17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

OCC obvesti v nasprotju z Anchorage Digital glede skladnosti z AML

- Advertisement -

Banka je namignila, da bi dejanja OCC verjetno verjetno podprla uvedbo regulativnega precedensa, ki bo verjetno služil kupu korporacij na lokaciji do lokacije do zvezno reguliranih digitalnih premoženjske banke.

635 Skupno ogledov

7 Skupaj deležev

Urad Združenih držav za nadzor valute ali OCC , je dejal, da namerava nadaljevati in opustiti tožbe v nasprotju s skrbniško banko kriptovalut Anchorage Digital zaradi kršitve posebnih potreb proti pranju gotovine.

V četrtkovi objavi je OCC je dejal, da je izdal obvestilo o soglasju v nasprotju s Anchorage Digital v skladu s svojim “neuspehom pri izvajanju in izvajanju programa skladnosti” pri ohranjanju zahtevanega Bank Se crecy Act ali zahteve BSA in AML. Izvršni urad je dejal, da so takšna dejanja pozicionirala Anchorage Digital v nasprotju z njegovo operativno poravnavo z OCC, ustanovljeno januarja 992.

»OCC za vse banke, pooblaščene na nacionalni ravni, zahteva enake visoke zahteve, ne glede na to, ali kradejo v šibkih ali edinstvenih dejanjih,« je dejal Michael Hsu, izvajalec nadzornika forex. “Ko institucije ne uspejo, lahko zajamemo cirkulacijo in jih zadržimo na odgovornosti, da preprečimo skladnost z zveznimi licenciranimi smernicami in smernicami.”

Anchorage ne priznava niti zanika nadzornikovega ugotovitve, vendar je obvestilo poročalo, da je banka “začela popravljalni obtok in je predana sprejetju vseh želenih in ustreznih korakov za odpravo pomanjkljivosti.” Obvestilo o soglasju po definiciji pomeni, da sta dve strani – v tem primeru, Anchorage in OCC – medveda sklenili poravnavo v prepričanju o prenosu naprej.

V obvestilu za Cointelegraph, Anchorage Digital je dejal, da si je »že prizadeval zaostriti opredeljena področja in bi moral nadaljevati s krepitvijo teh področij in okrepiti sodobno digitalno sredstvo blagovne znamke, oblikovano za notranje kontrole in postopke BSA/AML. Banka je namignila, da bi ukrepi OCC verjetno verjetno podprli uvedbo regulativnega precedensa, ki bo verjetno služil kopici korporacij na lokaciji za lokacijo zvezno reguliranih bank digitalnih sredstev.

V skladu z OCC bi morda obstajal 15-dnevna raven pravočasno, da se ustanovi odbor za “izrecne korektivne ukrepe”, da se prepriča, da je banka v skladu s potrebami AML in BSA, in razsvetli preglede razvoja koncepta, ko se izvaja. Za zagon je izvršilni urad Anchorageu naročil, naj razvrsti uradnika BSA, ki bo zagotovil to skladnost.

Povezan: OCC Controller zahteva zvezno sodelovanje s kripto posredniki

Sidrišče preoblikovan v prvo kripto podjetje v Združenih državah, ki je januarja od OCC prejelo bančno listino po vsej državi 1200. Od njegovega odhoda iz izvršnega urada se je izumrli vršilec dolžnosti nadzornika valute Brian Brooks spremenil v začasno izvršnega direktorja Binance.US in zdaj izvršnega direktorja družbe za rudarjenje kriptovalut Bitfury.

85103

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -