24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Obseg trgovanja Synthetix (SNX) prehiteva GMX, toda ali je vzpon žetona DEX vzdržen?

- Advertisement -

Tedenski obseg trgovanja Synthetix je presegel 1 milijardo $, s čimer je prehitel GMX za trgovanje z decentraliziranimi izvedenimi finančnimi instrumenti in se izkazal za 2. najbolj aktivno platformo.

Zapisi o obsegu trgovanja iz terminala žetonov razkrivajo, da je Synthetix naredil več kot dvakrat več trgovanja z GMX v sedemdnevni dolžini začetka. Morda bi lahko tudi preprosto 17, ki ga je mogoče pripisati spodbudam žetonov Optimism (OP) za perpetual swap trgovci.

Žeton Synthetix (SNX) je naletel na odpor pri $2. 48 stopnja po pridobitvi sferične 12.3 % v zadnjih sedmih dneh, glede na zapise CoinGecko.

GMX in dYdX pri širokem razponu iger doživljata upad trgovalne dejavnosti. , medtem ko njihovi izvorni žetoni gledajo na medvedje cilje, ki večinoma temeljijo na tehničnih razponih.

Spodbude OP silijo količine SynthetixSynthetix zagotavlja trajne terminske pogodbe na ravni -2 zbirni optimizem s pristopom k decentralizirani pripomočki, imenovani Kwenta.

Skupnost Synthetix je odobrila predlog za distribucijo 3. 60 milijonov žetonov OP, sferična cena 5,7 milijona $, kot nagrade za uporabnike Kwenta, ki večinoma temeljijo predvsem na njihovi trgovalni dejavnosti in znesku SNX, za katerega so vloženi 17 tednov, ki se začnejo aprila.

7-dnevni obseg trgovanja na decentraliziranih spinoff borzah. Vir: Token Terminal Uporaba Kwenta se je močno povečala zaradi marčevske 2023 objave, po zapisih DefiLlama za uporabnike Synthetixa, kar nakazuje, da to bo delno mogoče pripisati nagradam žetonov OP.

Glede na nadzorno ploščo Dune, ki jo je izdelal analitik Gunboats, vsak 1$ v cenah, porabljen za trajne vire Synthetix, zasluži 1$.29 v OP spodbud. Trgovci lahko zberejo razliko v višini 0 USD.23 na dolar tako, da preprosto postavite posle tako na kratke kot na dolge vidike, da prikrijete tveganje pri trgovanju in kopičite spodbude OP.

Cene, ki jih zasluži Synthetix Protocol. Vir: DefiLlamaZaklenjeno skupno plačilo (TVL) v Synthetixu je zgodaj ostalo nenehno sferično 2023 se giblje pri sferičnih $397 milijonov, kar pomeni, da se nov denar le vrže skupaj s kroženjem v ekosistem. Trenutno se zdi, da novi uporabniki Synthetixa pridobivajo nagrade za OP.

Več dokazov, da so obsegi trgovanja pri Synthetixu napihnjeni, izhaja iz razlike v obsegu izvirnega zabavnega časa (OI), ko ga postavimo poleg platform z visokimi izvedenimi finančnimi instrumenti, ki obožujejo GMX in dYdX.

Skupna prostornina OI Kwenta je sferična $48 milijonov v nasprotju z $200 milijonov v $97 milijonov pri GMX in $200 milijonov v $270 milijonov na dYdX v Morda bi lahko tudi preprosto.

Razmerje med trgovanjem in obsegom OI v tedenskem časovnem okviru za dYdX je sferično 20, za GMX spherical 3. 77 in za Synthetixovo Kwenta pri 20 .

Pred tem so analitiki varno dali navodila, da bodo količine dYdX najverjetneje napihnjene zaradi spodbud žetonov za večje količine. Trenutno Kwenta razkriva identičen vzorec.

Tehnična analiza para SNX/USD razkriva, da je naletel na odpor pri sferičnih 2 $.50, ki je srednja točka vzporednega območja para to 05 mesecev in niz njegovih 40- in 200-dolžina eksponentnih prenosnih povprečij (EMA) je v trendu .

Grafikon SNX/USD. Vir: TradingViewA preboj nad to stopnjo bo raziskal namen pokroviteljev proti 2023 najvišjim razponom sferičnih 3 $.41.

Kain Warwick, ustanovitelj podjetja Synthetix, je predlagal izboljšave protokola na Could perchance tudi preprosto 16, vključno s programom »odkup in izgorevanje« za nedvomno obešanje cene žetonov SNX $60 milijonov iz obtoka. Cilji predloga za bencin SNX, ki ga določajo, se povečajo z zmanjšanjem njegove ponudbe.

Obseg trgovanja z GMX in dYdX se je zmanjšal Zlasti GMX OI in obseg trgovanja sta varno upadla leta Morda bi lahko tudi preprosto 2023, kar je nedvomno mogoče pripisati pomanjkanju volatilnosti cen Bitcoinov in Ethereuma.

Tedenske cene, ki jih je zaslužil protokolni sef, so skoraj prepolovljene v Morda tudi preprosto, če jih prištejemo starim mesecem. Znižanje cen je prineslo rezultate v zmanjšanih donosih za igralce GMX, kot 30 % cen platforme se razdeli med stakerje.

GMX izvira iz zabave in obsega trgovanja od aprila. Vir: CoinGeckoZmanjšano prihodki lahko motivirajo imetnike GMX, da preidejo na široko paleto ekosistemov z višjimi donosi. Razmerje vložkov, razmerje med vloženimi in obtočnimi ponudbami, je padlo iz 67% do 67% v Morda tudi preprosto iz starega meseca.

Na svetli strani, medtem ko se je glasnost na GMX zmanjšala za mikroskopski košček, morda tudi preprosto, je TVL na decentraliziranem pripomočku ves čas ostal nad $650 milijonov, kar pomeni, da ni več vredno plačila odletelo iz ekosistema GMX.

Tehnično je GMX napačno postavil ojačitev na $60.27, v trenutku, ki sovpada z 200-dan EMA. Če pokrovitelji ne uspejo pridobiti te okrepljene stopnje, se lahko škodljiva pot verjetno celo podaljša proti $30.26 okrepiti oder.

Povezano: kripto financiranje velja za provokativno od CeFi do DeFi po najbolj znanih zlomih: CoinGecko

Indeks relativne moči, kazalnik zagona, poleg tega razkriva, da je žeton preprodan, kar bi morda celo sprožilo okrevanje. Nasprotno pa je treba razmisliti, če se bodo pojavili pokrovitelji GMX, pod pogojem, da so prihodki platforme varni že dolgo nazaj.

GMX/USD označeni grafikon. Vir: TradingViewUstrezno glede na GMX je obseg dYdX OI ostal nespremenjen, vendar se je obseg trgovanja zmanjšal v. Morda tudi preprosto. Žeton DYDX je poleg tega padel za 7. 48% na Morda tudi preprosto 26 poleg GMX, izguba ojačitve pod 250-dnevni prenos zmerno pri 2 USD.16.

Žeton DYDX je v trenutku, ko se opazovani medvedji cilji približajo 1 $. 12. Pokrovitelji želijo doseči okrevanje nad 2 USD. 12 in $2.30 za povečanje verjetnosti stikala navzgor.

74360 To besedilo ne vsebuje priporočil ali rešitev za varno financiranje. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje tveganje, bralci pa lahko celo brezskrbno vedenje primerjajo, ko sprejemajo sklepe.

To besedilo je namenjeno tradicionalnim funkcijam zapisov in ne bi smelo več veljati kot pokončno ali priporočilo za financiranje in ga morda ne bi več jemali. Stališča, nasveti in mnenja, izražena spodaj, so last avtorja in v bistvu ne pomenijo več stališč in mnenj Cointelegrapha.

74360

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -