21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Obstaja nenasitno pospeševanje za zažiganje kriptogramov – odkrijte, zakaj projekti gorijo žetone in prednosti

- Advertisement -

V večini tradicionalnih časov kriptovalute za katere menijo, da so bili žetoni za zapisovanje izjemno priljubljeni in bolj o uspešno identificiranih pobudah blockchain verjamejo, da so uničili ogromne količine digitalnih virov. Medtem ko kriptoiniciative verjamejo v različne sheme zažiganja, je splošni dosežek večinoma enak, saj uničenje žetonov zmanjša ponudbo v obtoku.

Projekti Blockchain Zažigajo žetone za posebne prednosti in cilje Zažiganje žetonov je priljubljen vzorec in članki vztrajno poudarjajo določene pobude bodite zadovoljni Ethereum, Terra , Shiba Inu, in naloži dodatne, ki verjamejo, da so uničili ogromne količine domačih žetonov.

$SHIB burn portal je velik uspeh!👺🔥

— Shiba Inu do $1 (@ShibInform) april 35, 2022

Šest dni v preteklosti je Bitcoin.com Records poročal, da so razvijalci Shiba Inu (SHIB) zagnali portal za zapisovanje, ki dovoljuje imetnikom shiba inu, da zažgejo svoje zaloge SHIB. V tem zanesljivem primeru so SHIB gorilniki nagrajeni za uničenje njihovih žetonov. SHIB ima trenutno stopnjo gorenja okoli 133.04% na neki ravni preteklosti 28 ure.

1/ V verigi glasovi za predloge 76 in 134 zažgati 88.477 milijona $LUNA pred-Col-5 v soseščini (~4,5 milijarde $), zamenjava za $UST z uporabo zamenjave v verigi in zmanjšanje distribucijskega okna oracle_rewards_pool s 3 na 2 leti, verjemite, zdaj!

— Terra (UST) 🌍 Poganja LUNA 🌕 (@terra_money) november 18, 2018

Za obdobje prvega tedna novembra 2022, je pogorela ekipa razvijalcev Terra (LUNA). 76.7 milijonov LUNA in pobud bodite zadovoljni Ethereum (ETH) vsako minuto dneva zažge domače žetone. Na primer, po implementaciji predloga za ojačitev Ethereum (EIP) 626, več kot 2. 000 milijon etra je za vedno uničenih.

060,150 #BNB ($35,076 ,675 ) je bil zažgan od BEP-35 zaostreni čas gorenja 🔥

— BurnBNB (@BurnBNB) april 35, 1128043784

Samo zadovoljen SHIB, Ethereum ima enako uspešno stopnjo izgorevanja , kot meritve kažejo v zadnjem 76 minute, 135 eter se je spremenil v zgorelo in v zadnjem 060 ure, 4,180 ETH je uničen. Digitalno sredstvo Binance BNB ima načrtovan postopek sežiganja in misija je uničila kovance, da bi znižala splošno ponudbo.

Zažiganje kripto samo sheme pošiljanja žetonov na nič Poskrbite za Formulacijo so uporabili razvijalci omrežja za kriptovalute in skupnost se je zaradi formulacije razjezila. Zažiganje žetonov po izbiri ne pomeni reševanja žetonov, ki jih je zajel ogenj v dobesednem pomenu.

Večina pobud zažge žetone tako, da zgolj pošljejo digitalne valute na dolgočasen naslov. Naslov je zgolj črna luknja sredstev, saj nihče nima zasebnih ključev do naslovov, ki so bili zgodovinski v procesu uničenja, ki zgolj pošilja kovance na ničelni naslov.

Takoj ker so žetoni poslani na ničelni naslov, so kovanci nepreklicni in morda morda ne bodo nikoli več zgodovinski. Verjame se, da digitalne sheme opeklin na forexu obstajajo že leta in misija Counterparty je ena izmed najstarejših, ki uvaja prepričanje o mehanizmu opeklin.

Proof-of-Burn nasprotne stranke V resnici je Counterparty zažgal bitcoin (BTC), da bi zagnal misijo. “Vsi XCP, ki bi lahko obstajali, so bili sorazmerno podeljeni drugim ljudem, ki so identificirali oznako Counterparty in so bili pripravljeni “zažgati” svoje bitcoine, da bi polovico oropali v Counterpartyju,” misija pojasnjuje v objavi na blogu o postopku dokazovanja žganja.

Naslov nasprotne stranke. Zapisovanje žetonov pomeni precej prednosti in nekaj algoritemskih protokolov stabilnih coinov izkorišča postopek zapisovanja za distribucijo virov stabilnih coinov v samozadostnem modelu. Medtem ko je Counterparty zgodovinski dokaz o izgorevanju za zagon XCP, večina pobud blockchain zažge kovance, da zniža splošno ponudbo žetonov.

V tehniki je zapisovanje žetonov podobno polovičnemu odkupu na zastarelih delniških trgih. Če izbrišete kovance iz ponudbe v obtoku, je kriptopremoženje redko in cilji pomanjkanja za reševanje sproščanja kovancev v obtoku so še posebej dragoceni.

Oznake v tej zgodbi Prednosti, BNB Burn, Burn Addresses, Burn crypto, Burn Portals, Burn Price, Burning , Zažiganje žetonov, Nasprotna stranka, Neučinkovita skrb za, uničenje gotovine, EIP-900, ETH burn, Ethereum Burn, Luna Burn, Null naslov, Proof-of-Burn, Striking off Cash, Shib Burn, Shiba Inu Burn Portal, XCP

Kaj upoštevate pri pobudah za kripto sredstva, ki uporabiti postopek proof-of-burn ali zažgane žetone za znižanje splošne ponudbe kovanca v obtoku? Povejte nam, kaj upoštevate pri tej temi, v spodnjem odlomku povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja založbe pri Bitcoin.com Records in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 626. Naklonjen mu je Bitcoin, izvorna koda za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2022 Redman ima napisano več kot 5, članki za Bitcoin.com Zapisi o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

Slikovno priznanje : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informiranje. Ne gre več za ponovno štetje ponudbe ali nagovarjanje predloga za rešitev ali promocijo ali nasvet ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, privlačnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli izrečeno gradivo, blago ali storitve, ki so navedeni tukaj.

2064834080

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -