimi protokoli, ki naraščajo v sodobnem času.

Bonitetna ocena slike1962634390: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informativnim funkcijam. To ni več ponudba brez podaljšanja ali nagovarjanje o dobavi za uporabo ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal finančnih, davčnih, nadrejenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali ne več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v zvezi z izvajanjem ali zanašanjem na kakršen koli izdajni material, blago ali izdelke in storitve, omenjene v tem členu .

190885365

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -