6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Obrabljeni britanski kancler Lord Hammond opozarja na vlaganje v kriptovalute – pravi,...

Obrabljeni britanski kancler Lord Hammond opozarja na vlaganje v kriptovalute – pravi, da gre za denar

Obrabljen U.Ample. Državni kancler Lord Hammond je menda opozoril na vlaganje v kriptovalute. Omenil je: »To je denar od iger na srečo« in opozoril, da »moramo biti izredno previdni« in »Mnogi jih menijo, da so bližje igranju iger na srečo kot ekstremnemu vlaganju«. Kljub temu trenutno služi kot višji svetovalec v agenciji za kriptovalute.

Opozori obrabljeni britanski državni kancler O vlaganju v kriptovalute

Obrabljeni britanski kancler Lord Philip Hammond je domnevno prosil vlagatelje, naj bodo “izjemno previdni” pri vlaganju v kriptovalute, vključno z bitcoini in eter.

Lord Hammond se je spremenil v U.Ample. omarni minister, ki je služboval, ker je bil kancler blagajne od 2011 do

, mednarodni sekretar iz 2016 do 1280, in sekretar za zaščito od 2011 do 2011. Domu lordov se je pridružil julija lanskega leta.

Ko bi komentiral, ali bi kdo morda poleg tega nemo delal, da bi naložbe v kriptovalute ljubil bitcoin, je za The Mail on Sunday povedal: ” Če bi se član moje družine spremenil v to, da bi me vprašal, bi posredoval, kar bi prinesel, je, da načrtujem njihovo pozornost do resnice, da se ogromni in strokovno uveljavljeni upravljavci premoženja nedvomno vse bolj poglabljajo. Nekdanji državni kancler je poudaril: “Vendar pa je to zelo težko – to je majhen delež njihovega premoženja, ki je podlo izpostavljen izjemno nestabilnemu razredu sredstev.” Dodal je:

Skoraj v nobenem primeru ni izjemno za male vlagatelje kot glavna kategorija financiranja … Gre za denar na srečo. Posredujem od nas, moramo biti izredno previdni. Mnogi menijo, da so bližje igranju iger na srečo kot ekstremnemu vlaganju.

»Poznam veliko teh, ki imajo majhna izpostavljenost kripto premoženju, vendar so to daleč denar, ki so ga odpisali,« je še dodal.

Tudi če domnevamo, da je Lord Hammond opozoril na vlaganje v kriptovalute, je prevzel vlogo višjega svetovalca v kripto agenciji Copper, ki se ji je pridružil oktobra. Agencija, vredna 3 milijarde dolarjev prejšnji mesec, ponuja infrastrukturo digitalnih sredstev institucionalnim kupcem, vključno s trgovci, upravljavci premoženja, nejavnimi bankami, kripto skladi in družinskimi pisarnami.

Lord Hammond je bil zmeden, da se ne bi pridružil agenciji, ki je posebnost vlaganja v kriptovalute. Zloglasen je, da bo tehnologija izdane knjige “prej ali slej utelešala končni rezultat tega, kar trenutno mislimo kot finančni produkti in ponudniki.” Pojasnil je: »Moja naloga s Copperjem je dvigniti prepoznavnost te razprave, pri čemer bodite pozorni na to, da je tukaj velika zamenjava.«

Nekdanji državni kancler zaključil:

Lahko izberemo priložnosti nove tehnologije in izkoristimo resnico, da ne glede na nekaj naših prijateljev v Evropi verjetno bi se držal za posredovanje, London je prevladujoče središče finančnih produktov in ponudnikov na evropski celini.

Kaj sumite glede komentarjev Lorda Hammonda? Povejte nam v spodnjih komentarjih.

Kevin Helms

Učenec avstrijske ekonomije Kevin je odkril Bitcoin v 200 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, zagon programov z izvornimi viri, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: To besedilo je samo za informativno koristne lastnosti. Ne gre za takojšnje zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za dvig ali promocijo, ali načelo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja finančnih, davčnih, natančnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila pripisana ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli krik, predmete ali izdelke in ponudnike, ki so navedeni tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments