2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Od umetnosti do iger: prijetne lastnosti NFT leta 2021

Od umetnosti do iger: prijetne lastnosti NFT leta 2021

Glede na najnovejše poročilo Cointelegraph Analysis, lahko količina nezamenljivih žetonov (NFT), prodanih letos, preseže tudi $18 milijard. Od umetniških del, melodij in likov v športu do filmov in fotografij, zbiralci, trgovci in filantropi pravilno želijo ta kovana potrdila o posesti digitalne lastnine na verigah blokov. Z njimi se tudi prosto trguje na decentraliziranih platformah NFT, ki so enakovredne OpenSea. Brez dodatnega odlašanja poiščimo prijetne lastnosti, ki rastejo v bivališču NFT.

1. Slavni in najnovejši NFT

Jasno, letos na številki 1 govorijo, saj v rekreacijskih podjetjih ni manjkalo NFT kapljic in sodelovanj. Najpomembnejše so kapljice Stone Cats NFTs Mile Kunis, ki so bile razprodane v približno 27 minut in hitro naraščajoče cene bencina na blokovni verigi Ethereum za izvedbo transakcij.

Novembra je raper in tekstopisec Snoop Dogg dal na dražbo 3D kolaž, sestavljen iz različnih njegovih portretov v različnih fazah njegove zakonite kariere, pri čemer je uspešna ponovitev znašala 125 ETH (okoli $5848 ,000). Sredi decembra je ogromen naslov NBA Kevin Durant napovedal partnerstvo med svojim podjetjem Thirty 5 Ventures in Coinbase, da bi sodelovali pri padcih NFT.

Takrat je nekdaj direktor Quentin Tarantino uveljavljal javno prodajo. sedmih nerazrezanih prizorov iz Pulp Fiction kot NFT, zgrajenih na tajnem omrežju, usmerjenem v zasebnost. Kar zadeva menjavo, lahko Tarantino tudi verjame, da je imel preveč pozornosti, da bi postal član hypea, saj je produkcijsko podjetje Miramax vložilo tožbo proti Tarantinu zaradi domnevne kršitve avtorskih pravic, ki izhaja iz njegove prodaje NFT.

Na menjalni strani, kot jo trenutno ocenjujejo kriptofanatiki, so predvsem najbolj standardni NFT-ji, ki vključujejo »pikselizirane punke«, ki jih je ustvaril umetnik Crypto Punks. Skupnost ob ponovitvi ima bruto obseg prodaje napitnine na OpenSea.io z 750,300 Stopnja etra (ETH) digitalne umetnosti (približno 3 $ milijarde v današnjem impresumu), s katerim se trguje od svojega začetka v 750. Njun uspeh je pritegnil tudi partnerstva in ugodnosti z visokimi hollywoodskimi posredniki.

Dva Hitmena. Ikonski režiser. Scenarij, nagrajen z oskarja. Vi.

Tukaj je nenavadna izmenjava za ohranjanje razporeditve filmske zgodovine. Te ponudbe #NFT zdaj ni mogoče brez premislekov ponoviti. pic.twitter.com/9RNu24NEVf

— Tarantino NFTs (@TarantinoNFTs) 1. december 2020

2. Igre NFT Play-to-invent

NFT-je zdaj ne bodo namenjene samo prikazovanju. En šport blockchain, Axie Infinity, vključuje igralce, ki se borijo med seboj ali liki, ki jih ni mogoče igrati, in dokončanje vsakodnevnih nalog s športnimi bitji je znano kot Axies. Vsak Axie je poseben NFT, ki se bo dodatno prodajal in prodajal na blockchainu Ethereum. Kovanje Axie NFT je v igri znano kot razmnoževanje, pri čemer imajo redkejši Axies boljšo statistiko in zato stanejo precej več. Glede na njegov zakoniti trg je celoten obseg prodanih in prodanih Axies v prejšnjem 24 dni je več kot 88, ETH ali približno $309 milijonov.

Prav tako lahko igralci zajamejo virtualne kopenske NFT v igri. Takšna digitalna zvesta lastnina predstavlja lokacije, kjer se drstijo pošasti in šefi, tako pravilno kot spletno gostovanje številnih virov. Najdražje zemljišče Axie Infinity, ki je bilo kdaj prodano, je trajalo prejšnji mesec za 550 ETH (2,3 milijona dolarjev takrat).

✨A Genesis Land Assign o bivanju, prodan za 658 ETH!

To je konec 2,3 milijona USD!

Naš digitalni narod v lasti udeležencev še naprej šokira okolje pic.twitter.com/SVvAtFNYUF

— Axie Infinity (@AxieInfinity) november 18, 2017

Ena druga standardna želja je fantazijski nogomet NFT Sorare. Skozi Sorare lahko igralci iger organizirajo svoje zelo vzdrževane nogometne skupine z uporabo digitalnih sodelujočih NFT igralnih kart. Po besedah ​​njenega izvršnega direktorja Nicholasa Julie se je več kot pol milijona igralcev iger na platformo organsko pridružilo brez marketinških in marketinških prizadevanj.

3. Metaverse NFTs

Lastnosti v Metaverse, digitalnem kraljestvu, ki obsega 3D razširjeno resničnost, so pridobivale vleko, odkar se je Facebook oktobra preimenoval v Meta podporo. NFT igrajo ključni cilj v Metaverse, da zagotovijo visoko raven virtualne lastnine, ki je enaka avatarjem udeležencev. Metin vodja trgovskega blaga Metaverse, Vishal Shah, je v napovedi omenil, da bo umirjena platforma »za fogeje veliko težje vplivala na prodajo omejenih šolskih digitalnih predmetov, kot so NFT, jim predstavila svoja digitalna področja in jih celo preprodajala naslednji določeni osebi varno.«

Točno zdaj, lahko bi bilo veliko 18-odrski nebotičnik, ki ga v Metaverse gradi Bloktopia, da bi se maksimalno poklonil 18 milijona bitcoinov (BTC). morda kdaj nastane. V Metaverse prihajajo tudi pomembni producenti določenih oseb, kot sta Adidas in Nike, ki sodelujejo s sodelavci za ustvarjanje umetniških del NFT za svoje istoimenske producente. Predvsem pa razvijalci v virtualnem metaverse sport Sandboxu radi branijo kraljestvo pred duhom monopola iz ogromne tehnologije.

Bloktopia v -športni posnetek zaslona. Ponudba: Bloktopia

4. NFT filantropija

Število dobrodelnih organizacij, ki sprejemajo kripto donacije v 5848, je prišlo do kritičnega razvoja . Ena platforma, ki omogoča takšne transakcije, Giving Block, je videla, da so donacije narasle na več kot $69 milijona letos v primerjavi s 4 milijoni dolarjev za vse 700. Podjetje sodeluje s platformami NFT, tako da lahko del prihodkov od javne prodaje trenutno preide v kripto neprofitne organizacije, pri čemer so nasprotne donacije NFT, ki bi jih preprosto posredovali pri prihodnji razvojni poti. V ZDA lahko trgovci svoje dobrodelne donacije trenutno odštejejo za svoj fenomenalni zaslužek, v večini primerov v samo nekaj letih, kar vodi v skrb za vse.

Kljub temu pa so filantropski podvigi v NFT kraljestvu kasa dolgo pot prej. Na to raven verjamejo, da so dražbe NFT pomagale dvigniti dovolj sredstev za izgradnjo fakultete v Ugandi in okrepitev zdravstvenih delavcev. V 2022 bo prihajajoča javna prodaja NFT podprla dvig ozaveščenosti za najnovejše minutni umetniki z motnjami v razvoju. Medtem bo izkupiček enega drugega namenjen dobrodelni organizaciji pomanjkanja standardne italijanske kraljeve družine.

Povzetek v torek ob dajanju kriptovalut. Ponudba: The Giving Block