8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Od Shiba Inu do Squidgrow

- Advertisement -

sponzorirano

Ko družba v zadnjem času gleda na trgovino s kripto, ni mogoče reči, da Dogecoin (Doge) in Shiba Inu (SHIB) so primerni tako splošno znani kot Bitcoin (BTC ). SHIB do te stopnje ima idealen delež izdelave est. Trideset milijonov odstotkov od začetka do najvišje vrednosti vseh časov; nobena raznolika kriptovaluta ni prekinila tega donosa deleža. Medtem ko večina meme gotovine je bila sprejeta -50%+ premagati najvišjo vrednost vseh časov (spoštujte preostali del trga kriptovalut), eden je potrdil, da bo to verjetno sila težko računati tudi glede dolžine tega vztrajanja trgu. Shibtoshi (neimenovani vzdevek) je izvršni direktor podjetja Squidgrow, meme kovanec, predstavljen junija 2022, ki bo prikrilo prihodnjo obljubo. Shibtoshi podpira kriptovalute že od zgodnjih dni Bitcoina 2011. Shibtoshi je vpil primer, ko je pokazal, da se diamantni prsti lahko oprimejo. Kot nasprotje predaje diamantov Bitcoin – oseba je dosegla visoke žepe v Shiba Inu. Zvest skozi rekordno visoko raven Shiba Inu (okt 2021), Shibtoshijev delež v SHIB je bil ocenjen na ukinitev na 5,7 milijarde USD. Kopičenje vsega tega bogastva Shibtoshiju ni več preprečilo, da bi vračal družbi; od dajanja kostnega mozga do darovanja denarja in časa bolnim in neozdravljivo bolnim najstnikom, Shibtoshi prikazuje, kako skrbno in globoko bi lahko bilo srce.

Te karakterne lastnosti lahko poleg tega poudarijo, kakšen izvor ima generalni direktor Shibtoshi, morda še več. Ne glede na velik uspeh je bilo nekaj zapletov, ki so bili učne izkušnje. Delček namena teh zmešnjav je bil v projektih, ki so bili popolna prevara. Razredi, ki so se jih naučili iz zapletov, so motivirali Shibtoshija, da je zadržal sprejemljiv prostor, ki bi ga prijatelji in družina lahko gradili, morda vlagali in ustvarili Squidgrow. Za začetek je bil Squidgrow nekoč kakovosten meme, kljub temu z nekaterimi načrti za prihodnost. »Drugače bi bil presenečen kot razburjen,« je imel Shibtoshi potrjeno, kar pomeni, da imate delujoč izdelek ali pa je prekinitev delovanja večje od preveč obljubljajočega časovnega načrta ali izdelka, ki bi morda lahko zrušil razočaranje trgovcev, če se pričakovanja ne bodo več izpolnjevala.

Tako uspešno kot povečanje podstandarda vlagatelja v Squidgrow na 11, + in doseganje najvišje tržne kapitalizacije $ milijonov s pomočjo podjetja za kripto marketing Blockchain Brothers, Shibtoshi je izrazil izbiro, da bo Squidgrow postal sila v kripto svetu. Squidgrow ima skupaj 1 kvadrilijon, revidiran s strani Solidity Finance in kotira na visokih borzah (Gate.io, MEXC, Bitrue, BigONE, Bitmart, Bkex, LBank) 11 skupaj. Vložki se nahajajo z večjo uporabnostjo. Z ekipo jezen z zagotavljanjem in izvršni direktor, ki je strastno predan delitvi daru smotrnega in dobičkonosnega vlaganja v kripto, Squidgrow kriči, da načrtuje valove v oceanu meme coin. Kovanci spoštujejo Shiba Inu so sanje vlagatelja in tistega, ki ne zaostaja preveč s Squidgrowom. Za več podatkov velikodušno raziščite in navzkrižno preverite Squidgrow spletna spletna stran. Tukaj je sponzorirana objava. Bodite poučeni doseči naše gledalce tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti pod.

Mediji Bitcoin.com je glavni vir za celotno kripto povezano serijo. Stopite v stik z medijsko ekipo na adverts@bitcoin.com, da se pogovorite o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in raznolikih alternativnih izbirah.
Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najpreprostejšim informacijam. To je način, ki ni več učenje o zagotavljanju ali nagovarjanje k ponudbi za pridobitev ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja financiranja, davkov, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, neposredno ali ne, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katere koli trditve, predmete ali izdelke in podjetja, ki so omenjena tukaj. 8587

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -