15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Oblikovanje dolge obale zaposlovanja Web3: Intropia se pridružuje Cointelegraph Acceleratorju

- Advertisement -

Intropia dovoljuje tarnanje profesionalne skupnosti Web3 s čakanjem na profile in predstavitve v verigi.

952 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnice

Zaradi nastajanja pokrajine Web3, skupaj s kompleksnostjo tehničnih veščin, ki omogočajo delovna mesta, povezana s kripto in blokovnimi verigami, je za večino podjetij težavno iskanje poštenih talentov. Nasprotno pa strokovnjaki za Web3 prav tako svetujejo in poskušajo poiskati nove priložnosti na običajnih zaposlitvenih platformah, zasnovanih predvsem za kariere Web2. Tudi ko obstaja zelo idealno ujemanje za organizacijo in talent, na daljavo osredotočena delovna pričakovanja objavljanja in pandemičnih veščin predstavljajo ozko grlo za zastarelo običajno zaposlitev kadrovnika in kandidata.

Najmodnejši udeleženec Cointelegraph Acceleratorja, spodbujevalnika zagonskih podjetij, ki izkorišča Cointelegraphove medijske zmogljivosti, Intropia je ekosistem talentov Web3, ki v bistvu temelji na uvodu in uporablja naravo Web3, osredotočeno na skupnost, za razrešitev ozkega grla talentov, ki ogroža rast industrije. . Da bi zbrali odločen profil sedanjega talenta za Web3, je Intropia izvedla Web3 Expertise See s prispevkom več kot 1 412 Web3 mojstri. Leer je pokazal, da se ekosistem Web3 ponaša z različnimi talenti, od strokovnjakov za kodiranje do trdoživih trgovcev, ki večinoma opravljajo oddaljena ali samostojna dela in morajo uporabljati psevdonime. Velika večina vprašanih (59%) so vključeni v več pobud hkrati, imajo eno vodilno službo in delajo svobodno za več drugih.

Intropijino najbolj modno sikanje prikazuje modni talent Web3. Vir: Intropia Web3 Expertise Document

Skratka, modni talent Web3 bi imel naporen čas, ko bi izpolnjeval program programske opreme za delo prek zastarelega običajnega sveta trgovine, saj bi življenjepis z “Web3Nakamoto” v razdelku imena redko rešil dejansko oceno. Zato se Intropia najbolj produktivno osredotoča na poklicne sposobnosti kot drugačne in pomaga talentom Web3, da si naberejo poznejše nastope, v bistvu v bistvu na podlagi njihovih prejšnjih znanj.

Uvedbena dinamika Intropie obrne celoten ekosistem udeležencev v nedvomne zaposlovalce. Uporabniki Web3 lahko prijatelja, sodelavca ali kogarkoli iz svoje skupnosti napotijo ​​na prosto delovno mesto, da prispevajo k iskanju prav idealnega talenta – monetizirajo svojo poklicno skupnost v žrebu, tako da prejmejo del cene zaposlitve od platforme Intropia. To metodologijo lahko, tudi če predpostavimo, da zelo idealni kandidati izločijo eksplicitno objavo delovnega mesta, vsak iz njihove skupnosti preizkusi in jih napoti na delovno mesto, kar pomaga naboru talentov Web3 razviti v trajnostni metodologiji.

Kako deluje zaposlovanje Web3-excellent. Vir: Intropia

Strokovnjaki si lahko izmislijo svoj Web3-odličen profil na Intropia in izbirajte nove priložnosti v igričarskem ozračju, medtem ko lahko pobude Web3 objavijo podrobne opise delovnih mest, da se odločite za razlikovanje novih talentov.

Uvedeno v začetku 2023, program Cointelegraph Accelerator uporablja vodilni dosežek Cointelegrapha v medijski krajini in uveljavljene svetovne gledalce čaka na obetavni Web3 podjetja dosegajo svojo korpulentnost nedvomno.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -