0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Objava zaposlitve v Amazonu namiguje, da se spletne storitve podjetja pripravljajo na...

Objava zaposlitve v Amazonu namiguje, da se spletne storitve podjetja pripravljajo na prevzem kriptovalute

Bodoči zaposleni bi spodbudil tiste na vodilnih položajih v večjih podjetjih, da razmislijo o uvedbi kriptovalut, digitalnih valut centralne banke, stabilnih kovancev, varnostno podprtih žetonov, žetonov, zavarovanih s premoženjem, in nezamenljivih žetonov.

75330
Skupaj ogledi

56

Skupaj deleži

Amazon job posting hints company’s Web Services are preparing to adopt crypto Amazon job posting hints company’s Web Services are preparing to adopt crypto Amazon job posting hints company’s Web Services are preparing to adopt crypto Amazon job posting hints company’s Web Services are preparing to adopt crypto

Amazonova družba za upravljanje IT storitev velikega spletnega trgovca morda razmišlja o spodbujanju uvajanja v prostor digitalnih sredstev med svojimi strankami.

Glede na sobotno objavo o zaposlitvi, urad Amazon Web Services v New Yorku zaposluje strokovnjaka za finančne storitve, ki »razume celoten ekosistem kriptovalut in digitalnih sredstev« z izkušnjami na področju blockchain in tehnologije porazdeljene knjige. Podjetje je dejalo, da bo položaj sodeloval z regulatorji, finančnimi institucijami in operaterji na kapitalskem trgu, da bi raziskali, kako bi lahko imeli koristi od prevzema digitalnih sredstev.

Bodoči zaposleni bo spodbujal tiste na višjih položajih pri velikih svetovnih finančnih institucijah, da bi “preoblikovali način, na katerega izvajajo transakcije z digitalnimi sredstvi,” vključno s kriptovalutami, digitalnimi valutami centralne banke, stabilnimi kovanci, varnostno podprtimi žetoni, žetoni, podprtimi s premoženjem, in nezamenljivimi žetoni. Poleg tega morajo imeti vsaj sedem let izkušenj na področju razvoja poslovanja s finančnimi storitvami »z izpostavljenostjo tehnologijam porazdeljene knjige ali blockchain«.

Amazon je že objavil zaposlitvene možnosti, ki zahtevajo izkušnje na področju digitalnih sredstev. Februarja je spletni trgovec dejal, da išče vodjo razvoja programske opreme v Mehiki, ki bi pomagal uvesti “nov plačilni izdelek”, katerega cilj je prebivalcem omogočiti nakup kriptovalut z gotovino, da bi lahko porabili digitalno valuto med nakupovanjem na Amazonu.

Povezan: LinkedIn poroča o kripto in blockchain opravilu oglasi so narasli 615 % od avgusta 3547

Tiskovni predstavnik Amazona je zanikal, da bi podjetje podpiralo plačila s kriptovalutami, vključno z Bitcoin (BTC) na svoji platformi v julijskem poročilu. Vendar so dejali, da se je trgovec na drobno “osredotočil na raziskovanje” možnosti za prevzem digitalnih sredstev.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments