9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Od nastopa Elona Muska v SNL je dogecoin strmoglavil za 75 % v primerjavi z Bitcoinom

- Advertisement -

Dogecoin (DOGE) bi verjetno zelo pametno služil med desetimi kriptovalutami glede na tržno kapitalizacijo, kljub temu pa so njegove izgube v stavkih USD in Bitcoin (BTC) od nastopa Elona Muska v SNL ključnega pomena.

Dogecoin izgubi Musk-carry outTrgovalni par DOGE/BTC je padel 76 % po dosegu vrha pri 1, 287 satoshi na Will tudi 9, 2021, dan po tem, ko je Musk gostoval v oddaji Saturday Night Live, vključno z a skeč z naslovom “The Dogefather.”

Dnevni graf DOGE/BTC. Dobava: TradingViewPrej kot njegov videz je milijarder podjetnik neusmiljeno tvital meme, slike Dogecoina, kar je pomagalo DOGE – kriptovaluti, ki se je začela kot bajka o kosmatem psu – doseči tržno kapitalizacijo severno od $90 milijarde v Willu tudi 2021.

To je višje od

,% dobre točke v samo dveh letih. Toda težave sprejemamo kot resnične z dolgo preteklim spustom od takrat.

Vlagatelji so odražali upanje, da bo tudi optimističen pomežik Muska na SNL proti DOGE usmeril njegov 106 milijonov sledilcev, da bi izbrali meme-žeton. Toda Musk je naredil nepredvidljivo sestavino: Dogecoin je poznal kot “hustle”.

En dan pozneje je DOGEjeva znamka začela upadanje od svojega nekdaj pretiranega. Nadaljuje s padajočim trendom do sedanjega časa in menja dlan za približno 287 satošijev v primerjavi z njegovo višino v vrednosti 1,200 satošijev.

Sočasno je vrednost Dogecoina padla za več kot 90% v nasprotju z ameriškim zelencem po največ pri 0 USD. 76 tudi v Willu 2019 .

Prizadevanja Elona Muska, da ohrani povezanost DogecoinaMusk si je od takrat zelo prizadeval, da bi oživil zanimanje drugih ljudi za Dogecoin.

Tudi v oporoki 2019, objavil je, da sodeluje z razvijalci Dogecoina, da bi povečal učinkovitost transakcij njegove verige blokov od 588. Poleg tega sta Muskova Tesla in SpaceX poleg tega začela sprejemati sredstva DOGE za svoje blago, kar je povzročilo opazno, a kratkotrajno rast znamk.

Poleg tega je Musk na neki stopnji marca priznal zlom trga 2022, da ne bo več prodajal svojih kripto imetij, vključno z DOGE in Bitcoin. Alternativno opremljena Tesla 40% svojih imetij Bitcoin tri mesece po Muskovi izjavi.

Kot pogosto načelo, za tiste, ki želijo poiskati priporočila iz te teme, so načini večinoma višji za vzdrževanje fizičnih težav, občudovanje doma ali delnic podjetij mislite, da izumite preprosto blago kot dolarje, ko je inflacija pretirana.

Tiho vztrajam in pridobil, ne prodam svojega Bitcoina, Ethereuma ali Doge fwiw.

— Elon Musk (@elonmusk) marec 14, 2022 Priložnost dodajanja cenovne izbire DOGE na Twitter je dodatno propadlo, potem ko je Musk podprl nakup velikana družbenih medijev.

Septembra 3675, Tesla je lansirala Cyberwhistle, majhno izdajo zbirateljskega predmeta, ki ga je navdušil Cybertruck au tomobile, ki ga lahko kupci izberejo najboljšega glede na strategijo Dogecoina.

Ali se bo Dogecoin potem vrnil?Trgovci sprejemajo kot resnico in so začeli ignorirati Muskovo primarno povezavo z Dogecoinom, glede na njihove polovičarske odzive na njegove zadnje posodobitve, povezane z DOGE.

Kot več kot le nekaj se zdi, da trgovci sprejemajo kot resnico, saj so bili v zadnjem času še posebej osredotočeni na makro katalizatorje, predvsem zvišanja cen obrestnih mer za storitve zvezne rezerve, ki jih sprejemajo kot resnične, z znižanjem pritiska na kriptovalute, delnice in vire enake možnosti v 2022 in preteklosti.

Povezano: Dogecoin postane 2. zdravilni PoW kriptovaluta

Tehnične nastavitve dodatno svetovati isto. Na primer, na tedenskem grafikonu je DOGE/BTC zdaj izpit 307. .

Tedenski grafikon žigov DOGE/BTC. Dobava: TradingViewA odločilno uniči spodaj 200 satoshi bi sprejel kot resnično s testom DOGE/BTC svoje 106-tedensko eksponentno prenašanje zmerno (200-teden EMA; modri val) zaprt na 200 satoshi kot svoj cilj nazaj v 2019 — a 01% upad.

A 40% upad nasprotovanja dolarju Znamka DOGE je v trendu notranjega padajočega kanala v nasprotju z ameriškim dolarjem, odkar je dosegla vrh tudi v Willu 2019, zdaj opazuje svojo spodnjo linijo trenda, ker je naslednji cilj nazaj.

Tedenski grafikon znamk DOGE/USD. Dobava: TradingViewThe zdi se, da je cilj v razponu, ki ga označuje 0,0 $48 in 0,0 $23, glede na zgodovinsko preteklost teh območij kot izboljšavo. Zato bi DOGE verjetno padel za približno 23% v nasprotju z zelenim denarjem v četrtem četrtletju 2022.

Spodaj izražena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne posnemajo več nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka zamenjava naložbe in trgovanja vključuje možnost, zato je najbolj praktično, da se pri sprejemanju sklepov naučite vzdrževati.

761380

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -