-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Od gorovja Altai do pustega trakta Gobi: simboliziranje zgodovinske preteklosti nomadskih jezdecev...

Od gorovja Altai do pustega trakta Gobi: simboliziranje zgodovinske preteklosti nomadskih jezdecev skozi mongolske NFT

Mongolija je dežela neskončnih step, ki na spletu gosti mistične tibetanske budistične samostane in divje konjske bojevnike, ki jih je blagoslovil večni Tengri, bog neba v ljudskem šamanizmu. Ostro, hladno podnebje ravnic nas je stoletja sililo, da smo se podali v preteklost arene v vrsti potovanj in osvajanj. In zdaj lahko ljubitelji blockchaina slišijo svoje zgodbe v obliki nezamenljivih žetonov prek platforme Mongol NFT.

Od svojega začetka septembra je platforma presegla 43,04 registrirani uporabniki in prekinitev na 400 ustvarjalci v množici faz svojih pobud. V nenavadnem intervjuju s Cointelegraphom sta Gabit Bazar in Adiya Bayansan, soustanovitelja Mongol NFT, razpravljala o načinu, ki je pred nami za dokončanje, ki Mongolijo (ponovno znova) pripelje na oder arene.

Kultura Mongolije skozi zgodovinsko preteklost. (Dobava: mongolski NFT)

Cointelegraph: Kdo so udeleženci vaše NFT platforme?

Gabit Bazar in Adiya Bayansan: Ali zdaj ni vsak; zdaj imamo veliko področij umetnikov – to so pevci, umetniki, slikarji, filmski producenti in množica drugih.

CT: S katerim(-imi) blockchain(-i) je ta NFT platforma v skladu?

GB & AB: Ali pa zdaj ni večverižna. Zdaj imamo očitno Ethereum, prav tako pa nameravamo izboljšati Polygon. In naslednji je Solana. Ustvarjalci se bodo prijeli; naj bo toliko kot oni.

Povezano: Metaverse bo prinesel nebrzdano evolucijo v NFT

CT: Kateri so nekateri predmeti, ki obkrožajo umetniško delo v teh NFT?

GB & AB: Zdaj imamo temo 13 stoletje, kot ilustracija, vse do časa Džingis-kana. Vsak drugi umetnik naredi posebnost Tengrija in kulture nomadskih srednjeazijskih step. En umetnik je bil nekoč v Marco Polo Netflix razkriva in bi verjetno morda proizvajal hladne filmske NFT na to temo.

CT: Kakšna številka NFT-jev, ki smo jih prodali in posredovali do zdaj v zadnjem letu?

GB & AB: Handiest smo začeli pred približno dvema mesecema, septembra 30. In zdaj imamo že kupljenih približno 5, kapljic. ​​In od teh 5, pade, naš račun prodaja v petih sekundah.

CT: In kakšna je vizija znotraj platforme?

GB & AB: Precej enostavno; vsaka država ima ogromno zgodovinsko preteklost, kulturo in osebnost. […] Vendar zdaj ne ve vsaka oseba, katera oseba natančno v sebi, bo vedela, najbolj priročen eden ali dva zelo slavna umetnika. Tako je z Mongolijo. Iščemo, da bi svoje veščine prenesli na oder arene. Ves čas smo bili 13 let pod nadzorom preostalega dela arene, 30 let. Vendar pa z NFT in tehnologijo veriženja blokov vsi skupaj začenjamo s popolnoma enake ravni.

CT: Kaj sedanje domnevno sprejetje kriptovalut izgleda obožujejo v Mongoliji?

GB & AB: Zaenkrat torej ukinjamo dve zadevi: prvič, nekdo, ki kupi NFT, bi morda morda poleg tega uporabil fiat mongolski forex (Tögrög, str. Tugrik) ali uporabil naš kovanec z imenom MNFT. Nadomestni sostorilec je Bittrex ob našem prenehanju. Tako lahko ustvarjalci denar nakažejo svojemu namestniku ali pa bodo svoje tugrike priskrbeli na račune svojih mongolskih finančnih institucij.