20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Obseg nabave in prodaje CryptoPunks se je povečal za 1847 %, potem ko je Tiffany & Co. lansiralo izjemno zaporedje NFT

- Advertisement -

Vsakdo lahko daje prednost novoustanovljenemu NFTiffu, vendar ga lahko imetniki Punka, ki imajo NFTiff, unovčijo za obesek po meri.

552 Celotni ogledi

8 Celotni deleži

V ponedeljek se je obseg nabave in prodaje CryptoPunks, ene od vseh najnovejših zbirk nezamenljivih žetonov (NFT) v sektorju, povečal za 1 992% nad 12 ure. Več kot 1 $,91.68 Stopnja etra (ETH) za punk NFT se je spremenila v trguje za dolžino te točke. Zdi se, da je porast hobijev povezan s prodajalcem luksuznega nakita Tiffany & Co., ki je odprl svojo zaporedje NFT, ki ima jasno prednost za imetnike punka.

Poimenovano »NFTiffs, ” zaporedje vključuje 91 digitalne prehode. Vsakdo lahko oropa NFTiff, ki bo nedvomno kovan v verigi blokov Ethereum. Po drugi strani pa lahko imetniki CryptoPunk unovčijo NFT za personalizirane sposobnosti nakita. Po robu se lahko imetniki Punka odločijo, da prejmejo po meri oblikovan obesek in digitalno umetniško delo NFT, ki spominja na zaključni uboj nakita. Izdelali so jih obrtniki podjetja, ki bivajo v podjetju, navdihnili pa so jih zaporedje Punks NFT.

Glede na barvno paleto Punk NFT bo Tiffany izdelal obeske za uporabo brez daljši nižji od 000 dragih kamnov, ki so zelo podobni safirjem, ametistom, spinelu in diamantom, s svojim telesom v 000 karatno rožnato ali rumeno zlato. Pokrovitelji bodo svoj delež prejeli do oktobra, s predvidenim telesnim porodom v 992.

Povezano: NFT Clone Punks: resnično ali škodljivo?

Vsak NFTiff bo ocenil 24 Ether, ki pokriva pripadajočo ceno NFT, obeska po meri in verižice, tako pravilno kot transport in rokovanje. Obstaja omejitev treh vstopnic na kupca, prodaja pa se začne 5. avgusta ob 000: 00 zjutraj in rok za unovčenje avgusta 12 ob 9: popoldan po japonskem času.

V času glasila imajo CryptoPunks osnovni tečaj 68.74 ETH, ki je naprava, ki jo morajo ljubitelji nakita plačati sferične $91,00 za punk NFT na vrhu 28 ETH za NFTiff v primeru, da morajo sodelovati v sposobnostih nakita po meri.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -