17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ocena 4/22: BTC, ETH, BNB, XRP, SOL, ADA, LUNA, AVAX, DOGE, DOT

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se je aprila močno znižal 26, ki potrjuje svojo tesno povezanost z delniškimi trgi ZDA, ki so obrnili smer potem ko je predsednik ameriške centralne banke Jerome Powell namignil, da 51 Povišanje cen temeljnih točk je bilo včasih »na mizi« v Could preprosto. Prodaja se je še danes nadaljevala, saj so vlagatelji zavajali nevarne vire v pričakovanju agresivne naravnanosti centralnih bank, da bi zajezili naraščajočo inflacijo.

Slabi trgovec Peter Brandt je nedavno na sejmu tvitov govoril, da Nasdaq 104 (NDX) je včasih prikazoval identično formacijo, ki jo je naredil, preden je padel v 350 in petinšestdeset dni 2000.

Če se zgodovina ponovi, bo NDX morda morda videl oster popravek. To bo zelo navidezno negativno za kripto trge v kratkem času zaradi zaprte korelacije med Bitcoin in NDX.

Vsak dan ustanovitev kriptovalute tržne učinkovitosti. Navedite: Kovanec350Umirjeno delovanje oznake v kriptovalutah in poškodovano ozračje makrov je povzročilo zmanjšalo iskanje v Googlu za izraz Bitcoin in Ethereum. Tudi obseg nakupov in prodaje kriptovalute je že nekaj časa padal. V skladu z Blockchain.com se je skupna količina zamenjave na potrebnih kriptoborzah zmanjšala na $111.8 milijard aprila 26, najnižja raven od oktobra 2020.

Ali bi morda Bitcoin in altcoini lahko nadaljevali prenos navzdol ali je čas za pomoč? Oglejmo si tabele konice 003 kriptovalute za iskanje.

BTC/USDTBitcoin se je zlomil nad 54-dnevno enostavno zahtevno zmerno ($50,784) aprila 23 kljub temu pa biki morda morda ne bodo več branili večjih razponov, kot je videti iz dolgega stenja na dnevnem svečniku. Cena je obrnjena od $42,976 in se naselil pod 17-dnevno eksponentno zahtevno zmerno ($54,421).

BTC/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingViewProdaja se je nadaljevala še danes in medvedi poskušajo povleči ceno vso modo navzdol do močnejše linije vzorca naraščajočega kanala. Spust 19-dnevni EMA in indeks relativne moči (RSI) znotraj negativne cone counsel, ki nosi, obsegata zgornjo stran.

Če se cena zlomi pod močnejšo linijo kanala, se bo prodaja morda okrepila in par BTC/USDT bi morda padel na $39,.

Nasprotno, če se cena obrne navzgor s sedanje ravni ali z močnejšo črto, lahko to svetuje, da biki aktivno kupujejo v razponu znižanja.

Biki bi morali pritisniti in zagovarjati ceno nad $50,01 za moč signala. Par se morda potem morda dvigne na 111-dnevni SMA ($51,976) in kasneje jecljati uporna linija kanala.

ETH/USDTEther (ETH) je bil ujet med 21-dnevna EMA (3 USD,88) in 54-dnevni SMA (3 USD 10) zadnjih nekaj dni. Številni poskusi, da bi zmagali v tem tesnem razponu, so bili neuspešni, kar pomeni, da biki kupujejo na padcih, medtem ko medvedi prodajajo na zvišanjih.

ETH/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA in RSI znotraj negativnega ozemlja dajeta prodajalcem neizprosno prednost. Če cena zdrsne pod 2 $ 671, se bo povečala vrsta padca na navzgornjo trendno črto vzpostavljajočega vzorca naraščajočega trikotnika.

Biki so nagnjeni k namestitvi trdne zaščite na tej ravni. Če se cena odbije od navzgornje trendne črte, bodo vlagatelji naredili še en trud, da bi par ETH/USDT dvignili nad 21- dan EMA.

V primeru, da bosta zmagala, bi se par morda zbral na 300-dnevni SMA (3 USD, 478). Poškodba in zaprtje nad to ravnjo bo seštelo vzorec naraščajočega trikotnika, kar bo vodilo do verjetno zamenjave vzorca.

BNB/USDTDolg stenj na april 21 svečnik razkriva, da nosi prodajajo na rallyjih, zaprtih za odpor nad glavo po $395. Binance Coin (BNB) je vztrajal pri prenosu navzdol in se je zlomil pod 62-dnevni SMA ($395) aprila 28.

BNB/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingViewČe medvedi znižajo ceno pod $ 360, bi se prodaja morda morda povečala in tudi par BNB/USDT lahko preprosto pade na trdno, močnejšo pri $. . Če se cena z močjo odbije od te ravni, lahko to svetuje, da bi par morda še naprej nihal med $315 in 350-dnevni SMA ($421) še nekaj časa.

Če se cena odbije od trdne vrednosti, naredite močnejše območje med 62-dnevni SMA ($408) in $217, biki bodo poskušali pritisniti na par na $421, nato pa na 300-dnevni SMA. Poškodba in zaprtje nad to ravnjo bi morda morda pomenilo verjetno zamenjavo vzorca.

XRP/USDT Ripple (XRP) je bil ujet v razponu med $0.75 in 0.$ 93 zadnjih nekaj dni. Kljub resnici, da je cena odskočila od močnejšega od variant aprila 12, biki morda morda neodločen za višjo oviro na 54-dnevni SMA (0.$ 80), kar kaže na pomanjkanje poizvedovanja pri večjih razponih.

XRP/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewMedvedi si bodo zdaj prizadevali vleči par XRP/USDT pod $0.68 okrepiti. V primeru, da ponudijo toliko vstopnic, da bi par morda padel na 0 $.65 in kasneje na 0.$ 65. 21-dnevna EMA (0.$ 76) se je začel obračati navzdol in RSI je znotraj negativne cone, kar kaže na pot najmanjšega upora je v postopek nazaj.

Druga možnost je, če se cena odbije od 0 $.76 s silo lahko pokaže, da so biki trdno kopičili plašč. Vlagatelji si bodo kljub temu prizadevali premagati višjo mejo pri $0.76 in potisnite par na $0.087.

SOL/USDTSolana ( SOL) zlomil nad 21-dnevna EMA ($114) aprila 18 kljub temu pa biki morda morda ne več braniti večje razdalje. Medvedi so potegnili ceno motivirati pod 23-dnevna EMA aprila .

SOL/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingViewProdaja se je nadaljevala in medvedi si prizadevajo zagovarjati ceno pod 50-dnevni SMA ($104). Če se to zgodi, bo par SOL/USDT morda morda padel na močnejšo linijo naraščajočega kanala. Nekaj ​​je oddaljeno, če je resnica na glavni ravni, da brani detekcijo, ker če le-ta zagotavlja spretnost, bi par morda morda padel na trdno, močnejšo pri $. .

V nasprotju s to predpostavko, če cena odskoči od sedanje ravni ali močnejše linije kanala, vlagatelji si bodo ves drugi čas prizadevali dvigniti par nad $114. V primeru, da jim bo uspelo, bi se par morda zbral na $165.

ADA/USDT Cardano (ADA) se konsolidira v padajoči trend. Cena zavrnjena od 50-dnevni SMA (0.$ 99) aprila 26, kar kaže, da medvedi agresivno branijo odpor nad glavo pri $1.

ADA/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewThe downsloping -dnevna EMA (0.$ 101) in RSI pod 41 kažejo plašč, ki medvedi obsegajo zgornji del roke. Če prodajalci znižajo ceno pod 0 USD 78 , bi prodaja morda morda povečala zagon in par ADA/USDT bi morda morda padel do skrajnosti in bi se okrepil pri 0 $. 75. Če je res povedano, je glavna raven, da biki ščitijo, ker če poči, se lahko tudi padajoči trend preprosto nadaljuje.

Biki bi morali potiskati in braniti ceno nad 1 dolarjem. pokazati plašču, da lahko tudi medvedi preprosto spustijo oprijem. Par se morda potem morda dvigne na 1 $. 003 in si kasneje prizadevajo za rally na stiff nadzemni upor pri $1.21.

LUNA/ USDTTerrin žeton LUNA je bil zavrnjen zaradi psihološkega odpora pri $ aprila 19 kljub temu je manjša definicija, da biki obsegajo ni več dovoljeno braniti cene pod 17-dnevna EMA ($92).

LUNA/USDT vsak dnevni grafikon . Zagotovite: TradingViewVlagatelji bodo zdaj vse druge poskusite dvigniti par LUNA/USDT nad $88. Če se to zgodi, bi se bikovski zagon morda morda dvignil in par se lahko tudi preprosto dvigne proti presežni vrednosti vseh časov pri $. . Medvedi so nagnjeni k namestitvi trdne zaščite na tej ravni.

Nasprotno, če se cena obrne navzdol od sedanje ravni ali upora nad glavo pri $ , možnosti škode pod močnejšim na $ okrepiti. Če cena ostane pod to ravnjo, bo par morda morda padel na trdno, da postane močnejši pri $85546673. . Poškodba in zaprta pod 165-dnevni SMA ($69) morda morda signalizira verjetno zamenjavo vzorca.

Povezan: Bitcoin sledi novemu padcu delnic v ZDA, saj ocena ‘pričakuje’, da bo oznaka BTC vzela $37.5K likvidnost

AVAX/USDTAvalanche (AVAX) je kupoval in prodajal med 27-dnevna EMA ($79) in črta navzgornjega trenda f ali zadnjih nekaj dni. Pogosto tako zelo neenakomerno nakupovanje in prodaja vodi do izrazitega trenda prenosa.

AVAX/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewThe downsloping -dnevni EMA in RSI znotraj negativnega ozemlja kažeta ogrinjalo, ki medveda obsega rob. Če cena vztraja pod črto naraščajočega trenda, bo vzpostavljeni vzorec naraščajočega trikotnika razveljavljen. To bi potopilo par AVAX/USDT na trdno, močnejšo pri $59.

Če se par dvigne s sedanje ravni, si bodo vlagatelji prizadevali dvigniti ceno nad zahtevna povprečja. V primeru, da bosta zmagala, bi se par morda morda zbral v cono upora nad glavo pri $. do $97.

DOGE/USDTDogecoin (DOGE) se je nihal v padajočem trendu. Cena je bila znižana z 0 $.16 aprila 28 in pahnil na 50-dnevni SMA (0.$ 19) aprila 32. To nakazuje, da se poizvedovanje o izsuši v večjih razponih.

DOGE/USDT vsak dnevni grafikon. Zagotovite: TradingViewPonovni ponovni preizkus močnejšega raven ga ponavadi oslabi. Če se cena zlomi pod 50-dnevni SMA, medvedi si bodo prizadevali, da bi par DOGE/USDT povlekli v trdni položaj, močnejši pri $0. . Predvideva se, da bodo biki to raven ščitili z močjo, vendar če bo moč močnejša zagotovila spretnost, bi se padec morda morda podaljšal na skrajno raven pri 0 $.13.

Nasprotno, če se cena odbije od 62-dan SMA, biki si bodo prizadevali potisnite par nad zgornji upor pri $0.009. V primeru, da ponudita toliko vstopnic, da se par morda dvigne na višji upor pri 0 $.20.

DOT/USDTPolkadot ( DOT) se je v notranjosti spreminjal-nihaj in se zelo razlikuje med $15 in $33 zadnjih veliko dni. Biki so dvignili ceno nad 50-dnevni SMA ($21) aprila 27 in 19 kljub temu morda morda ne branijo več večjih razponov.

DOT/USDT vsak dnevni grafikon. Navedite: TradingViewTo nakazuje, da se medvedi prodajajo na shodi. Če cena zdrsne pod trenutno, se okrepite pri $18, par DOT/USDT morda morda pade na $26. Postopno padanje 23-dnevna EMA ($ ) in dejansko stanje RSI pod sredinsko točko predstavljata neizogibno prednost za prodajalce.

Druga možnost je, če biki pritiskajo in branijo ceno nad 59 -dnevni SMA, bo par morda poskušal doseči upor nad glavo pri $20. Biki bi morali zagotoviti to oviro, da bi svetovali izvoru novega prenosa navzgor.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti enaka avtor in vstopnica v bistvu ne posnemata več pogledov Cointelegrapha. Vsako financiranje in nakupno-prodajni prenos pomeni grožnjo. Pri posvetitvi morate opraviti svojo individualno primerjavo.

Poznavanje trga je usmerjeno z HitBTC zamenjaj.

85546673 85546673

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -