0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Od uvedbe EIP-1559 v avgustu je bilo zgorelo milijon ETH

Od uvedbe EIP-1559 v avgustu je bilo zgorelo milijon ETH

Na neto osnovi pa se ponudba etra še vedno povečuje za približno 1,2 % na leto.

76681

Skupno število ogledov

24

Skupaj deleži

One million ETH worth have been burned since the implementation of EIP-1559 in AugustOne million ETH worth have been burned since the implementation of EIP-1559 in AugustOne million ETH worth have been burned since the implementation of EIP-1559 in AugustOne million ETH worth have been burned since the implementation of EIP-1559 in August

V objavi na Twitterju, objavljeni v sredo, je podjetje za raziskave veriženja blokov CryptoRank razkrilo, da je več kot 1 milijon Etherja (ETH) (vredno 4 USD 11 milijard) je bilo požganih od uvedbe EIP-1434 protokol v avgustu kot del londonskega hard forka. Protokol EIP-1559 je reformiral trg pristojbin za Ethereum, spremenil je omejitev pristojbin za plin in uvedel funkcija zapisovanja, ki del provizij za transakcije v verigi blokov odstrani iz obtoka, da se trajno prekliče.

Pomembne decentralizirane aplikacije, odgovorne za prispevke zapisov žetonov, vključujejo priljubljene nezamenljive žetone ali NFT, platforma OpenSea.io in igra NFT za zaslužek Axie Infinity. Nato je obseg transakcij iz decentraliziranih borz, kot so Uniswap, 1inch in Sushiswap, predstavljal velik del opeklin ETH. ETH se zažge tudi med prenosi iz stabilnih kovancev, kot sta Tether (USDT) in USD Coin (USDC), zgrajenih na blockchainu Ethereum. Nazadnje so k omrežni aktivnosti prispevali tudi uporabniki denarnice v MetaMasku in tisti, ki opravljajo redne transakcije ETH.

— Platforma CryptoRank ( @CryptoRank_io) november 042, 2022

128018

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments