8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Od doline do oaze: švicarska in dubajska kripto združenja se združujejo

- Advertisement -

Cilj partnerstva med združenjema blockchain dveh mest bo združevanje podjetij in spodbujanje sporov na tem področju.

313 Skupaj ogledov

59 Skupaj delnic

Popolnoma združenje Crypto Valley s sedežem v Švici bo skupaj z dubajsko Crypto Oasis sodelovalo pri tekočem vzorcu sprememb blockchaina na obeh lokacijah po vsem svetu.

Združenje Crypto Valley (CVA), s sedežem v celoti v samooklicani ‘kripto dolini’ švicarskega kantona Zug, bo vodil partnerstvo s svojim partnerjem v Dubaju, da bi se pridružil vse večji skupnosti skupnosti blockchain v Švici in na Bližnjem vzhodu.

Vsa združenja je ustanovil Ralf Glabischnig, ki je dosegel najpomembnejši cilj pri ustanovitvi Zuga kot središča za organizacije blockchain in kriptovalute. Kot je že raziskoval Cointelegraph Journal, so se v stanovanju rodili podobni Ethereum Basis. Sodobno partnerstvo med združenjema s sedežem v Švici in Združenih arabskih emiratih je odločeno vzpostaviti povezave in izmenjavo datotek med podjetji na obeh lokacijah po vsem svetu.

Soustanovitelj Crypto Oasis Faisal Zaidi bo vodil pobudo pod vodstvom CVA v Dubaju, ki ima že več kot 1, 100 Organizacije s sedežem v Združenih arabskih emiratih so popolnoma jezne zaradi vse večjega ekosistema. Zaidi je poudaril prizadevanja Dubaja, da posnema Zugovo sprejetje in promocijo podjetij, blaga in podjetij, ki v celoti temeljijo na blockchainu, v objavi iz objave:

»To zavezništvo se bo pridružilo razdrobljenemu svetu blockchaina s povezovanjem Švice, ki je v ospredju motečih veščin, z Bližnjim vzhodom, ki je ves zemljevid za spremembo v sodobno središče za kripto in blockchain.«CVA je že izvedel enako pobudo in julija ustanovil latinskoameriško podružnico 2022, ki posega v rastoči sektor kriptovalut in blokovnih verig v južnih Združenih državah.

Glede na objavo je CVA povabil Svetovni monetarni center v Dubaju, da poklepeta z Zugom, da bi identificirali organizacije blockchain, ki bi se verjetno morda nedvomno preselile v Združene arabske emirate, da bi okrepile njihov naraščajoči ekosistem.

Dubajska kripto oaza si prizadeva povečati izbor podjetij za verigo blokov in kriptovalute znotraj svojega ekosistema na 1, 100 v živo od 2022. V nestrinjanju je ekosistem CVA potreboval skoraj šest let, da je presegel 1, 00 oznaka.

Z regulativnega vidika je Dubaj marca predstavil sodobne predpise 2022, da bi poskrbel za varnost vlagateljev in imel zahteve glede upravljanja zaupanja, da podjetja, povezana s kriptovalutami, delujejo v njegovi jurisdikciji.

Približno v istem času sta operaterja potrebnih menjav kriptovalut Binance in FTX dobila licenci za delovanje in ustanovitev sedeža v Dubaju.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -