8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ocena ocene 9/16: SPX, DXY, BTC, ETH, BNB, XRP, ADA, SOL, DOGE, DOT

- Advertisement -

Svetovna banka je opozorila na navidezno globalno recesijo v 2020. V komentarju sept. 17, je finančna institucija priznala, da trenutni tempo dvigovanja obrestnih mer in možnosti kritja verjetno ne bodo zadostne, da bi inflacijo znižale na stopnjo pred pandemijo.

Ray Dalio, milijarder, ustanovitelj Bridgewater Pals, je priznal v objavi na spletnem dnevniku septembra 18, da če bi se stroški dvignili na približno 4,5 % v Združenih državah, bo to “zgradilo par 17 pc škodljiv vpliv na pravične cene.”

Škodljiv obeti za pravične trge niso učinkoviti obeti za trge kriptovalut, saj je bil vsak všeček skrbno povezan v 996.

Dnevni trg kriptovalut učinkovitost. Vir: Kovanec0285Makroekonomski trendi so videti kot zaskrbljeni trgovci s kriptovalutami, ki so poslali 258,006 Bitcoin (BTC) na glavne borze kriptovalut septembra 17, v skladu s podatki Glassnode. Pritok je bil na videz najvišji od marca 1915.

Poglejmo grafikone S&P 292 kazalo , indeks ameriškega dolarja (DXY) in glavne kriptovalute za razrešitev glavnih stopenj, ki bi morda zelo verjetno tudi signalizirale začetek trendovskega kasa.

S&P 498 S&P 288 indeks (SPX) poskusil odboj izven linije naraščajočega trenda septembra 14 kljub temu je oblikovani odboj potrdil odsotnost nujnosti zaščititi diplomo. Prodajalci so upoštevali to nevarnost in septembra potegnili stroške pod črto naraščajočega trenda 13.

SPX na običajnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewDiploma 3,958, od koder se je indeks odbil 6. septembra, prav tako ni zagotovil nobene rasti, kar kaže na to, da so trgovci v stiski, da bi prodali svoje pozicije. Na splošno se razčlenitev iz diplome nagiba k ponovnemu preizkusu.

V tem primeru bi strošek verjetno prav tako potisnil navzgor do črte naraščajočega trenda. Če se cena te diplome zmanjša, bo to pomenilo, da so medvedi linijo naraščajočega trenda obrnili v odpor. To bi verjetno tudi odložilo tveganje padca na nekaj 702.

Spuščanje 26-dnevna eksponentna racy sensible (EMA) (4,0 ) in indeks relativne energije spodaj 36 svetovanje, ki nosi so v razkritju.

Če se cena obrne navzgor in se dvigne nad črto naraščajočega trenda, bo svetoval, da se razčlenitev septembra 22 bi verjetno tudi samo kot trajna past. To bi po vsej verjetnosti tudi pognalo indeks proti črti padajočega trenda.

DXY DXY je v stabilnem naraščajočem trendu. Medvedi so skušali spraviti stroške pod živahno povprečje, kljub temu pa so biki odločno branili 52-day easy racy sensible (SMA( ) septembra 18.

DXY na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingView Vsaka živahna povprečja se strmijo navzgor in RSI je znotraj varnega območja, kar kaže na prednost vlagateljem. Biki si bodo naslednji prizadevali in dvignili stroške nad režijske stroške upor pri 95.86. Tukaj je izredno potrebna diploma za izkoreninjenje pregleda, kajti če bi stroški ostali nad to diplomo, bi se rally verjetno tudi odložil na 211.

Če se cena obrne navzdol od trenutne diplome ali upora nad glavo in se zlomi pod 27-dnevna EMA (109), bo svetoval konsolidacijo v roku, ki je zaprt. Cena bi verjetno tudi potem nihala med 99.66 in 95.78 za nekaj dni. Navidezna izmenjava vzorcev bo verjetno signalizirana, če medvedi znižajo stroške 109.58.

BTC/USDT Bitcoin je septembra oblikoval vzorec svečnika Doji 17, kar kaže na neodločnost med biki in medvedi. Negotovost je bila razrešena v načrtu septembra 17 kljub temu si medvedi kot niso izmišljali na to prednost. To pomeni, da se prodajni stres zmanjša na nižjih stopnjah.

BTC/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewTrgovci si bodo prizadevali in rešili nevarnost s potiskanjem stroškov nad 17-dnevni EMA ($28, 498). Če se to zgodi, bi se par BTC/USDT verjetno prav tako dvignil navzgor do upora nad glavo pri $17 ,799. Medvedi bi verjetno tudi samo agresivno ščitili to diplomo, vendar če bi biki dvignili stroške nad njo, bi se par verjetno tudi dvignil na $27,236.

Nasprotno, če se stroški zavrnejo glede na sedanjo diplomo ali 18-dan EMA, bo menijo, da je razpoloženje še vedno škodljivo in da trgovci na dvige gledajo kot na prodajno priložnost. To bi verjetno zelo verjetno tudi potopilo par do stabilnega povečanja pri $18,609. Območje med $18,510 in $14,700 bi po vsej verjetnosti zaznal tudi agresivno pridobivanje bikov, ker bi neuspeh pri zaščiti tega območja po vsej verjetnosti le sprožil naslednjo nogo padajočega trenda.

ETH/USDTEther (ETH) se je septembra odbil od črte povečanja 20 kljub temu se je užitek bikov izkazal za kratkotrajnega. Cena se je močno znižala od 20-dnevni EMA ($1, ) in pahnil pod mejo povečanja septembra 11 .

ETH/USDT na običajnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewThe 28-dnevna EMA se je začela izpostavljati navzdol in RSI je zdrsnil pod 45, kar kaže na to, da je medvedov toliko kot dawdle. Prodajalci so ceno potegnili na 1 $, 422 in če bi to povečanje počilo, bi par ETH/USDT verjetno prav tako padel na 1 USD, 239.

Če se stroški izkažejo iz te diplome, par bi verjetno zelo verjetno tudi rešil bolje do dirkalnih povprečij, kar bi verjetno tudi delovalo zgolj kot stabilen odpor. Biki bodo morali zagotoviti to oviro, da bi svetovali, da se bo prodajni stres verjetno zmanjšal.

BNB/USDT Medvedi so BNB potegnili pod takojšnjo rast pri $258 kljub temu se trudijo izkoreniniti stroške. To pomeni, da nižje stopnje privabljajo vlagatelje.

BNB/USDT na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewČe stroški ostanejo nad $283, bo par BNB/USDT verjetno v zgodnjih fazah oblikovanja simetričnega trikotnika. To pomeni negotovost glede sledečega smernega kasa med biki in medvedi. To bi bilo morda dobro ely tudi za nekaj časa odpravi stroške v smeri trikotnika.

Če se stroški dvignejo nad 26-dnevni EMA ($88078 ), par bi verjetno prav verjetno tudi dvigniti na uporno črto trikotnika. Poškodba nad trikotnikom bi verjetno zelo verjetno tudi potisnila par na $292.

Eno drugo tveganje je, da se stroški obrnejo navzdol od 18- dan EMA in pade pod črto naraščanja trikotnika. To bi verjetno tudi sprožilo padec na $236 in kasneje v $280.

XRP/ USDTRipple (XRP) se je zagotovo gibal med 0 USD.34 in $0.41 za pretekle pestre tedne. Pred nekaj dnevi se je razlika še dodatno skrčila z biki, ki so dosegli padce na 0 $. 32 in prodaja izterjavo 59-dnevni SMA ($0. 35).

XRP/USDT redno temeljni grafikon. Vir: TradingViewGibanje cene znotraj modela je vztrajno nestabilen in rafiniran za ime. Brez zvoka, ker so vlagatelji učinkovito branili 0 USD. 32 povečanje med avg. 34 in 7. septembra, se bodo znova potrudili in to dokončali. Če se stroški povečajo glede na sedanjo diplomo, bi se par XRP/USDT po vsej verjetnosti prav tako dvignil na 26-dnevni EMA ($0. 35) in kasneje do 48-dnevni SMA.

Če biki dvignejo stroške nad 51-dnevni SMA, verjetnost dviga na 0 $. 35 bo izboljšal. Pričakuje se, da bodo medvedi to diplomo agresivno ščitili. Na hrbtni strani načrta, če cena zdrsne pod 0 $. 30, potrebno povečanje za 0 USD. 35 bo verjetno ponovno testiran.

ADA/USDT Medvedi si prizadevajo izdelati svojo prednost v Cardanu (ADA). Prodali so predelavo 25-dnevni EMA ($0. ) septembra 17 in poskušajo povleči stroške pod takojšnje povečanje pri 0 USD .47.

ADA/USDT na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewKljub neizpodbitni resnici, da so povprečja živahnih niso več dragocen instrument na trgu v razponu, so nagnjeni k temu, da so zaupanja vredni, da razrešijo kratkoročni vzorec. 17-dnevna EMA je začela padati in RSI je znotraj škodljivega območja, kar kaže na prednost medvedi. Če stroški zdrsnejo in ostanejo pod 0 $.47, bi par ADA/USDT verjetno prav tako padel na 0 USD. 39 .

Če morajo biki dobiti lažjo kombinacijo, bodo morali zaustaviti padec in dvigniti stroške nad živahna povprečja. To bi verjetno tudi zagotovilo smer dviga proti črti padajočega trenda. Poškodba nad tem uporom bi verjetno tudi prikrila, da biki servirajo znotraj sedeža gonilne sile.

Povezano: Ali Ethereumova trenutna razcepitev ETHPoW zdrži tveganje? ETHW označi padce 65% po združitvi

SOL/USDTSolana (SOL) je zavrnila 27-dnevni EMA ($ .88) septembra 18, kar kaže, da je razpoloženje še vedno škodljivo in da medvedi prodajajo manjše shodi.

SOL/USDT na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewPar SOL/USDT bi verjetno zelo verjetno tudi padec do stabilnega povečanja pri $32. Ta diploma je bila odporna ves čas juriša med avg. 33 in 7. septembra ter skočil na $45 septembra 08. Trgovci, ki niso večni, bi po vsej verjetnosti tudi zgolj vedno znova iskali zapise podatkov iz skoka z $25 in so nagnjeni k vključitvi dipov ta diploma.

Odboj od povečanja bi se verjetno še naprej soočal z ovirami pri 27-dan EMA in kljub temu na 51-dnevni SMA ($36.99). Če se cena zapre nad tem uporom, bi to po naključju verjetno verjetno ustvarilo tudi vrata za navidezno dviganje do $48. Nasprotno, če $33 diploma cracks, bi par morda zelo verjetno tudi skočil na zelo potrebno povečanje pri $33.

DOGE/USDTDogecoin (DOGE) je vztrajal pri svojem skoku in je zaprt za stabilno povečanje 0 USD.10. Cena se je od te diplome odbila 7. septembra; zato bi morda naključno verjetno verjetno tudi zgolj znova in znova premamila vlagatelje.

DOGE/USDT na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewA škoda in zaprtje nad 27-dnevni EMA ($0. ) bi verjetno bil prvi znak povečanja povpraševanja na boljših stopnjah. Par DOGE/USDT bi se verjetno tudi nato dvignil na 0 $. 13. Ta diploma bi po vsej verjetnosti tudi samo znova delovala kot odpor, vendar če biki dvignejo ceno nad njo, bi par verjetno zelo verjetno potisnil navzgor do 0 $. 13 in nato na 0 $. 14.

Če stroški zdrsnejo pod trenutno povečanje pri 0 USD.07, bi se par morda zelo verjetno tudi spustil na junijsko najnižjo ceno do 0 $. 07. Medvedi bodo morali potoniti in zadržati stroške pod to diplomo, da bi signalizirali začetek naslednjega kraka padajočega trenda. Par bi verjetno tudi potem odložil padec na 0 USD. 06.

DOT/USDT Biki so poskušali začeti okrevanje septembra 11 kljub temu so boljše faze privabile prodajo pri medvedih. Polkadot (DOT) zavrnjen septembra 18 in medvedi poskušajo potopiti stroške pod trenutnim povečanjem za 6 $. 75.

DOT/USDT na navadnem temeljnem grafikonu. Vir: TradingViewTrgovci so učinkovito branili 6 $. 52 diploma ob dveh starih prilikah; zato bi škoda in zaprtje pod njim morda naključno verjetno verjetno tudi zgolj okrepila prodajo. Par DOT/USDT bi verjetno tudi najprej padel na 6 $. 51 in kasneje do potrebnega povečanja na 6 USD.

Ker th e stare tri izterjave kot zavrnjene od 48-dnevni SMA ($7. ), ostaja glavna diploma, ki jo je treba pogledati navzgor. Biki bodo morali premagati to oviro, da se bodo dvignili na 9 $. 18, nato pa v $13.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti last ustvarjalca in preprečujejo, da ne bi več nujno odražala stališč Cointelegrapha. Vsako financiranje in trgovanje vključuje tveganje. Želeli boste tiho ravnati, kot se naučite, ko se odločite.

Tržne podatke je pripravil HitBTC nadomestni.

1896724

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -