13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Obetavne integracije Pridružite se ekološkemu sistemu Polkadot

Obetavne integracije Pridružite se ekološkemu sistemu Polkadot

Kot Polkadotova vizija decentraliziranega spletni napredek, integracija protokola KILT in fintech platforma Current dodajajo nove uporabne sloje v celotnem ekosistemu verige blokov, kar pomaga pri rušenju obstoječih ovir med spletoma 2.0 in 3.0.

Vrednosti usmerjene integracije za premagovanje tradicionalnih digitalnih ovir

Ko se navdušenje nad prihajajočim lansiranjem Polkadota segreva, se več igralci se ekosistemu pridružujejo z novimi rešitvami, kako lahko splet 3.0 doda uporabnikom dodatno vrednost na način, ki jih postavi na voznikov sedež.

Očitno je, da je vizija podjetja za decentraliziran internet se hitro uresničuje, saj okvir Substrate privlači najrazličnejše projekte. Med njimi je protokol KILT, ki je predstavil svojo socialno storitev decentraliziranega preverjanja identitete KYC.

Za razliko od sedanjega, ko večina internetnih prebivalcev za dostop do brezplačnih storitev preda svojo elektronsko pošto in druge zasebne podatke , ki si nato poverilnice delijo s partnerji, ponudniki storitev in drugimi tretjimi osebami, ob tem pa zaobidejo same uporabnike, SocialKYC razveljavi obstoječo paradigmo. Cilj storitve je pomagati uporabnikom, da ponovno vzpostavijo nadzor nad digitalnimi identitetami.

Social KYC doseže ta podvig tako, da uporabnikom pomaga predstaviti svoje poverilnice, kadar koli se odločijo. Storitev ne shranjuje ali deli osebnih podatkov in takoj pozabi uporabnika in spremljajoče poverilnice, ko sistem potrdi nadzor uporabnika nad računi, preden izda preverljive poverilnice.

Z obnovitvijo posesti nad njihovimi poverilnicami uporabniki se lahko odločijo, kdaj in komu bodo delili svoje preverljive poverilnice. Storitev bo sprva zagotavljala decentralizirano infrastrukturo KYC za Polkadex, ponudbo izmenjave kriptovalut, ki temelji na substratu. SocialKYC pa raziskuje številne druge odprtokodne aplikacije svojih storitev, vključno z oglaševalskim trgom, areno socialnih medijev in igralnim prostorom.

Acala’s Defi Bridge bliža trenutne korake bližje Hyfi Deliverables

Ker decentralizirano financiranje (defi) vse bolj zajema Polkadotovo infrastrukturo, ne glede na to, ali gradi na Substratu ali lansira parahajne na vzporedni mreži kanarskih kanarčkov , Acala se je izkazal za močnega gonilnika splošnega zagona. Acala, ki se je postavila kot Polkadot-ov vse-v-enem defi servisni center, ponuja visoko stopnjo medsebojne združljivosti s pametnimi pogodbami, ki temeljijo na Ethereumu. Predlog vrednosti iz dneva v dan postaja močnejši, kar dokazuje integracija protokola Current.

Current, ameriški fintech operater, si prizadeva premagati ovire, ki presegajo vesolje fiat, z gradnjo vstopi v odprtokodno platformo Defi s svojo integracijo Acala v bančno platformo Current Core.

Kot del te integracije bo Current postal aktiven preveritelj v omrežju Polkadot med izvajanjem infrastrukture. Za obstoječe 3 milijone uporabnikov platforme integracija Acala in prisotnost na Polkadotu predstavlja dragoceno povezavo za stranke Current-a, da lahko sodelujejo v dejavnostih Defi, kot so izdaja posojil, zagotavljanje likvidnosti, stakiranje in kmetovanje.

Ker platforma združuje prednosti centraliziranega financiranja in decentraliziranega financiranja za izvajanje svojega modela hibridnega financiranja (Hyfi), bo imela koristi tudi od Polkadotove arhitekture. Večverižni deljeni varnostni model obljublja boljšo razširljivost in nižje transakcijske stroške ter pomaga graditi na trenutni funkcionalnosti z dodano vrednostjo.

Parahani so tik pred vrati in povpraševanje po storitvah, ki temeljijo na Polkadotu še naprej se vzpenjajo, te dragocene integracije, ki podpirajo decentralizirane storitve Web 3.0, na pomembne načine izpodbijajo stanje quo blockchain, ki bo na koncu opolnomočilo najpomembnejše deležnike ekosistema: uporabnike.

Ali menite, da bo vizija decentraliziranega Web3.0 postala resničnost? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion

Bitcoin Cash Upgrades Successfully: Network Works as Intended

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Polkadot

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments